Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 42

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Teo felicitari mamico!Si bb Mihnea Bine ai venit printre noi!Sa de-a Dumnezeu sa fi binecuvantat numai de lucruri bune,sa fii inconjurat de oameni frumosi la suflet,sa fi sanatos,cuminte si istet,ca frumusete ai de unde mosteniPupam mamica si manuta lui Mihnea!
Alexia Ioanasuna-l pe dansul direct daca e pentru laparo.Noi suntem la distanta si e un pic altfel.Nu putem sa beneficiem tot timpul de dansul.Eu asa am facut.Si a fost extra.
Pupilici tutunici!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

am prins din prima .. si am reusit sa ma programez la dr t.. pe 02.11
eu nu am reusit sa ajung la tutu la monitorizari caci a fost eveenimentul nefericit cu tatal dansului (1monitorizare), insa sotulica a facut tot soiul de analize indicate de dr matei ..
intrebarea mea este ..cam ce analize indica tutu , pentru femei , ca vreau sa ma programez , adica sa scurtez un pic perioada asta de asteptare ..

am mai postat io intrebari insa nu prea am primit multe raspunsuri , poate de data asta am mai mult noroc ...

Mergi la inceput

Georgia daca esti din Bucuresti nu prea ai ce analize sa faci inainte de monitorizari.Parca asa procedeaza dansul. La sos ai facut bine.Succes in tot!
KISSES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Teo felicitari sa va traiasca baietelul.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lucialu
sar'na de raspuns ..
io vroiam sa optimizez la maxim .. cu sotulica am facut asa:a facut la dr matei spermograma , i-a iesit rezultatul , in 2 zile eram la urolog care ne trimitea la alte analize , mai are de facut maine o analiza , iar eu azi , m-am programat la tutu .. pana iese analiza numai bine vine si data programarii
asa ma gandeam sa fac si pentru mine , sa aflu de la voi cam ce analize o sa-mi recomande , sa ma programez , si sa scurtez perioadele intre programari pe cat posibil ..
sper sa ma fi facut inteleasa ..vroiam sa mai intreb daca e indicat sa ii spun direct lui tutu sa ma trimita si pe mine la analize ..
ca sa iti dau un exemplu ..cand am fost 1 data la dr t , mi-a zis sa-l lasam pe sotulica deocamdata si eu am zis , nu ... si am avut o surpriza pe masura insistentei mele .. oligoastenoteratozoospermie moderata ...
m-am intins cam mult si nici macar nu-mi dau seama cat de coerenta am fost

Mergi la inceput

Georgia eu asa am inteles de la fetele care merg constant la dansul.Eu am inteles ce vrei tu sa spui,dar ai un pic rabdare.Sau daca stiu fetele din Bucuresti mai multe sa iti spuna.Stiu ca dansul te trimite daca este cazul unde stie ca se fac cum trebuie.Pup fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salut fetelor! credeti ca dupa 2 monitorizari este posibil ca data viitoare tutu sa ma programeze pentru laparo? mi se pare ca trece asa incet timpul. va pup pe toate si spor la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebekom spune:

Buna fetelor!
mmc_nd, am fost plecata din Bucuresti si am stat cu sufletul la gura gandindu-ma la tine. Insa acum... nici nu am cuvinte, chiar speram sa fi reusit. Nu trebuie sa renuntati, e greu, e stresant, dar trebuie sa luptati in continuare. Ma bucur ca nu ti-ai pierdut speranta in DD si poate ca te/ne va ajuta cand ne asteptam mai putin. Asa ca astept ziua in care o sa ne anunti victorioasa ca esti graviduta. PUPICI!!!!!!!!!!
teo, felicitari, draga mamicuta!Sa-ti traiasca puiul si sa-ti bucure viata!
ysa, ce mai faci? cum stai cu demersurile pt FIV?
sylviuta,felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos care sa te faca sa zambesti in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Teo, sa va traiasca si sa va bucurati de bebe Mihnea!

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Teo, felicitari si refacere rapida! Iar bebe Mihnea Andrei sa fie sanatos, norocos, si sa va aduca numai bucurii!

pentru toate tutunicile!

Mergi la inceput