Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

LAURA, ma crezi sau nu, prima oara traduceam ceva pt un danez, si fata imi tot restarta calculatorul ( a facut o pasiune in a restarta pc-ul, inchide-deschide imprimanta ). Repetam "nu-i voie", in fine....nu apucasem sa salvez si mi-a restartat din nou, atunci am facut gestul de care se vb, nu stiu ce-ti imaginezi tu - c-am batut-o sau i-am tras o palma, - ci i-am dat cu palma peste palma...nu cred ca m-am facut inteleasa...A doua oara fu acum catva timp cand a umblat la aragaz, eu curatam legumele, umbla la butoane, acelasi text din partea mea cu "nu-i voie" repetat ( de cele mai multe ori asculta, probabil tentatia era prea mare ), a dat drumul la gaz si cred ca mai mult pt ca m-am speriat am actionat cu palma, repet nu bataie. Nu am scuza, nu zic ca am procedat corect, nu sunt de acord cu bataia, vad ca esti curioasa sa vezi motivele ce m-au impins la un astfel de gest. NU EXISTA MOTIV PENTRU CARE SA-TI PALia o pauzaSTI COPILUL! Si daca am crescut intr-un mediu acid, asta nu inseamna ca bubamara va creste asemenea, ori ca palma data va da nastere la multe altele si mai urate. Sunt sigura pe mine. Si daca am recunoscut gestul facut, e pt ca sunt sincera si am fost intotdeauna cu voi. N-aveti decat sa judecati....

DIANOCICA, sincera sa fiu nu-mi amintesc sa iti fi raspuns la intrebarea aia, pe bune. Dar iata ca am raspuns acum. Am facut-o, nu-s de acord, nu trebuie si nici nu merita!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

BIANCA, din toata inima sarcina usoara, un bebelus sanatos! si multe pt tine caci esti curajoasa!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dandusa

doua chestii n-am inteles[omulet cu doua degete ridicate]

"ei.. i s-a parut ca era oglinda.." :)))) ),sa-mi explice tanti Adeju...

"Dar daca pe voi va amuza...nimic nu va poate opri.",sa-mi explice tanti Donia...

dovleacul este permis?,daca ,da,aveti careva idei de retete?

Ba sa-ti raspunda profesoara la amandoua .

Iete traducerea mea: pusculita la varsta asta o vad inutila pentru bebe, pentru ca la varsta asta nu stie ce inseamna banii, daramite notiunea de economisire, deci daca o doriti, o doriti mai degraba pentru voi decat pentru ei. Asa ca daca vi se pare funny, amuzant, frumos, etc... go for it!

Dovleacul e permis, al meu il manca de mult. Reteta: se goleste borcanul in castronel si se serveste cald sau rece, dupa preferinta, simplu sau amestecat cu alte legume si carnuri

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Biabaus, felicitari!!!!! ...Sa fie totul asa cum iti doresti!!! (scuze ca te intreb, dar ma lasa memoria: tu esti mamica care ti-ai petrecut iarna in Australia??? ...si ne scriai in versuri?..ca era tare fain, dar nu-s sigura daca despre tine-i vorba )

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

salut fetili!

n-am avut net!n-am avut nez!n-am avut net!imi vine sa mor de ciuda,cand vine al meu acasa,ii spun sa-l aduca iar pe moflea de la firma cu netul,sa se uite ce pana mea are....

LAURA....felicitari lui dani,sant sigura ca in coltul ochilor ai avut lacrimi de bucurie cand l-ai vazut.ditamai omu' s-a facut...deh,se ridica singurel....bravo!

DANUTZ....multa sanatate!leacuri cu sosetelele nu cunosc.fur si eu idei de la fete,daca de cumva avem nevoie.sanatate!

PORUMBITO....pup

ASIZULE ....unde ai pozele cu denis sa le vad si eu?

ALEXANDRA....pupici la ginere,nu uita,si tie natürlich!!!

BAMBO......vezi sa-ti iei cardul cu tine.distractie placuta la shopping si nervi de otel,ca la deschidere intotdeauna e o nebuneala...iar cantecelul cu casuta le cantam la harbujei inca de cand erau in burtica(casuta).....acum zambesc cand incep sa-l cant si de cele mai multe ori il cant cand mancam..

DONIA,KTRINEL si ALMO.....ce misto de voi,chiar daca ati batut 400 de km,dar mcar v-ati vazut,v-ati intalnit,v-ati cunoscut.....va invidiez...(glumesc desigur)..

gagici,m-am facut bruneta.sant atata de bruneta,ca mai bruneta de atat nu pot fi.am parul tuci de negru ce e si ma simt excelent,ma simt in pielea mea.adevarul este ca asta mi-e culoare,de la antura(nu asa negru),dar tenul imi e de asa fel...si cu blond imi venea bine,dar tot la origine m-am intors,il las iar sa creasca si in doi ani il voi avea la fel de lung cum l-ati vazut in pozele pe care le trimisesem o data....

acu,tre sa fug,nu ca tre sa plec......si sper sa nu-mi mai cada netul si sa ne "vedem"mane seara...pupici dulci la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

multam fain marani, dar sincer nu sunt deloc curajoasa, s-a intamplat si eu ma bucur nespus, dar mi-e o frica de mor, nu de sarcina, asta stim exact cat dureaza, stim cam cum va fi, stim ca se termina in 9 luni, dar ce urmeaza.... d asta mi-e fff frica, mi-e teama ca n-o sa-l mai iubesc la fel pe matei, ca n-o sa am timp pt el, ca n-o sa fac fata, ca n-o sa am RABDAREA necesara; parerea mea e ca in afara de iubire (pe care sigur toi parintii normali o au) RABDAREA e cea de-a doua conditie pentru a un copil cat mai frumos

fug la culcare ca maine motanelul care doarme de la 9 jumate sigur va avea chef de joaca

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

asiza, nu, desi mi-ar fi placut sa pot scrie- n versuri

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

nu a mers deloc netul azi, am vrut sa dezinstalez niste programe care imi "mancau" foarte mult din hard si am sters nu stiu cum fisiere de sistem, fisiere de audio, dll-uri, etc asa ca nu am putut nici macar la WINAMP sa ascult muzica..dar a venit sosu acasa si s-a rezolvat

..aveam o mica specificatie la tema cu indopatul, relaxatul, stresatul nemancatului..eu chiar am zis ca am fost foarte nervoasa cand copilul nu manca mai nimic decat paine goala...chiar daca are 11 kg..dar am gasit impreuna metode sa trecem peste asta si am avut rabdare... si ceea ce voiam sa fapt sa zic este ca ....ccc..chiar daca bb meu este gras si zic ca are de unde slabi..chiar si un copil gras care nu mananca cat trebuie si CE trebuie poate fi ANEMIC..si anemia e o boala serioasa care poate crea multe alte probleme...deci chiar si noi trebuie sa papam zilnic legume, proteine, fructe..ca sa nu fim anemici cu tot cu cele 11 kg ale noastre

mirona, haide, a fost doar o polemica generata de tema indopatului si nemancatului, nu a zis nimeni ca iti indopi copila....

tema cu batutul: da,dianocica, eu am fost una din mamicile care au zis atunci ca o palmuta sau un tras de ciuf uneori sunt necesare ! DAR nu imi lovesc bebelusul, asta niciodata, el nu pricepe acum nici de ce ii zic UFF SAU BUBA cand se apropie de priza..dar trebuie sa stie de NU si de tonul ferm al vocii mele...iar daca imi vine uneori sa tzip..ma racoresc pe barbat ..eu acu zic ca il voi trage de ciuf dar sincer nu cred ca va merge cu el..ca si asa daca ii spun NU E VOIE de mai multe ori....se uita fix la mine far sa clipeasca pe mine ma buseste rasul si rade si el mai apoi..ce sa priceapa copilu ca NU E VOIE daca ma-sa rade? inseamna ca e un joculetz nou si hai sa rad si eu !..tre sa caut alte metode cu istetzul asta al meu!

dandusa, cred ca Donia a vrut sa spuna ca e cam devreme de pusculita...ce sa inteleaga acu bebeii de bani si valoarea lor?..mult mai tarziu...vom lua si pusculita...dar eu chiar as vrea sa stiu parerile fetelor despre cum ar putea fi folosita in educarea lor...

Donia, bravo ca v-ati intalnit si voi

Asiza, e super fain Denis..tot grasutz....nu mai e bebelus...sa fie sanatos

biabaus, sa fie intr-un ceas bun!

Teutz, ce mai face Alexia?

Multumim de urarile zilei de ieri....i-am mancat si tortul de 10 luni..mai avem nitzel si facem anu..ce mai petreceri vor fi atunci pe forum.....

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

biabaus, felicitari si sa-ti ajute Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, inca un bebe sanatos si putere sa-i cresti pe amandoi!

dianocica, nu stiu ce-a avut, dar de fapt toata ziua n-a fost in pielea lui. Sincer, nici n-am indraznit sa ma uit in pantalonii lui... scutecul era curat, in rest n-am avut curaj sa-l deranjez mai mult. M-am simtit cam depasita de eveniment... sper sa nu fie debutul vreunei boli.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Hm, hm... Lucaaaa! Te-ai trezit? Hai trimite-o pe mama la servici, ca pierde autobuzul...

aelita, tu nu ne mai zici nimic? Ma tot loghez pe mail, dar liniste si pace, aelita nu mai da nici un semn. Spune-ne cum esti, sper ca totul e bine.

asiza, bebyta ne scria din Australia, n-a mai aparut de cand s-a intors in Romania.

quote:
Originally posted by dandusa

doua chestii n-am inteles[omulet cu doua degete ridicate]

"ei.. i s-a parut ca era oglinda.." :)))) ),sa-mi explice tanti Adeju...

Stiu eu! Stiu eu! Profesoara, pot sa zic?

Mergi la inceput