Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alexia sper ca esti bine, am citit cu sufletul la gura mesajul.

si acum www.dropshots.com/marinar#date/2007-10-12/21:13:17" target="_blank">dedicatie pt dr nostru...poza

www.dropshots.com/marinar#date/2007-10-12/21:10:04" target="_blank">ne jucam "bau"...filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexia, sper ca sunteti bine in continuare! Trebuie! Nu se poate altfel!
Marina, intotdeauna filmuletele si pozele Emmei imi aduc zambetul pe buze, chiar atunci cand sunt trista.. E o dulceata!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

feli esti trista? s-a intamplat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Alexia ai grija de tine si nu te speria cat tu si bebe sunteti bine stai linistita
Marinar sa va traiasca Emmi seamna cu tine ,si ce mare s-a facut si ce jucausa mai este.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Tutunicilor dragi am intrat sa va salut,sa va doresc toate cele bune si sa va spun ca de ieri am inceput si eu tratamentul pt FIV2.Analizele hormonale au iesit neasteptat de bune ceea ce imi da speranta....
Va pe toate si sper sa fie o toamna-iarna plina cu burtici la cabinetul dr.-lui nostru drag!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Doamne Ajuta!!!!!!!!!! Cred cu tarie ca Mos Craciun va ajunge mai repede la tine, anul asta!!
Marinar: Sunteti atat de frumosi, iar Emma e superba!! Sa inteleg ca s-a scos marca "tutu" pentru hainute??
Mai fetelor, eu inca mai astept detalii pe pm de la cele care au informatii despre tratamentul de la Sovata! Nu mai e nimeni aici care sa vrea sa incerce?? POate facem echipaj!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Buna fetelor! Va pup pe toate. Referitor la tratamentul de la sovata si eu am auzit ca este bun chiar as vrea sa incerc. eu am facut monitorizare si acum astept . ma rog sa nu navaleasca rusii. sa speram. poate cine stie de sarabatori vom primit toate cate o burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Buna Maria08,
Eu am facut tratament la Sovata in vara anului trecut (iulie 2006).
Nu am citit dinainte exact ce informatii vrei vis-a-vis de Sovata si nici ce probleme ai exact... Incerc sa-ti spun cate ceva din cate stiu si am facut eu, in caz ca te ajuta. Daca vrei info suplimentare, imi ceri.
Tratamentul dureaza minim 10 zile lucratoare ( se fac sedinte de luni-vanieri). Ajuta in special persoanelor care au pb cu trompele, din cate stiu.
In iarna-primavara 2006, eu am facut monitorizari la dl.dr. Tutunaru, urmand ca dupa cele 3 luni sa intre in discutie laparo...Insa eu am considerat ca trebuie sa fac o pauza de toti doctorii si sa fac tratamentul de la Sovata, ceea ce am si facut... Prin octombrie anul trecut am revenit la dl. dr, insa cuminte, si am si facut laparo. Sugestia mea este ca mai intai sa te investighezi cat se poate, apoi sa treci la tratamente, ca sa stii exact ce tratezi. Mie Sovata mi-a facut bine, m-am relaxat, cred ca si tratamentul mi-a facut bine cat de cat ( nu mai am CM foarte lungi si abundente), dar eu am fost diagnosticata cu endometrioza, care, din cate stiu, nu se trateaza la Sovata; in concluzie, eu am cam pierdut vremea anul trecut, de buna voie si nesilita de nimeni...
Daca mergi in extrasezon, este bine sa te cazezi cat mai aproape de locul in care faci tratamentul, pentru ca namolul este la aprox.40grade si nu e indicat sa iesi dupa tratament la aer rece.
Tratamentul meu a constat in: tampon intravaginal cu namol,irigatii intravaginale cu apa sarata si impachetari cu namol de la sani pana la vf. degetelor, si l-am facut in baza noua de tratament ( hotel Sovata), unde sunt conditii excelente, si personalul foarte amabil.
Fiind vara, m-am cazat la o pensiune cu conditii foarte bune la 1-2 km de hotel. Imediat dupa tratament, urcam in masina si mergeam la pensiune, unde stateam 2-3 ore in paturi, chiar daca era luna iulie.
Trebuie avuta mare grija sa nu racesti in aceasta perioada, pentru ca poti face mai mult rau decat bine, racind.
Acum, pe timpul rece, te-ai putea caza la hotel Sovata ( unde e si baza noua de tratament), hotel Faget, hotel Bradet ( acestea comunica printr-un culoar subteran cu hotel Sovata, si nu trebuie sa iesi prin frig ), sau la hotel Alunis, care este alaturat hotelului Sovata, si, din cate stiu, si-a deschis anul acesta baza de tratament.
Tratamentul m-a costat parca 200-240 eur...
Pentru alte detalii, da-mi PM.
Doamne ajuta sa ti se implineasa visul cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Syyylviuta, felicitari! Doamne ajuta sa ai sarcina usoara, la termen si bebe sanatos si norocos!

KoraPop, Doamne-ajuta!

pentru toate tutunicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Syylviuta Sa-ti traiasca bebelinu si sa fiti sanatosi amandoi!!!
Kora, Ysa Tinem pumnii!!!

Mergi la inceput