Nunta PeNeVe
ati ascultat la radio 21 nunta peneve.ce parere aveti despre aceasta nunta.saptamana aceasta mireasa isi alege mirele din 5 candidati.
Raspunsuri
lulu_boches spune:
Am vazut ceva(f. putin), pe U Tv.pacat ca nu mai stiu la ce ora a fost, ca sa pot urmari.Din pacate nu ascult R21.Poate gasesti ceva pe net.
Bucuria vine din lucruri marunte...
Lena
countesa spune:
da 2 pers.care nu s-au vazut niciodata se casatoresc.saptaman atrecuta a fost aleasa mireasa si saptamana aceasta mireasa va avea de ales intre 5 miri iar nunta va avea loc pe 18 oct.nasi vor fi Morar si Buzdugan..Daca se vor casatorii adica daca atunci cand vor ajunge in fata altarului si isi vor da jos mastile vor spune da atunci va avea loc nunta iar mirii vor pleca intr-o luna de miere in strainatate la un hotel de 5 stele iar timp de un an vor avea chiria platita la un apartament din Bucuresti,plus banii ce se vor strange la nunta.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by countesa
da 2 pers.care nu s-au vazut niciodata se casatoresc.saptaman atrecuta a fost aleasa mireasa si saptamana aceasta mireasa va avea de ales intre 5 miri iar nunta va avea loc pe 18 oct.nasi vor fi Morar si Buzdugan..Daca se vor casatorii adica daca atunci cand vor ajunge in fata altarului si isi vor da jos mastile vor spune da atunci va avea loc nunta iar mirii vor pleca intr-o luna de miere in strainatate la un hotel de 5 stele iar timp de un an vor avea chiria platita la un apartament din Bucuresti,plus banii ce se vor strange la nunta.
Interesanta idee, si daca nu se plac, dupa luna de miere de 5 stele pot sa divorteze, nu?
Criss si Alex
A_Iulia spune:
Se presupune ca trebuie sa prestezi si activitati sexuale dupa nunta, pentru un amarat de apartament si doi lei stransi din dar?
Incredibil ce tampenii le mai trec prin cap unora, la fel de incredibili sunt ceilalti ce pentru bani sunt in stare sa faca orice. De altfel e o alta forma de prostitutie, sa accepti sa te casatoresti cu careva pe care nu l-ai vazut vreodata.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Poate ca vi se pare suspecta chestia asta , dar acum 20 de ani inca se mai practicau astfel de casatorii in familiile de machidoni (din Constanta).
Nu conta parerea mirilor , doar aranjamentul parintilor.
Partea prosta este ca in unele cazuri nici parintii mirilor nu se prea suportau si se barfeau pe la spate .
ADEVARAT.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
A_Iulia spune:
Aida, dar ce spui tu e o chestiune traditionala - ce se intampla cu astia acum mi se pare o tampenie totala.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
Adevarat si mai ales ca nu ii forteaza nimeni
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
belutza spune:
tampitzi sunt aia care se inscriu . pt bani , pt distractie ca la cat sunt de tineri nici ei nu cred ca-si dau seama de ceea ce fac.
Real love stories never have an ending.
Diablette spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Aida, dar ce spui tu e o chestiune traditionala - ce se intampla cu astia acum mi se pare o tampenie totala.
Adina + Olivia Q1.04
Ce mi-e o "tampenie" traditionala si una totala.... nicio diferenta, din pacate.
Oana
audiatur et altera pars