Dobinda Volksbank

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Si eu am primit o faimoasa scrisoare de la VBR in care ma anunta ca au crescut dobanda. Eu am credit in euro, ipotecar cu DOBANDA FIXA pe toata perioada!! Imi venea sa ii strang de gat, creditul l-am facut in iunie si in oct am primit scrisoarea. De la 400E rata a ajuns la 450E. Am credit pe 30 de ani!! Ma mir cum de in cazul asta nu ma pun sa mai aduc un kil de acte ca am cu ce sa platesc minunata lor crestere de dobanda.
Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca pe site, apare tot vechea dobanda de 5.95%, exact cum spunea MadalinaM. In acest caz este o politica de marketing destul de jenanta, pt a atrage noi clienti, carora sa le mareasca dobanda in cateva luni

Iriss - mami de Yvonne Maria 05.02.2007
http://family.webshots.com/photo/2509791670098051179gBsgDY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Noi avem credit auto la ei si , ca si voi, am primit scrisorica respectiva in care plini de ipocrizie ne spun la sfarsit ca ei se vor lupta sa nu se schimbe prea mult dobanda si poate chiar la un moment dat e-o vor scadea!!!! Cand am fost insa sa platesc rata, aceeasi fluturasi cu vechile oferte de credite erau in fiecare coltisor al bancii...Macar sa ii fi retras, ca prea e prosteala pe fatza, nu?

Mergi la inceput