Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxali spune:
Andruzza felicitari!
Picca cunosc starea asta
...nu ai nici un ajutor ??
Sabina sa-ti traiasca puiutii!
Ali
38
si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Nu mai stiu cine a intrebat de molifta prima data! Eu am chemat preotul acasa la 10 zile mi-a facut molifta si i-a citit si lui bebe de nume. Nu a vrut sa primeasca nici un ban a zis sa dam daca vrem neaparat la biserica. Si ne-a mai chemat la 40 de zile daca nu facem botezul atunci, sa ne mai citeasca o rugaciune.
isabeluta si
Vlad Matei
feciorasu`mamei
Roxana_G spune:
Urmy si Luy, nu am mai apucat sa respund inainte sa plec. Cica molifta e obligatorie ca sa poti intra in biserica. Unii sunt mai relaxati, la Rusa m-au lasat in hol. Parintele la care emrg acum cica sa ii dau bip sa iasa in fata bisericii. Hmmm. Bine de facut inainte de botez.
Sabina, deci Gheo este ok, ce ma bucur. Mi-a placut sarbatoarea voastra, sa iti traiasca sarbatoritii. Ce dai de baut?
Urmy, stiu ca ai dreptate cu plansul dar si nervii mei au o limita. Si nu e vorba de educatie ca asta e prea mult ptr un bebelus, e totusi o chestie de obisnuinta. Acolo si atunci cand merge. Si nu iti imagina ca il las cu orele sa planga, dar acolo 10 minute nu e foc atunci cand pare sa planga nervos ca nu poate adormi sau ca e agitat de ce e in jur.
La noi e cam mare circ azi. Andrei, de bine ce l-am laudat, e cam necajit. Cred ca e agitat din pricina programului de azi, mai ales ca a fost deranjat de la singurul somn lung si odihnitor din timpul zilei. Culmea ca amandoi au fost cuminti la doctor, insa de cum am ajuns acasa ma asasineaza.
Apropos de Alex. Am intrebat de problema Alxandrei si a zis sa nu imi fac griji, reflexul de noapte se formeaza mai tarziu, spre 4 ani, la unii copii pana la 5 ani chiar. Si sa o las cu Pampers ca inseamna ca nu e pregatita si sa reiau operatiunea peste cateva luni. A zis ca nu e bine sa o las uda ca raceste sau face infectii urinare si nici nu ajuta in mod special sa ma trezesc eu de 100 de ori sa o pun pe oala ca nu ajuta reflexul. Asa ca nu ma mai scol decat o data pentru 2-3 zile si daca e la fel, revenim la pampers.
Cat despre Andrei, e bine sanatos. Are 5970 gr, a luat 600 gr in 2 saptamani. Cica il las sa manance cum, cand si cat vrea el. Sa isi stabileasca programul cum vrea si cate mese vrea, ca organismul lui stie mai bine. Desi pare sa manance mai putin decat iesea la calcul...ma rog. In rest trebuie sa merg marti la ortoped sa vedem cu clavicula si cu piciorusul curbat care din pacate nu s-a indreptat cu exercitii. La urocultura i-a isit Ecoli insa doctorita crede ca este o contaminare a probei ca nu putea sa ia asa bine in greutate cu asa ceva si nici nu ar fi mancat, plus alte simptome pe care nu le are. Asa ca a zis sa o repetam. Posibil sa nu fie buna urocultura ca musiu facuse kk exact atunci si la a2a punga lipita nu au mai fost asa meticulosi cu dezinfectia.
Cam asta.
Alex e asa haioasa acum, il leagana si ii zice sa nu planga ca este la el acasa. Eu nu prea mai pot, ma obosesc amandoi. E 10 si nu am facut dus Alexandrei, ce sa mai zic ca de obicei era in pat la ora asta.
In fine...nu in ultimul rand m-am intalnit cu Luy, sotul si mititica si frumoasa Maria. Era cumintica si dulce. Mi s-a parut asa micuta fata de grasomegul meu. I-am aratat Alexandrei si am testat daca vrea sa facem schimbul de bebelusi, dar nu a vrut. Luy era asa slaba si eleganta...pe drum in masina ma gandeam ce balena sunt.
Offf, ma duc ca nu mai pot. Revin dupa ce culc atomicii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Urmy, stiu ca ai dreptate cu plansul dar si nervii mei au o limita. Si nu e vorba de educatie ca asta e prea mult ptr un bebelus, e totusi o chestie de obisnuinta. Acolo si atunci cand merge. Si nu iti imagina ca il las cu orele sa planga, dar acolo 10 minute nu e foc atunci cand pare sa planga nervos ca nu poate adormi sau ca e agitat
Rox ,
[/b] Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
rox - felicitari pt bb grasun. Ce le mai merge...:)
eu nu zic ca e bine cum fac eu, dar in primul rand mi-e mila de el sa il las sa planga si apoi mi-e rusine de vecini. De abia ne-am mutat si nu as vrea sa se planga cineva ca deranjam. Mai ales ca seara il apuca plansul.
Mai am o intrebare: sfarcul mi s-a facut roz, s-a depigmentat pielea de la atat supt (mamelonul e maroniu). A mai patit cineva asa ceva?
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
Sabina spune:
Urmy, asa se intampla, si eu am la fel, se vor "tabaci" in catva timp.
Roxana, i-ai adormit? ma bucur ca Andrei e bine per total, o sa se rezolve si cu piciorusul.
ma duc si eu sa dorm.Maine seara s-ar puatea sa plecam la muntem daca nu,pana duminica sigur plecam.Sunt terminata de cate bagaje amde facut.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
adimercedes spune:
Fetelooooor, am ajuns si noi duminica dimineata acasa din spital. Suntem foarte bine, mai ales Lisa care dicteaza mersul lucrurilor: somn, mancare si schimbat la comanda
, incat eu nici la buda nu apuc sa mai ajung, sa nu mai zic de forum
. Dar sper ca lucrurile se vor regla.
Urez multa sanatate noilor mamici si recuperare rapida, bun venit noilor bebelusi si pupici gravidutelor in asteptare - va veni negresit si clipa lor
.
Acum va dau cateva date rapide despre noi: Lisa a avut scot Apgar 9, a 2-a zi a facut putin icter, dar scapam de el deja. A scazut 245g in spital si a pus 145g inapoi in 2 zile
. Alaptatul a inceput horror pt mine, dar asistentele au fost fantastice, m-au ajutat in fiecare clipa si va mai zic ceva: TRAIASCA NIPPLE SHIELDS!!!! (tzatzarnitzele, cum le zic eu
). Alea mi-au salvat sanatatea mintala cand sfarcurile mele erau rana, iar cand sugea Lisa eu plangeam de durere. Acum suntem ok, inca folosim "tzatzarnitzele" si e foarte bine, desi inca mai doare. Faza e ca Lisa e foarte puternica, nu credeam ca un bebelus de cateva zile poate avea asa o putere si o energie. Cand nu capata papic in secunda 1, incepe sa se enrveze, sa fornaie, face precum un calut, numai cat nu da din copite
. Si apoi se pune pe urlaaaat, mama, ce gura are!!!! (aici recunosc ca are cu cine semana
).
Operatia mea e ok, nu ma doare, recuperarea a fost extrem de rapida. Dupa cum stiti, am ajuns la spital cu contractii la 9-10', lungi de 1 minut, si apoi nu am mai avut nimic vreo 1/2h
. Oricum, aveam contractii neregulate rau si pierdeam si apa cu fiecare contractie. S-au decis sa ma puna pe oxitocina, sa rezolve cu contractiile si sa ajute colul sa se dilate la mai mult de amaratul de nici 1cm. Monitorizare la mine, la bebelusa, regulat. Au inceput cu 30ml, apoi au crescut la 60ml. Aproape 2 ore am urlat de dureri de spate, plageam, sotul langa mine plangea si el ca nu stia ce sa imi faca. Pana am cerut epidurala. Dupa epidurala mi-au marit doza de oxitocina la doza maxima de 90ml, m-au legat de monitoare si m-au lasat sa ma odihnesc 4 ore. Tot timpul asta am avut contractii f puternice si dese si lungi dar eu nu le simteam. Cand m-au controlat, dilatatia era tot la 1cm
, pulsul bebelusei scadea periodic, eu intrasem in stare de soc, tremuram toata si medicul a decis cezariana de urgenta! Asta era la 5pm. A intrat si soutl cu mine in operatie
. La 5:36pm Lisa era in brate la tati, care a taiat cordonul, apoi mi-au adus-o mie si am tinut-o si eu putin. Un copil cu pielea fina, cu miros de viorele, miros ce imi va ramane intiparit in minte pt totdeauna, cu ochii mari si plans puternic, cu buzitza de jos tremurand de plans... S-a linistit cand i-am vorbit, si cand i-am protejat ochisorii de lumina puternica.
Apoi am stat in postoperator 1/2h, tati a mers cu Lisa la masurat, cantarit, teste etc. Si ne-am intalnit in camera, unde mi-au adus-o sa o pun la san. Prima noapte nu a stat cu mine, dar mi-au adus-o asistentele la papic si m-au ajutat sa o hranesc, dar din a 2-a noapte a stat cu mine in camera. Tot in spital am facut si prima baitza, inca de a 2-a zi, si a 4-a zi ne-a facut-o tati.
Acum doarme, fug si eu sa mananc ceva si sa ma schimb. Aaa, si fetelor care inca sunteti in asteptare, pe mine ma ajuta enorm mama mea. Daca aveti posibilitatea, acceptati ajutorul care vi se ofera. Conteaza mult de tot!!!
Va pup si sper sa apuc sa citesc si eu din urma. 
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Ce ma enerveaza!!! Incerc si eu sa imi schimb semnatura si nu stiu ce tot gresesc...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
Povestea obtinerii sarcinii