Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
carla2005 spune:
Sosete cu talpa din silicon (cauciuc) am luat de la mini blue sunt super dar cam scumpe...nu transpira piciorul in ele fiindca siliconul ala e aplicat doar pe opartea exterioara a sosetei! Poate le fac maine o poza...
Oscilo eu ii dau Alexutei cate o fiola /saptamana asa mi-a zis pediatara - preventiv impotriva virozelor si nu a avut niciuh fel de reactie!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Poze mare
bamboletta spune:
Asiza-deci vine si la voi carrefour
fug la somnic
n buna
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
va mai aduceti aminte acest cantecel ?
da play www.tvcopii.ro/?p=66" target="_blank">aici ,o sa-ti placa...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
dianocica spune:
multe de zis, timp mai putin ca de obicei
DANUTZ multa sanatate. pana la novocalmin eu as incerca cu eferalganul alternat cu nurofen. la noi a functionat de minune. de obicei virusii intra..pe nas/gura si e posibil sa se inflameze asa ca merge si nurofenul la fix. scuzati exprimarea cu prunele n gura, e citire de la dr ...
LAURA felicitari
PORUMBITA iti sunt datoare cu un pm, sper sa apuc azi
DONIA sigur nu a fost nimic ..fizic? gen ganganie pe sub pantaloni, inconfort de la pampers...d la din astea face f urat. eticheta care jeneaza..
KIKINEATA e acelasi lucru, ch e prescurtarea, 200 e concentratia. colargolul pt noi a fost0, nici n am mai insistat dupa prima tura. deja e mult mai bine. am mai tras si noi direct, fara aspirator, ca sa nu l mai bazai noaptea. multa sanatate si voua
CARREFOUR iu-pii..sa vedeti cheltuieli in we asta...vai mama voastra
MARANI da, ambele sunt abuz. si indopatul, si zdruncinatul, la fel de rele si cu consecinte nasoale. de indopat s a mai tot vorbit, eu am ramas muta cand acum ceva mai mult timp am intrebat daca cc credeti ca va veti mai palmui copii. si muulta lume a raspuns senin ca da. multe dintre noi, daca nu e f clar despre ce vorbesc. multe mituri au cazut atunci pt mine...
va recomand un site pe tema asta. NU L OCOLITI! ofera multe solutii
http://nospank.net/nurture.htm
si ca sa nu zic ca n am raspuns si eu..NICIODATA! nu l-am atins si nici nu o voi face. mai scap cate un NU, dar doar in cazuri nasoale, de ex cand nu am cum sa ajung inaintea lui la sertarul pe care l-a vizat si nu mai poate fi oprit si de sertare chiar imi e f frica, sunt vreo 50 de moduri in care se poate lovi...
nu am vazut poze de ceva timp, mi se tot blocheaza mozilu, sper sa pot recupera..
DOVLEAC sigur da. copt sau placinta
CARLA welcome!
gata, plec in dormitorul conjugal . care e sufragerie ca in ala conjugal doarme copilu'... na, daca nu stau eu unde mi-e locul...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
roxanica2006 spune:
A_deju, noi avem cereale Wellbeing de la Nestle cu flori de tei si suntem f. incantati. De fapt contin mai multe cereale, grau, porumb, ovaz si nu mai stiu ce, au un miros si un gust placut. Pofta buna sa aveti si voi!
danutz, multa sanatate puiului tau. eu stiu ca otetul ala in apa nu are niciun efect, asa ca poti sa-i pui doar comprese, sosete cu apa simpla.
Asiza, Bambo, va invidiez ca traiti in orase prospere, cu multe oportunitati. la noi in catun nu se intampla mai nimic...
dianocica, la tema propusa de tine fetele au scris cam tot ce era de zis. Eu nu am primit o palma in toata viata mea.Si eu sunt asa o fire mai pasnica, mai impaciutoare, am crescut intr-un mediu cald, afectuos, "dragostos", pupacios, n-as putea sa-mi cresc altfel copilul. Asa am fost invatata, nu e meritul meu.
De altfel, David e parca prea sensibil, daca iesim in parc si tipa copiii mai mari se pune pe plans, daca trece vreo masina mai galagioasa plange, daca tunde vecinul iarba plange, daca ne-ntalnim cu un prieten drag, de 1 anisor, care de veselie ca-l vede pe David chiuie, al meu pui ...ce face?? plange. Cred ca ar fi momentul sa ma pun sa mai chiui, sa tzupuresc, sau cum se zice pe moroseneste, Alexandra?? Nu de alta, da' sa-mi obisnuiesc copilul cu jungla de afara
Bineinteles ca-mi ies si eu din pepeni. Marturisesc ca odata...era momentul mesei, normal, punctul nostru slab, David refuza cu nonsalanta mancarea, dupa n-spe ore de foame crunta, se fatzaia in scaun, se impingea asa, cu picioarele atarnate, de parca statea culcat, intelegeti voi pozitia, si atunci l-am prins de manute sa-l ridic in pozitia sezand. L-am prins asa mai vartos, dar pe fata afisam un zambet fals..Totusi a simtit si s-a pus pe un plans, nu-mi venea sa cred ca a sesizat diferenta. il mai aranjasem de zeci de ori in scaun , dar atunci o facusem cu nervi, si a simtit.Ca o vaca , ce sunt, m-am simtit. Nu s-a mai oprit din plans.
Am mai plans in fata lui si el sarmanul...a urlat.
Nu mai fac prostii din astea. NICIODATA.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dandusa spune:
As vrea s-o inscriu pe Crinuta la pediatru in Buc,ca sa nu fiu nevoita sa merg la C-ta sa-i fac vaccinul de 1 an...,aveti idee daca trebuie sa aduc fisa medicala?
Carnetul de vaccin il am...aici
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Dbunny spune:
quote:Dani a primit cadou haine de la Marks&Spencer de la sefa mea si mi-au placut mult. Si zice ca nu-s scumpe deloc, adica raportul calitate - pret e foarte ok.
Originally posted by a_deju
asiza, felicitari si voua :) la marks&spencer au niste haine de bebe... belea (si scumpute, la fel :)) ). apropo de, stii ce fata am facut in anglia cand am vazut ca marks&spencer e un fel de mega image care mai are si toale, nu??? :))) oricum, bune salate, bune cafele, bune clatite :)))
Carevasazica se lasa cu cheltuieli Clujul si Iasul baga mare...
Noi bagam tare la H&M camasute la 8 si 10€, C&A - trening complet la 9.90, si avem un magazin maaaaare de toale foaaaarte eftine aviz dayanara poate-l vezi si prin Madrid. Se numeste Primark (creca-s olandezi).Camasute foarte moderne bumbac 95% la 4€.
dandusa Dani papa dovleac de la 5 luni.Fiert cu celalate verdeturi si/sau carne piure. O reteta cu zuchini pt dvs:
1/2 dovlecel micut(aici is d'aia verzi subtiri ca picioru pruncului)
1 cartof
1 praz(sau ceapa). Se fierb verdeturile, se scurg, sa fac piure, se adauga o lg smantana si putin ulei de masline. gata piureul. asta papam eu cand eram la dieta, dar puneam un cubulet de knorr la fierberea legumelor. apoi sare si piper. e chiar bun.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
va recomand un site pe tema asta. NU L OCOLITI! ofera multe solutii
http://nospank.net/nurture.htm
daca gasesti ceva tradus,sa-mi dai si mie sa-l forwardez cuiva...Edy,mai are un fratior de un anisor...,sper ca macar el sa nu aibe aceiasi soarta...
Laura13 spune:
danutz daca mai apuci sa citesti: otetul diluat obligatoriu cu apa. poti sa ii pui sosete (cand se usuca i le umezesti din nou), poti sa ii pui niste fase la manute udate la fel si daca febra e mare si nu vrea sa scada frectie pe tot corpul cu spirt+otet+apa. e valabil si pt adulti, eu insa pt noi nu fol apa. apoi de baut poti sa ii dai si in somn, dar daca are febra mare nu cred ca va dormi f bine. ai grija cu novocalminul, mie mi s-a spus numai peste febra peste 39.5 si nuami 1/2/zi. poti da alternativ paracetamol sup sau panadol, alternat la 4h cu nurofen. multa multa sanatate!
dandusa nu. din cate stiu eu nu e nevoie de fisa. eu am facut vaccinul de 2 luni la onesti si nu am avut nevoie de fisa, doar l-a trecut in carnet. important e sa vrea si doctorul....cred
va pupic dulce si va urez o noapte usoara cu bb cuminti!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
biabaus spune:
vad ca nu sunt singura si am cui sa spun si eu ca sunt insarcinata..... am aflat duminica dimineata.... si inafara de mine sotul si piciul meu voi sunteti primele care afla
restul familiei inca nu a primit vestea.... astept nunta fratelui meu si prima ecografie :)
va multumesc ca existati
nu stiu cum faceti de aveti timp si de prietenele mamici de pe forum
matei cum vede laptopul vrea in brate sa butoneze , asa ca l-am mai ascuns in timpul zilei
de jumate de ora ma chinui sa vad care e ultimul capitol, am zis ca mai citesc si eu din urma (pe diagonala e mult spus..)
am reusit insa sa vad ca mai e o mamica de fulgulet insarcinata, aelita, felicitari
noi ne doream acest bb2, nu chiar atat de curand, dar daca dd asa a hotarat, e fff ok pt noi (mai ales ca-l vrem si pe bb3 :)
matei e un nazdravan si jumatate....merge singurel doar prin casa, in parc nu vrea inca, cred ca nu are suficienta incredere inca
deocamdata nu-mi vine sa cred ca mi se intampla, dar cred ca o sa fie complet diferit la a 2a sarcina; stiu deja ce inseamna, n-o sa mai fie curiozitatea de prima data : oare cum o fi cand misca, oare cum or fi contractiile; ce-mi doresc insa este sa nu mai iau atat de mult in greutate, mai ales ca ramasesem cu 6 kg
va pupic pe toate
Bianca si bebe Matei
poze