Fetele din America (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Noi am dat testul si juramintul in aceeasi zi in Newark, NJ cam la juma de ora de NYC. Daca tot n-ai rezidenta in US, poate poti sa aplici la unul din centrele care fac asta. De ex parca in NY sau PA erau in zile separate. trebuie sa verifici,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Pai noi in US avem rezidenta, cand corespondam sau trebuie sa primesc acte adresa noastra este cea de US sau cea militara.Noi nu figuram niciunde cu adresa de Germa.Aici nu suntem rezidenti ci cu contract de munca si aia nu cred ca ne face rezidenti.Practic nu avem nici un drept aici, decat de a cheltui LOL.Eu nu am drept de munca datorita SOFA(status of forces agreement) chiar daca sunt cetatean european.
Deci trebuie sa fac totul ca un rezident normal US.

Ramona, sotul a facut asta in TX? Sa fie asa la ei?Ca tot acolo as face si eu toate astea...

Multumesc mult de raspunsuri!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

El tot la NY a fost.
Eu cred ca poti intreba la ei, situatia voastra este diferita si cred ca ar trebui sa fie intelegatori.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

M-am apucat sa invat pt Driver's License, saptamana viitoare mi-am programat road sign test (prima oara vreau sa imi iau Learner's Permit). Intrebarea este: aici exista scoli de soferi?? As vrea sa iau cateva ore de condus ca sunt varza, ieri am confundat acceleratia cu frana:), ma invart cu masina prin complex, dar imi lipsesc cele mai elementare notiuni, nu ma uit in oglinzi, in lateral, nu vad nimic, decat drumul din fata, nu am reflexele formate. Sunt disperata, ca trebuie sa imi iau carnetul si sa invat sa conduc pana pe la jumatatea lui decembrie. Aveti idee daca sunt si cat costa 4-5 ore?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Miereamara...sint scoli de soferi...in general cam vreo $20/ora (poate gresesc dar parca asa imi aduc aminte de acu' 100 de ani cind mi-am luat carnet-emoticon cu babe n-avem?)...

Am un raport de facut si mi-e o lene masiva...sint o saptamina peste deadline si tot nu ma pot aduna. Il deschid, il inchid...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Miereamara, eu am luat citeva ore cind ne-am mutat aici. Nu mai stiu cit a costat, mai mult decit zice Anamria... Ajuta, asa ca ia repede cartea de telefon - mai ales ca nu ai prea mult timp la dispozitie. Pentru lectiile pe sosea ai nevoie de Learner's Permit.

Anamaria, spor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Anamaria, gandeste-te la alt lucru de facut si in care nu gasesti nici o placere, stiu si eu, spalatul aragazului dupa ce-ai facut zacusca. :)
Poate atunci raportul asta o sa ti se para floare la ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miereamara vecina mea a facut citeva ore de condus cu un instructor de la scoala de soferi din zonna si parca ziea de 50$ pe ora .O intreb sigur in citeva ore si revin daca e vreo diferenta. Ea a facut 4 ore (3 si jumate de traseu si 1/2 ora parcari si poligon).
Asta in W MI , poate preturile difera de la stat la stat.
Bafta maxima!

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Cred ca m-a costat cam tot atita. Oricum, merita.
Am incercat cu sotul si atita m-a cicalit ca am oprit masina si am coborit... As da si mai mult sa evit nervii aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu am facut cu o prietena foarte buna (cu sotul am patit ca Ramona) si a durat destul de putin si nici nu am platit. Dar e si o persoana deosebita: rabdatoare, stie sa explice bine, bun psiholog (ma incuraja, etc). Si avea carnet mai demult din Ro, deci conducea de citiva ani buni. Si am luat examenul cu brio doar cu ea ca instructor.

Datul turelor prin complex ar trebui sa dureze maxim 3-4 "sedinte", adica ore. Apoi in trafic, ca doar acolo vei conduce.

Mult succes! O sa reusesti sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am luat ore de la scoala de soferi... $80 pt o sedinta - 2 ore sedinta... nici nu se compara explicatiile de la scoala cu cele primite de la prieteni si de la sot... plus ca ei au masina lor si in caz de ceva au si ei frana... tinand cont ca esti incepatoare e fff bine

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput