Fetele din America (92)
Raspunsuri - Pagina 5
corinadana spune:
M am gandit eu ca citeste asta pe cont propriu ca daca le da la scoala pe muuuulti ii baga n ceata totala!
Si astia mici la Uca dau cu ghiozdanele alea pe scari de te miri ca mai au roti...
si eu am avut mari discutii cu Uca pe tema scrisului, il lasa deschis pe a si aparea un fel de u si vice versa. Acum alta dandana scrisul cursiv
E cam scumputa scrima! avem un prieten antrenor. 50$ - 25 minute
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
Sa nu-ti inchipui ca il pun eu sa citeasca R&J...el isi alege cam ce vrea si ce il intereseaza in momentul respectiv. Are o pasiune pentru cuvinte
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
corinadana spune:
Bravo lui! putini copii de varsta lui citesc asa ceva.
corina mama Ralucai
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Ma exaspereaza scoala asta a Ralucai (si multe scoli americane) la care acasa faci teme dar manualele nu au voie sa si le aduca.
Eu asa ceva nu am mai pomenit.
pai cumpara un set de manuale pentru acasa, macar cele importante www.ecampus.com
corinadana spune:
Miau multumesc ptr link!
La varsta asta mie mi se pare f important mate si engleza. Astea si le face singurica.
Dar astea cu wanning gibbous,waxing gibbous etc. sau water vapor... mi se pare un pic cam multicel. Sau sa unscramble cuvinte pe care nu le a intalnit... si toate fara nici o carte de pe care ar putea citi ceva.
corina mama Ralucai
miau-miau spune:
apropos de manuale scolare, ati vazut ca manuale de mate, fizica, engleza trec de $100? alea used le mai prinzi cu $85. vorbesc de copii de la a 5-a in sus.
Ramona J spune:
Anamaria, felicitam cititorul fruntas! Pe mine ma omoara Shakespeare, la Macbeth m-am blocat complet. Nici la traducerile romanesti n-am avut mai multa rabdare.
Asta imi aminteste de Beowulf - nu stiu sigur cind ai emigrat, ai apucat sa-l studiezi in scoala? Ah, a trebuit sa si memorez o parte!
Si sa-l citim in engleza aia veche, care nu stii ce limba e de fapt. Noroc ca partea care trebuia memorata era doar ceva gen Shakespeare.
Cam ca Zburatorul sau cum ii zicea scrierii aleia din Romania. Doar ca aia-i mai usoara...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Nici noi nu primim manuale acasa, eu nu le vreau. Lectiile se invata la scoala, acasa e pentru "practice". Daca nu intelege si eu pot - il ajut, daca nu inteleg despre ce este vorba merge cu lectia nefacuta. Avem comunicare zilnica teacher - parinte si lamurim totul in felul asta. Mi se pare ca e important sa vada cine ce nu pricepe. Pentru noi a functionat bine treaba asta. Anul asta am avut o singura nelamurire pina acum, cind a mers cu lectia nefacuta din cauza asta. In final a invatat copilul si am priceput si eu ce au vrut de fapt...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ocebine spune:
Ramona, eu cind am venit am intrat direct in clasa XI si engleza am facut-o doar in regim ESL (in liceu)...abia la college am intrat in engleza obisnuita.
Si mie mi se pare greoi la citit (in engleza veche) si nu cred ca am citit vreodata de placere (fara sa fiu nevoita) - Macbeth l-am facut in college si mi-a scos peri albi...noroc cu Cliffs Notes.
Nici eu nu sint adepta facutului hw la copil - desi mint, mai coloram ca se plictiseau...eu le coloram si pe ei ii puneam sa citeasca (li se parea ca m-au pacalit ei pe mine)
De obicei, cind se blocheaza la ceva, le spun sa mearga mai departe si sa incerce din nou la sfirsitul temelor. Functioneaza de cele mai multe ori. Daca nu merge, ii descos si incerc sa ajunga singuri la rezultat.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."