Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by mandarinutza
Danielle, ce scumpa e Ebonee!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
multumesc mandarinutza

Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Andries spune:
Sanatate multa lui Mario!!!
felicitari noilor mamici si sa va traiasca puisorii!!
La Multi Ani!! Isabelutza!! Sa fii iubita si norocoasa!!
Mai Roxana, dar tu chiar esti pretentioasa, daca vor oamenii sa vina la botez ia spune cum ii refuzi?
Sim bravos pentru apetit!! Asa senzatii mai zic si eu... desi eu cred ca e din cauza hormonilor de alaptat, te cam 'inhiba'.
Annisia pe net ai cautat carusel din ala?
Eu acum stau si ma gandesc si-mi dau seama ca lui Victor cand era mic ii placea sa asculte Clayderman la nebunie... statea atat de cuminte si zambea la pereti ![]()
Andries
Andries spune:
algocalminul nu face rau la bb, dar unul din efectele secundare (nu obligatoriu, dar posibil) este scaderea productiei de lapte, de aceea se da ...mai rarutz ca-i mai dragutz.
Andries
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by danielle02
annisia tot micuta ti se pare?
http://community.webshots.com/album/560909012WwkILT?vhost=community
Chiar ca seamana cu taica-sau. Apropos.. dansul s-a topit?
Mami deIoana (27.09.2007)
cand a vazut-o pentru prima data a inceput sa planga.nu a fost cu mine cand am nascut,la sunat moasa cand era totul gata si eu ok.
nu ii venea a crede ca e a lui si seamana asa bine cu el.i-am zis sa o iubeasca,sa o pretuiasca ca alt bebe nu mai vede si mi-a zis cu lacrimi in ochi ca se gandea la alti 2 bebelini pe viitor
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Andries spune:
Danielle felicitari pentru minus 15!!
iar fata este o frumusete, s-o cer de nevasta de pe-acum??
Andries
Roxana_G spune:
Mandarinutza, multumesc de pontul cu Piciul. O sa dau o raita ca am drum dupa cazier si este chiar langa sectia de Politie. Muzica...nu stiu ce sa zic. Nici restaurantul nu stiu cum va fi. Mai ales daca suntem la gramada cu altii vreau muzica ambientala. VOi faceti tip nunta?
Ali, nu ma gandisem la avantajul ciclului, adica m-as linisti la bibilica. Pai atunci sa vina mai repede. ![]()
Sim, pe 27 octombrie a ramas. Sigur e mishto la Doina, acolo am facut si la Alex, insa jos la crama si eram numai noi. Usa a stat deschisa si dadea direct in terasa lor. Dar merge si in salon.
Carpatina, daca nu au net la puscarie nu m-am riscat. Banuiesc ca nu ma lasau cu zappul meu. Sa stii ca la noi s-au mai potolit lucrurile. Iar Andrei doarme 11 ore, cu o singura pauza pe la 7. Numai seara e cam scandal, si atunci sunt cu 2. In rest nu ma mai supar asa pe el, de cand e atent in jur parca e si mai cuminte. Mai rau ma supara taica-sau.
Dar pentru libertatea de miscare chiar te invidiez, cred ca asta imi lipseste. Ai mei tot isi gasesc diverse de facut si pe deasupra mi se reproseaza zilnic ca nu are cine sa ii ajute si pe ei. Al meu e tare ofticat de asta si vrea sa le spuna sa faca bine sa ma ajute (numai ca nu tocmai prietenos!) si eu sunt la mijloc. Dar zau daca as mai iesi ar fi mai bine. Ma stii pe mine, am nevoie de schimbari si activitate.
Andries, o sa fie cam rece si in februarie. Daca era dupa mine il botezam de acum, insa mi s-a parut cam micut. Nu de alta, dar era mai caldut acum. Si in biserici stii si tu ca e mereu super frig. Oricum ai timp berechet pana in februarie sa gasesti un loc sa iti placa. Si tu vad ca vrei in cerc restrans.
Mai fetelor, apropos de botez, ce chefuri pregatiti voi de va ganditi atata la muzica? Pai eu zic ca incepe la 4 si pe la 9 cel tarziu se va termina. Doar nu stau toata noaptea. La Alex am stat frumusel la mese, cu muzica de ambient foarte placuta, am vorbit si am ras. Nici gand de dansuri si altele. Si la finii nostri tot cam asa a fost.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Andries, pai nu cred ca oamenii tin neaparat sa vina, tocmai asta e ideea. Tu ai avea o placere deosebita sa mergi la botezul baiatului sefului tau? Te-ai duce de placere sau obligatie? In opinia mea botezul este slujba religioasa de la biserica, unde sunt invitati cu totii. Eu ma refeream la masa. Nu e vorba de economie, ci de faptul ca nu imi plac chestiile cu sute de oameni de care nu poti sa te ocupi si cu atat mai putin cu oameni necunoscuti pentru care evenimentul in sine nu inseamna nimic decat o petrecere. Sa stii ca nici la nunta nu am avut mai mult de 70 de persoane, din acelasi motiv. Eu vreau sa am alaturi oameni carora chiar le pasa, si care vin de placere. Ma rog, probabil sunt eu fiinta antisociala cum zice sotul meu.
Rox ,
Poze
sim_stoian spune:
Mandarinutza, habar nu am care e treaba cu muzica. Cred ca pun cei de la restaurant.
Bey, m-au cam suparat astia cu invitatiile ca mi-au pus o fundita in coltul din dreapta, fundita care imi acopera exact ora de la biserica. Asa ca acum dezlipesc funditele
Nu mai aveam timp sa astept, ca le faceam eu scandal sa imi faca altele.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Mai, Roxana, daca si tu mai esti fiinta antisociala, eu una nu mai spun nimic. Si noi o sa chemam rudele (adica doar parintii nostri, fara unchi, matusi) si prieteni apropiati. La noi chestia e ca avem cam multi prieteni apropiati, asa ca o sa ne strangem vreo 50 de persoane.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
Roxana_G spune:
Sim, pai si la noi vor fi vreo 30. Numai finii si nasii sunt 8 persoane (fara copii pusi la socoteala). Plus parintii, noi, bunici, un unchi si 2 matusi ale sotului, 2 verisoare ale lui si un var al meu. Si astia sunt scurt 28. Prieteni apropiati nu avem multi si daca vin pana la urma tot pana in 40 suntem. La Alex am fost 27, tot asa rude si prieteni apropiati, acum vom fi putin mai multi ca s-au mai inmultit - avem fini noi, plus ca unii invitati s-au mai casatorit sau cuplat. Eu 30 am zis aproximativ.
Cand ma refeream ca nu vreau multi invitati ma refeream sa nu ajung la 50 sau peste. Ca sa va faceti o idee despre grijile mele sa nu fie prea multi, o sa va dau un exemplu relevant. Dupa ce am nascut sotul meu si-a invitat colegii, colaboratorii si posibil si unii din clienti la masa sa le faca cinste. Cati credeti ca au fost? 56 persoane, si asta fara perechile lor. Apoi eu exact asta vreau sa evit, va dati seama cati e in stare sa cheme la botez.
Rox ,
Poze