Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

multumesc laura dimitris....cred ca mai grav e ca s-a scurtat cu 4 mm in 4 saptamani in cazul meu sunt si doc care zic ca un col de 30 mm nu e un col scurt...

Cea mai optimista gravidutza!
23+
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Lala 20, si de la mine. Ai dreptate, parerile doctorilor sunt, normal ca si in alte domenii impartite. Probabil mai conteaza si alti parametrii in afara lungimii propriu zise... O sa-ti spun maine seara ce parere are si doctorul meu !

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor voi ii simtiti pe bebei deasupra buricului?

Louiza 25s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ereena tocmai pentru a nu sta aplecata am optat pentru cadita aceasta . Ea se aseaza pe niste suporti de plastic peste cada de adulti din baie .
Daca vrei si salteluta de infasat aceiasi firma comercializeaza si o salteluta de pus peste cadita.
Sau tot de la ei exista suportul metalic pe care il poti vedea in poza si la care din nou poti atasa salteluta.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

am fost un pic ocupata sa pun si eu niste poze cu mine si cu sotu..
Multumesc mult fetelor...
Laura..pai mie mi se pare ca seamana cu mine..asa..in general..are fata rotunda..si buzele subtiri:D...adik..nu sunt foarte convinsa..dar asa am simtit eu..iar sotul mi-a zis ca are ochii marti..ca ai mei..nu mici..ca ai lui..Acum..la nas..am dubiu...ca eu as fi vrut sa semene cu el..ca are nasul carn si in vant...dar..parca la eco mi s-a parut ca nu era nasucul asa mic..:D
E..oricum...bebeii nu se nasc cu trasaturi definitive..si pot sa semene cu tati dupa cateva luni..chiar daca la inceput semana cu mamele..
Cat despre col..la eco din sapt 18 era de 54 mm..acum e de 30...deci..s-a scurtat ceva...si dna dr a zis ca e la limita..adik nu e prea scurt..ideea e ca e centrat..adik..normal e posterior..si in travaliu devine centrat..se scurteaza pana se sterge de tot..
Sper ca am reusit sa pun poze..daca nu..sa imi explicati si mie cum ...Multumesc mult..

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput

of...vad ca nu sunt si pozele..

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput

ce tampenie am scris..Stefania are ochii MARI...nu MARTI...
Of..stau intr-o pozitie aiurea pt scris..
Scuze..

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput

Am reusit?

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul

Alina 23 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

alina felicitari pt bebelina activa! mi se pare tare interesant cum va dati seama cu cine seamana!

Mergi la inceput