Piersicutze de iulie-august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee sanatate multa dar cred ca nu este nimic decar o sperietura, probabil ca de aia a si varsat. Bine ca ati fost si pana la spital sa verificati.
doniro Alexei are urmatorul program de masa:

05:00 - lapte
09:00 - mic dejun (cereale sau cascaval sau iaurt)
11:00 - fruct
13-15 - pranz
18:00 - fructe
19:30 - mancare de seara (orez cu lapte, mamaligutza, budinca, legume la abur etc)
21:00 - lapte

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Doniro si noi mincam cam la fel ca tine, doar ca la prinz mincam doua feluri (ciorbita/supa si mincarica). Intre mese eu evit sa-i dau "rontaieli" ca daca ar fi dupa el ar rade tot ce-i iese in cale . Aaaa, si ultima masa, cea cu 250 ml lapte, e la ora 22.

Babee hai ca trece si asta. Sperietura a fost mare!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

9 -270 ml lapte
13-mancarica
17-fructe
21.30-270 ml lapte
intre mese ii mai dau biscuiti, sticsuri, seara iaurt;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Babee bine ca e ok Philip. Cred ca te-ai speriat.

Zuzunaki f drgalasi copilasii. Sa va traiasca. Am mai vazut poze de la cineva, dar nu mai tin minte. Stiu ca mi-au placut. Sorry m-am ramolit.

Legat de programul de masa la noi e cam aiurea in functie de cum se scoala dimineata, ba se scoala la 7 ca ieri ba ca azi la 9.30. Se scoala mai tarziu cand cere masa de noapte, se scoala cu noaptea in cap cand nu cere masa de noapte.

Cand se trezeste: lape
In jur de 11: cascaval, branza de vaci, sau fructe
Pe la 14 maxim 3: pranzul, care e compus dintr-un fel sau 2 de mancare, depinde cum are ea chef, si desert, tot dupa cum are ea chef, oricum masa se termina cu lapte
Pe la 18: o mancare calda usoara, sau sandwichuri cu branza almette, cascaval. Ori ii fac mamaliga cu branza si smantana, paste, orez cu lapte, gris cu lapte, cartofi copti, dovlecei la cuptor depinde. Asta nu inseamna ca le si mananca. E dupa cheful ei.
Seara la 21 primeste lapte, de regula pana la culcare bea cam 3 biberoane de lapte.

Intre mese mai primeste biscuiti, mai bea inca lapte, vreo 2 bibe, apa. Cam atat.

Mergi la inceput

Din grupul nostru am vazut ca si Medeea e gravidutza. Parca si ea era la noi, dar acum scrie la copii de Ploiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Babee uff..cred si eu ca te-ai speriat..bine ca nu a fost nimic grav...
Doniro Razvan nu are un meniu fix, are insa niste ore de masa cam asa:
8.30 Cereale(lale, cum le zice el :)) sau, cand se satura, iaurt, sau lapte simplu.
12.00-13.00 Mancarica..nu prea a mai papat ciorba in ultimul timp, mai mult felul 2...cam ce mancam noi, fara alea interzise(porc, etc)
18.00 Fructe sau iaurt cu fructe, sau cu biscuiti...sau, sau...
21.00-21.30 Lapte(vreo 300 ml.)
Cam atat. Si ii mai dau si intre mese daca este cazul vreun biscuite, sau vreun fruct...sau sa guste te-miri-ce..ca e pofticios tare.
Noi am fost la doctor ieri, cred...sau alaltaieri..in fine, pentru vaccin, si chiar am intrebat-o pe doamna doctor cam cat ar trebui sa manance la o masa, si a zis ceva de genul 200 ml...acum..eu habar n0am ce inseamna asta, ca nu stiu decat la lapte sa masor, dar eu lui Razvan ii dau o portie de mancare mai micuta decat a noastra, are el farfuria lui .
Eu il mai temperez la mancare, ca el e cam mancacios si s-a cam ingrasat..si nu vreau sa ajunga Rupita...
Hai ca m-am intins..sunt nevorbita, ca e plecat barbate-miu la Bucuresti..:)
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

M-ati spart!!!
Pai...al meu de-abia mananca...ce domne 2 feluri de mancare!!
Muuh de departe sunteti cei mai tari!!!
Dac-as reusi si eu macar 5 mese pe zi!!!Poate ar fi si el mai grasut!!Nu reusim sa depasim 10 Kg sub nici o forma!!E adevarat toata ziua alearga...se trezeste la 6.30 max.7.00, doarme doar o repriza pe zi (max. 2 ore!), si...
va mai scriu ca trebuie sa fug.
va pup!
Norocuta:La multi ani!revin cu detalii...
MImisica:La multi ani!
Anasia:Da...ma...as vrea sa sstiu ce mai fac bebeii, cine mai e graviduta,...ce la mai faceti de mancare?!!pupici..stiu ca a sunat naspa rugamintea...dar tare as vrea sa mai stiu ce s-a mai intamplat
Apropo..pt.fetele care fac mamaliguta cum o fac?!!In ce lapte fierbeti mamaliga(praf?!!!)
Eu am innebunit, nu stiu ce sa-i mai dau de mancare...nu prea mai vrea nimic, s-a cam plictisit saracutul.
Trebuie sa-i bag chestii noi...etc.
Fuggggggg...

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Multam mult fetelor care au raspuns pana acum, m-am mai linistit... Ma gandeam sa ii fac Dariei spanac, ca nu i-am dat niciodata. O sa ii fierb si 2 oua sa i le dau cu spanac, sa vedem daca ii place.
Ref mamaliga, eu ii fac ca si pt noi, deci in apa fierb malaiul, nu in lapte.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

Mergi la inceput

Doniro nu e cam mult 2 oua o data? Eu stiu ca se dau 2 pe saptamana

Alex mananca pamant de flori. Pediatra mi-a zis ca e lipsa de zinc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Piersicutze

Doniro nu e cam mult 2 oua o data? Eu stiu ca se dau 2 pe saptamana

Alex mananca pamant de flori. Pediatra mi-a zis ca e lipsa de zinc.

Nu stiu daca la varsta lor se mai dau doar 2 oua pe saptamana, dar oricum eu nu ii dau f des oua, din contra (nu prea ii plac). Asa ca macar sa le pape cu spanac...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

Mergi la inceput