Gimnastica pentru gravidutze
Hi! sunt insarcinata a doua oara si intrucat la prima sarcina am luat foarte mult in greutate (aprox. 20 kg = ), as dori ca in aveasta perioada sa practic cateva exercitii de gimnastica/miscari pentru gravide. Problema este ca nu le am. Daca este cineva care a trecut prin asta si are aceste exercitii,o rog frumos sa mi le dea si mie sau sa-mi spuna unde le pot gasi (cu poze cu tot - preferabil) ca sa le pot printa.
MULTUMESC FRUMOS!
Raspunsuri
alba spune:
,ce zici Lala asta da gimnastica!
Sarcina si nastere usoara & un bebelush sanatos tun!
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
Lala26 spune:
...si totusi alba, asta nu m-a impiedicat sa ma ingrash... Iar dupa nastere ..dezamagire mare..
Ceva sau sau ....pentru burtici are cineva ?
roisin spune:
Lala, te rog sa-mi dai adresa ta de mail (pe acest subiect, sau intr-un mesaj personal) si am sa-ti trimit eu doua documente cu astfel de exercitii. Eu le am tot de la fetele de pe forum, dar cu umilinta spun ca pana nu m-am dus la un "curs" organizat la Giulesti, n-am miscat nici un degetel, le-am tinut degeaba in computer.
Acum am intrat in prenatal, poate mai fac si eu acasa macar de doua ori pe saptamana.
aramona spune:
Draga Roisin,
sunt in aceeasi situatie ca Lala, doar ca prima sarcina, insa doresc sa stiu si eu ce exercitii sunt permise in perioada asta. pls, pls, pls, trimite-mi si mie pe e-mail (rama_ro@yahoo.com), sper sa intre!
Multumesc,
Ra
quote:
Originally posted by roisin
Lala, te rog sa-mi dai adresa ta de mail (pe acest subiect, sau intr-un mesaj personal) si am sa-ti trimit eu doua documente cu astfel de exercitii. Eu le am tot de la fetele de pe forum, dar cu umilinta spun ca pana nu m-am dus la un "curs" organizat la Giulesti, n-am miscat nici un degetel, le-am tinut degeaba in computer.
Acum am intrat in prenatal, poate mai fac si eu acasa macar de doua ori pe saptamana.
Christina spune:
Draga Roisin, trimite-mi si mie documentul, te rog.
cristina91@hotmail.com
Multumesc!
mamamariana spune:
Buna!
Esti un mic copil cu 20 kg... eu am luat 28 la prima sarcina. Dar in momentul in care am inceput serviciul, dadusem deja peste 20 kg jos si asta destul de usor cu putina gimnastica, regim - dar nu foarte strict si mai ales nopti nedormite. Drept e ca atunci aveam 24 de ani, iar acum am 36... si am luat doar 12 kg la cea de-a doua sarcina, am dat jos 6 la inceput si dupa aia pe toata perioada alaptarii am reusit sa mai dau jos inca 3. Mai am 3 cu care ma lupt . Sa iti spun secretul dupa care am luat doar 12 kg de data asta: inotul. Pana in luna a sasea, am fost aproape zilnic la piscina si dupa aceea, mai rar, dar am fost relativ regulat. Aici e foarte cald si apa ma racorea in primul rand si in al doilea rand ma relaxa puternic. Nu mai spun de kg... Inotul e unul dintre cele mai usoare sporturi si este chiar foarte indicat pe perioada sarcinii. Doctorul meu zicea ca nu e nevoie sa inot ca atunci cand nu eram insarcinata, insa simplul fapt ca stateam in apa si ma balaceam, m-a ajutat mult.
Incearca si tu daca ai posibilitatea... Pana la urma, bb sa fie sanatos, ca kg le mai dai tu jos dupa. Nu te ambala la exercitii complicate care sa afecteze sarcina, mai bine fa plimbari zilnice, cate o ora, la aer curat, seara dupa ultima masa inainte de culcare. Fa-ti o regula sa nu mai mananci dupa ora 6 decat eventual un fruct sau o cana cu lapte. Merge si asta...
Sarcina usoara,
Mamamariana
roisin spune:
Lala, Ramona si Christina, am trimis cele doua documente. Daca vreuna din voi nu le-a primit, dati un mesaj si le mai trimit o data.