Fetele din America (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

multumesc fetelor pt primire si ma alatur si eu celor care o felicita pe ciuf....este intr-adevar o mare grija cu green cardul si nu pot decit sa sper....apropo, stiati ca a inceput loteria pt 2009? se inchide pe 2 decembrie...asta pt fetele care inca nu au green card

numai bine,
uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Felicitari Ciuf! sa fie intr un ceas bun de tot!

Eu astept programarea la interviul ptr cetatenia americana !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Felicitari Ciuf!
Corina cit a trecut la voi de la amprente ca si noi asteptam programarea la interviu? Noi am mers la amprente la mijlocul lui sept.

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Cenia da, am observat ca suntem amandoua la odisee.. super!!
E fain ca ai gasit un medic de care esti multumita, noi ( cum nu stam de mult in orasul asta) inca suntem in cercetari.. am acum un medic dar nu stiu sigur daca vreau sa ramanem la el.. pare ok pana acum.. vom vedea.

Ramona ai fost grozava cu inlocuitul tricourilor.., mi-am dat seama ca si eu cam tot la fel le-am inlocuit cu haine mult mai ieftine..si mai..."sport". cand am venit din Romania aveam vreo doua tricouri si o singura pereche de jeansi ca nu aveam unde le purta..acum..well..lucrurile s-au schimbat muuult!!

Cami 10+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Anca in iunie am fost si nu am primit inca programare ptr interviu. Astept...

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Asta e Cami. Nu ma vad mergind in parc cu fusta de lina, jacheta de cashmir si pantofi de pension.
Astia de la UPS au acum traseu zilnic pe aici, chiar trebuie sa grabesc manevra asta sa fac loc noii garderobe. Sint bucuroasa ca trimit si umerase! Ba mai am si cupon de 10% off la Great Indoors. Nebunie!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fetele cu copii mai mari. In ce clasa se fac scaderi in America? Deasemenea, in ce clasa incep copiii sa scrie liste de cuvinte?

Mergi la inceput

Scaderi usoare 2 digits minus 1 digit sau 1 digit minus 1 digit intr a 1 a (fara sa se imprumute/ cu imprumutat pe la sf. anului si mai mult in a doua) , spelling words (20 pe spapt.) de studiat intr a doua incep.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alexandru a facut scaderi pina la zece in clasa intii. Noi am facut cu el acasa si cu cifre mai mari, pina pe la 20. Ca a fost el curios, nu am fortat.
Spelling words a avut tot anul trecut, cu test la sfirsit de saptamina. Spre sfirsitul anului scriau si citeva propozitii la test. Vad ca anul asta continua cam tot asa, doar ca e ceva mai greu. Incep sa faca si compuneri mai scurte.
Accemtul se pune clar pe scris, spelling, citit, fac si gramatica.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc Corina, Ramona! Mi-a venit fi-miu cu o lista de cuvinte copiate ieri, iar azi cu o foaie cu scaderi (1 digit-1digit) simple si ma intrebam.... Poate fac experimente.

Mergi la inceput