Piersicutze de iulie-august 2006 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

norocuta, n-am incercat, dar o sa incerc, ca alta solutie nu vad;problema ramane siropul de tuse, nu inteleg de ce le fac atat de dulci de ti se apleaca;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Anasia eu am intrebat medicul ce imi da echivalent si dozele, cand a fost cazul.
Si ce simplu a fost apoi ca si pe mine ma dispera cat arunca, cat se stramba si ce mai ramanea...numai el stia...
De fortat nu e bine, e acelasi lucru ca la mancare, vei avea probleme din ce in ce mai mari.

Hai multa sanatate, fug ca s-a trezit...ooaauuuu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Fuga ca am aruncat un ochisor scurt-cica.Dar nu m-am abtinut si m-am uitat la pozele lui Zuzunaki.Super frumos si aranjat cazanul, si rochita sofiei, si voi frumosi...iar tu ai niste ochi.Te-a mostenit vreun copil cu ochisorii aia verzi?.Eh..cred c-am ajuns sa ma indragostesc de fetite..poate mai fac vreuna apoi(radeam cu o prietena si-mi zicea ca eu si-asa fac alternativ copii,iese sigur fata a patra oara).

Rebecca ia medicamentele cu seringa de Nurofen.Acum ii dau Echinaceea sirop si facem si tratamentul homeopat primit de la medic.Sper sa nu am surprize prea mari iarna asta.La Phillip vad ca a mers bine cu homeopate, anul asta nu i-am dat niciodata antibiotic.

Revin cand am timp, ca tot suntem pe-afara sa profitam de vremea inca frumoasa si sa ne plimbam prin Schönbrunn.

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

norocuta, babee

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Babee vai ce domnisorica ai tu acolo mumoasa foc ce mai m-am indragostit si la Zuzunache la fel.

Doniro am fost la Metro si m-am uitat si au placa din asta ptr. carucior ca www.litaf.com/web/inner.asp?cat=gallery&catId=3&info=11" target="_blank">aici si costa 1,7 mil si ceva si mai era ceva gen adaptor ceva la 700 de mii de lei, eu am retinut deocamdata si vad atunci cand mi-a trebui ce o sa fac.
Auzi pe tine te mai doare spatele de zici ca sunt rinichii sau burta asa mai jos spre ovare ca la mine e cava activitate pe acolo si nu stiu daca e de la bebe sau altceva ca la Alex parca nu le-am avut sau am uitat eu de acum un an . Aceeasi intrebare ptr. Babee.
Fetele nu va suparati ca mai vb si noi de chestii de astea pe aici da? ca dincolo la odisee este o viteza la scris de se schimba capitolul in fiecare zi... si nu pot sa tin pasul.

Norocuta mai merge o cantare? " LA MULTI ANI!"

emilia cu si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Babee hai m-ai dat gata cum s-a facut din bebelina bebeloi adica cum a fost la cate saptamani ti-a zis ca e bebelina si la cate bebeloi, na ca saptamana viitoare ma duc si eu la morfologica si te pomenesti ca se face si a mea bebeloi?, alta grija acum pana saptamana viitoare!
Ma rog ca asa ca idee numai sanatos sa fie da' ma tenta sa cumpar lucruri roz, de fapt deja am luat un body roz bombon de scrie pe el" Her ROYAL HIGHNESS" si are si coronita brodata.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Am avut distractie in seara asta.O schimbam pe Rebecca ca a facut ceva mirositor si Phillip top in pat cum ii e obiceiul.Si a sarit,a cazut si s-a lovit de marginea de la pat.Am auzit un bum de-am zis ca si-a crapat capul, am sarit cu tot cu Rebecca dupa el, si m-am speriat cand l-am vazut vomitand.L-am calmat,i-am imbracat si la spital ca tremuram de frica sa nu-si fi spart capul.L-au consultat, i-au facut radiografie, totul e bine acum sa-l supraveghez.Atat m-am speriat si asa repede am condus de cred c-am impuscat ceva radare ca n-am mai stiut de mine.Uf...

Emilia am aflat la 17 saptamani ca e fetita la medicul meu la cabinet.El a zis ca in proportie de 80% e fata, dar mai sigur aflu la morfo ca fac 3 D.Asa ca ieri la morfo am vazut ditai podoaba si e clar ca fata cu puta asa lunga nu existaIn legatura cu cealalta intrebare, serios ca nu am inteles nimic.Pe mine ma mai dor ovarele din cand in cand si mi se pun carcei la pulpe, si il simt bine pe bebe cum sughite.Si apoi daca fata ta va fi baiat nu e bai..poate purta si roz

Norocuta si de la mine La multi ani frumosi

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

babee, bine ca n-a patit nimic; sa aveti o noapte linistita!

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Doniro am fost la Metro si m-am uitat si au placa din asta ptr. carucior ca www.litaf.com/web/inner.asp?cat=gallery&catId=3&info=11" target="_blank">aici si costa 1,7 mil si ceva si mai era ceva gen adaptor ceva la 700 de mii de lei, eu am retinut deocamdata si vad atunci cand mi-a trebui ce o sa fac.
Auzi pe tine te mai doare spatele de zici ca sunt rinichii sau burta asa mai jos spre ovare ca la mine e cava activitate pe acolo si nu stiu daca e de la bebe sau altceva ca la Alex parca nu le-am avut sau am uitat eu de acum un an . Aceeasi intrebare ptr. Babee.
Fetele nu va suparati ca mai vb si noi de chestii de astea pe aici da? ca dincolo la odisee este o viteza la scris de se schimba capitolul in fiecare zi... si nu pot sa tin pasul.

poze cu noi

Mersi mult de info; pun pariu ca Daria nu ar sta nici 10 secunde pe chestia aia, asa ca nu imi pare rau ca am luat deja carut :). Oricum, esti draguta ca mi-ai zis. Ref durerea pe care o descrii, sincer nu am simtit ceva de genul. Poate ar trebui sa vb cu medicul la urmatoarea vizita daca persista, dar tu stii mai bine. Ai dreptate cu ritmul mamicilor de ianuarie-febr, nici eu nu mai incerc demult sa tin pasul.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, va propun ceva; intrucat mancarea cred ca e cel mai interesant subiect pt noi, mamicile, as fi curioasa sa citesc pe aici cam ce si cum le mai dati voi piersicutelor de mancare. Nu ma refer la retete, ca ne-ar lua o vesnicie, ci ceva de genul: ora x - lapte; ora x - fructe etc. Va intreb pt ca mi se pare ca Daria are cam acelasi meniu de luni de zile si mi-e teama ca nu e f bine. Hai sa va zic:

Ora 8 - 250ml lapte
Ora 11 - fructe (o banana, un mar si biscuiti de regula)
Ora 15 - mancare gatita (cam ce mancam si noi dar fara porc si fara multa sare)
Ora 18 - ceva usor (paste cu branza, mamaliga cu smantana si branza, iaurt cu paine etc)
Ora 21 - 250ml lapte
Intre mese bea ceai de menta (face cam moale de regula), papa sticksuri, biscuiti etc.

O fi prea putin?

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

Mergi la inceput