Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Syyylviuta felicitari !!!
Zeno
Se pare k nu pot sa incep protocolul pt fiv pe 22 oct.k mi s-a dereglat cm si azi z22 e z1, probabil pt k luna trecuta mi-au curs decat cateva pete maronii.Dar e bine si asa, oricum astept sa-mi iasa analizele uzuale si sa ma iubesc mult cu sotul meu luna aceasta.
Alexela, Mmc_nd va multumim fetelor k va ganditi si la noi
Va doresc un week-end placut si plin de iubire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

la 16.50

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Fetelor, va multumesc din suflet, sunt asa de emotionata, nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata...M-ati linistit, inseamna ca e chiar bebe... sunt asa de fericita! Noi incercam de un an jumate, si nu realizez inca!
Il voi suna luni pe Tutu, ca stiam ca pe 15 vine din nou la cabinet, singura problema, eu am terminat miercuri Utrogestanul, sper ca e ok ca nu il mai iau pana saptamana viitoare cand merg la el.
Eu as avea nevoie de programarea aceea, daca s-ar putea, daca nu merg dimineata la spital. Oricum azi plecam la munte, venim inapoi duminica seara, asa ca pana atunci nu pot vedea ce scrieti. Daca nu vrea altcineva eu ma inscriu pt programarea de la 16.50.
Multumesc mult inca o data si sa vina bebe cat mai repede si la voi, va doresc asta din tot sufletul!

http://tt.lilypie.com/n2dAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ralmar , nu ma pot duce la ora aia ... insa sar'na de intentie ... tu ce faci , cand te mai programezi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sylviuta,nu intrerupe utrogestanul,ia-l in continuare,conteaza mult pt. bebe,si poti lua chiar 4/zi!2 dim-2 seara!!!!!E papica lui bebe pina se formeaza bine placenta si poate sa-l sustina corespunzator;si nu fa eforturi la munte!

Teodora 39 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Cat m-am chinuit sa-mi fac programarea, acum e culmea ca nu pot ajunge. Eu ma mai programez in ianuarie sa poata merge si sotulica si sa ne si apucam serios de treburi inseminari, FIV, orice e nevoie sa vina barza si la noi.

Mergi la inceput

io sunt daramata ....mi-am luat vsh-ul si este 41 (valoare normala<25)
eu de fel sunt o persoana tare , dar m-am saturat pana in gat si peste, de analize , care ies si rau pe deasupra , m-am saturat de mers la medic ,de bajbaiala , de teama , de milioane de griji pe care mi le fac ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by RalMar

Fetele, eu am programare la dr. T luni, dar nu mai pot ajunge. Vrea cineva sa mearga in locul meu? Are cineva nevioe se mearga asa repede? Va cedez programare cu placere!

Ral, eu am mare nevoie sa merg la Tutu daca mai e valabila programarea, ce nu inteleg io este ca am sunat-o acum pe Ramona si mi-a zis sa-l sun pe Tutu marti pe tel dansului in conditiile in care am intrebat-o cand vine dl doctor in tara ca am nevoie urgenta sa ma vada. Si mi-a zis sa-l caut marti. Deci este si luni? Stie cineva? Ca eu am trecut prin etape tare nasoale de aseara, cand am cazut pe burta si am ajuns la urgenta la Pantelimon pt ca Tutu nu era. Am ramas acolo peste noapte sub observatie, bebe este bine, acum si eu, am mai scapat din temeri ca am gasit o dr tare draguta care s-a ocupat de mine. Luni trebuie sa revin din nou la spital pentru inca o ecografie si analize de sange ca mi-a iesit anemie dar as fi vrut sa ma vada si tutu sa stau eu impacata.

www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea Teodora Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna seara tutunici!
Syyylviuta FELICITARI!!!SARCINA USOARA SI LA TERMEN SI BB VOIOS,SANATOS,ISTET,FRUMOS si cum mai vrei tu!!!
Zeno ma dau si eu mare cu lecturarileCat priveste partea cu n-am timp si trecutul apelorni belea!lb asta romaneasca pai si cu sufletul in rai si cu...nu mere.Poate te prinde totusi al tau domn barzoi la inghesuiala intre doua traducerinu eu, tot lb romaneascasi iti trece pofta de traduceriAAaa azi mi-am adus aminte de un episod cu tine Liliana si io binenterlesmotz!Cautam instalatii
Alexia acum te-am vazut.Sa stai linistita iubita.Nu e o experienta fericita si nicidecum ideala,dar gravidute care au patit ca tine au fost mereu.Nu esti nici prima nici ultima.Deja ai facut ce trebuia,mai mergi si la dl dr asa pentru sufletelul tau,dar in principiu fara panica,ca aia poate face mai rau.Ei sunt protejati acolo in burtica de multe chestii.Sunt la fereala mai mult decat am putea crede noi.
Va doresc tuturor o seara frumoasa!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

alexia..citesc io bine ... ai cazut pe burta ....aoleooo...acum zici ca esti bine si tu si bb ?.. sincer nici nu stiu ce sa-ti zic , decat sa ai mare grija , sa mergi la nene tutu si sa ne dai de veste ce ti-a zis ... -ci pentru tine si

Mergi la inceput