Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Rocsy2007 Bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta printre aspirante! Si eu am fost la Sovata, dar in concediu cu sotul, nu am facut tratament doar balaceala. Nu m-a ajutat deloc, eu avand endometrioza. Dar asa e omul, incearca tot ce poate, ianinte de a avea un diagostic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

miruna, maria

maria dresul ala il are emmi de la nasa ei si asa s-a nimerit...nasa oricum nu stie cu cine am nascut eu pt ca nu sta in Rp, dar m-a distrat cand am vazut ce scrie pe fundic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Buna seara, acum ne-am intors de la munte. Va multumesc din suflet pentru urarile voastre, sper sa fie totul bine, mi-am mai facut un test la munte, ca parca nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata...
Alexia, cred ca tu ai nevoie mai mare decat mine de programarea de maine, asa ca du-te tu. Eu mai pot astepta vreo 2 zile. Multa sanatate!

http://tt.lilypie.com/n2dAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

syyylviuta FELICITARI!!!!!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!

Alexia28 si eu m-am speriat cand am citit mesajul tau,sper ca sunteti bine si tu si bebe!

Maria08 esti tu o simpatica ,multumesc pt urari si tie si celorlalte fete care se gandesc si la mine...azi sunt in atreia zi de stimulare si miercuri voi mergev la prima eco si voi face analizele hormonale, va tin la curent!

Va doresc tuturor o saptamana excelenta si sa ploua/ninga pe aici numai cu burtici de tutunici!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele mele,
Intru pe fuga de la serviciu unde am avut o perioada foarte aglomerata care inca nu s-a incheiat. Nu am reusit sa mai intru de catva timp pe forum nici macar sa va citesc. Pintre picaturi am citit ca avem o noua gravidutza, Sylviuta pe care o felicit din suflet si ca Ysa o sa inceapa tratamentul pentru FIV. Bafta multa si felicitari din suflet.
Eu astept sa vina rushi sapt viitoare si e posibil ca sambata viitoare sa ajung cu sotul la dr.Matei pentru spermograma si la inceputul lunii sa vin la o noua runda de monitorizari cand sper sa ma si programeze pentru laparoscopie.
Va pup pe toate fara exceptie.
Bafta tuturor fetelor care fac FIV in toamna asta!!!

magdita

Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele
sylviuta , felicitari pentru sarcina , sa firi sanatosi amandoi ..si sa ne povestesti experientele tale din timpul sarcinii ..
alexia28, asteptam sa ne dai vesti despre tine si bb
io sunt inca in dubii daca sa ma programez la dr t sau sa astept luna urmatoare ...
korapop ,ysa 26,si tuturor fetelelor care sunt in pregatiri de FIV sau altceva succes si sa le "vedem" cu
io m-am hotarat , azi incerc sa ma pregatesc la dr tutu , poate pana atunci ii ies si lui sotulica analizele de la urolog si impusc 2 iepuri de-odata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

SYLVIUTZA FELICITARIIIIII!.. Bunul Dumnezeu sa te ajute sa ai sarcina usoara!
Alexia ...ma rog si trebuie sa-ti fie bine .Asteptam vesti.
Marinar...ai o minune de fetiza, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Imi insenineaza zilele cand ma uit la ea.
Kora..ma alaturi si eu de fete cu , de Craciun sunteti trei.
Teo...mai ai putin, iti tin pumnii.

pupici pentru tutunici!

am nevoie de un miracol...madutz

http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by syyylviuta

Buna seara, acum ne-am intors de la munte. Va multumesc din suflet pentru urarile voastre, sper sa fie totul bine, mi-am mai facut un test la munte, ca parca nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata...
Alexia, cred ca tu ai nevoie mai mare decat mine de programarea de maine, asa ca du-te tu. Eu mai pot astepta vreo 2 zile. Multa sanatate!

http://tt.lilypie.com/n2dAp3.png

Saru mana mult, poti merge si tu linistita astazi, eu am reusit sa iau legatura cu Tutu si fug acum la cabinet. Felicitari si sarcina usoara si fara peripetii

Multumesc tutror fetelor frumoase care s-au gandit la mine, nu mai dau nume ca stiu ele, va pup si va scriu diseara, sper din tot sufletul ca numai de bine

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by marinar

alexia sper ca esti bine, am citit cu sufletul la gura mesajul.

si acum www.dropshots.com/marinar#date/2007-10-12/21:13:17" target="_blank">dedicatie pt dr nostru...poza

www.dropshots.com/marinar#date/2007-10-12/21:10:04" target="_blank">ne jucam "bau"...filmulet

Marina mami de www.dropshots.com/marinar" target="_blank">Emma Ioana(16.01.2007)

superba dedicatia , asa o sa facem si noi la bebe al nostru cand va fii

CEA MAI DULCE DEDICATIE

Alexia, acuma am citit si eu , sa te apere Dumnezeu de ce e mai rau , sa fiti sanatosi si BEBE , il asteptam cu drag

am si eu examen azi si nu am putut citi , va puuuup, paaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Maria, am fost la Sovata anul trecut in iulie la tratament. Pot sa iti dau si mai multe detalii pe pm daca vrei. Cel mai bine e sa faci inainte de a merge acolo toate investigatiile necesare pentru diagnostic (inclusiv starea trompelor). Mie mi-a facut bine tratamentul, am scapat de o anexita veche si nu mai am dureri cd vin rushii... Bebe nu a venit inca, dar sunt optimista :).
Eu am facut la baza veche tratamentul, dar e muuult mai bine sa mergi la cea noua. La baza veche nu mi-a placut cum se dezinfectau instrumentele. Am facut 7 zile de tratament si am platit cam 100 euro. Am facut patru proceduri pe zi: tampon cu namol, irigatii intravaginale cu apa sarata, impachetari cu parafina si bai cu apa din lacul Ursu (era mai calda decat cea din lac). In lacul Ursu nu aveam voie sa fac baie decat daca apa avea cel putin 30 grade (era afisata in fiecare dimineata temperatura apei). Am prins vreo doua-trei zile de balaceala.
Daca nu vine bebe pana la vara, as mai face o tura tratament la Sovata, de data asta la baza noua, dar cu toate analizele facute inainte (inclusiv laparo). Eu sper totusi sa vina bebe curand si sa nu mai fie nevoie de Sovata.

Pupici!

Mergi la inceput