Mamici de septembrie-octombrie 2007 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

AAA, am uitat, Carpatina, mie mi se pare foarte potrivit PAPANASI, ca tot a fost cuvantul cheie al odiseei.

Nu mai ai poze cu adorabila ta cu falcute?

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si mie-mi place titulatura de ,,papanasi si dulcetele'',ca avem si si !!!
Nu?

Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, da... Papanasi si gogosele... Cam despre asta s-a vorbit pe aici noua luni de zile... Despre gogosici inca se mai vorbeste. Plus ca ar merita si ”dragele” noastre o recunoastere a meritelor, daca tot au trecut prin foc si para de dragul minunilor noastre...

Eu scriu cu lumina stinsa, pentru ca bebe se trezeste imediat daca aprind spoturile... Daca imi mai scapa cate o prostie, sa imi fie iertat...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, pai melodia cu pricina o ascultam si noi. Esti telepatica? Noi nu am zis care anume.

La noi pe cat de liniste a fost seara pe atat tam tam la culcare. Alex a zdupait pana la 11 jumate, iar Andrei mai bazaie si acum in patutul lui cu ghimpi. Atipeste si se mai trezeste sa mai protesteze putin. I-as stinge lumina si as lasa usa deschisa, dar trebuie sa vina taica-sau si parca il aud iar bocanind cu papupii lui pe scara trezind puiul.

Va pupic.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Dany, fata, ce seamana Ebonee cu tatutzu!!!! Ar trebui sa te pupe si-n MS-dos cu asa mandrete de fata ce i-ai facut. Si tu ar trebui sa te mai gandesti la faza cu asta e singurul copil. Stiu ca te-ai chinuit rau la nastere, dar nu e musai sa fie la fel si data viitoare. Cica la a doua nastere e mult mai usor!!!!! Mi-a placut mult ce a spus o fata aici pe forum cum ca primul copil il facem pentru noi si al doilea pentru fratele mai mare. Gandeste-te si la micuta Ebonee, ca trebuie sa aiba pe cineva aproape de ea. Tu esti tanara, dar nu vei fi vesnic alaturi de ea. Pe ea cui o lasi aici???

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dragelor!sper sa reusesc sa va scriu, nu mi-a mers forumul azi.

deci, felicitari noilor mamici, Ripley, Adhnana,Alinush!!!
la multi ani isabeluta!

eu azi am avut o zi....crazy:)
am fost la shopping si mi-am luat cateva haine de balena....plus cate una alta pt bebe. I-am luat si Sofiei niste pantofiori de purtat la rochite.
dar m-am simtit alt om iesind din cercul vicios nesomn, mancat bb,.mancat eu, dush pe furate....
din pacate abia acum o ora am aflat adevarul despre cele 2.45 ore in afara casei: bb s-a sculat la 20 de min dupa ce am plecat, nu la o ora jumate cum credeam.A trebuit sa vbea un pliculet baby drink, cu seringa, ca nu se mai pototlea cu nimica. Si de la ora 20, a dormit 2 ore, dupa care abiaacuma l-am doborat...l-am lasat in patut sa scartaie nitel.

aaah, m-am inselat , am crezut ca doarme,dar il aud.Uffff. nu plange, doar semnalizeaza

Insa m-a certat rau ca n-am fost langa el, cand am venit a supt bine dupa care mi-a tras niste urlete de repros....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

si acuma, o problema ce ma framanta
bebe tremura rau de tot.
stie cineva ce si cum? pediatra vine maine la pranz, dar eu sunt stresata rau. Ii tremura manutele si piciorusele :(.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, reprosurile cred ca ti le faci singura. Sa porti sanatoasa hainutele! Doamne ce as mai face si eu escapade din astea. Daca ar sta Andrei in carut zau i-as cere o parere despre toale de la Mall. Si el scartaie acum...10 min liniste, 3 min scartaie. O sa adoarma.

Metallica Unforgiven e ok pentru bibilica?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

ca fapt divers, la Debenham's in Mall gasiti haine mai maricele, dar dragute pt genul casual/nebatator la ochi.(ca sa nu zic cam nesarat, dar totusi de bun gust)
la pantaloni au 2 varante: short si regular, ceea ce pt minione e aur curat:)
Nu sunt f ieftini...dar eu totusi mi-am luat unii pt perioada asta de grasomega.
Imi vine sa plang, asa n-am fost in viata mea...si nu mai slabesc nimica:((((

Mergi la inceput

Sabina, nu ai intrebat telefonic doctorita cam ce ar putea sa aiba bebe? Si al meu tremura dupa baita, dar ii tremura numai buzitele si nu dureaza decat cateva secunde. Il infofolesc si il strang la piept, iar gagiul incepe sa rada...
E ciudat ce zici tu aici de bebe Gheo...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput