Durerea unei pierderi de sarcini (43)
Raspunsuri - Pagina 18
cristina_ana spune:

LA MULTI ANI MICHELLE!!!!

Iti doresc din toata inima sa fii sanatoasa, sa ramai mereu la fel de minunata ca acum si toate lacrimile pe care le vei varsa de acum inainte sa fie numai lacrimi de fericire.
Te pup si te imbratisez din tot sufletul!!!!!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
danangie spune:
Buna seara,
Nu pot sa nu va copiez ce-am gasit la subiectul de aspirante, care pentru prima data pe ziua de azi m-a facut sa zambesc:
" Neeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaa....vine CM-ul...ma duc
sa-i fac un ceai....sa nu-l astept cu mana goala!!!! ".
Postat de o aspiranta.
Dana
mult asteptat
Pepsi spune:
irda, tu stii ca abia dupa ce-l vei tine in brate incepe greul si grijile? dar de data asta il vei tine sanatos ai sa vezi, gindeste pozitiv
myry, graviduta draga ma bucur ca esti bine, e normal sa fii obosita, stai sa vezi ce energie vei avea la sfirsit, vei fi ca o furnicuta!
dana ![]()
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
alina_1980 spune:
buna dimineata fetele, sper ca sunteti toate bine!
dana, da, fetele de la aspirante sunt extraordinare, eu le stiu cat de cat ca am stat la ele vreo luna inainte de a ramane
acum le mai vizitez din cand in cand pana cand vor trece cele 2 cm-uri sa pot sa ma inscriu din nou in cursa!!
ieri am facut 2 sapt de la chiuretaj, nu mai am niciun fel de scurgeri deloc,am avut la inceput vreo 3-4 zile putin maroniu si apoi inca vreo 4-5 zile cateva picaturi maro inchis de tot,zic ca dupa ce voi avea primul cm voi merge la dr meu la un control!
va doresc o zi frumoasa si un inceput de weekend placut!!
consi_s spune:
Irda, m-ai amuzat teribil, mi te si imaginez cu degetele incrucisate, promitand ca mai astepti pana faci testul!
Rameliss, tu ce mai faci?
Kitzy, ce mai face burticuta ? Sper ca ai fost cuminte si n-ai mancat decat o felie din tortul oferit de Michelle. Apropos, Michelle, tortul a fost de-li-cios !
Alina, bine ca esti bine, sper sa si psihic sa fii bine si sa te refaci cat mai rapid.
Pepsi, ce mai fac prichindeii ?
O zi minunata la TOATE fetele !
Teo2rina spune:
Michelle, pupici muuuulti de tot si saru'mana de tort. a fost mmmm... yammy... delicios.
Flavia, stai linistita, draguto, stim ca ai foarte multa treaba cu piticii si nu numai, nu-ti face griji ca nu te poti tine dupa noi.
Irda, daca ai stii cum iti tin pumnii stransi... bafta multa la testare si sa dea Domnul sa fie bine acum!
Alinushule, si tie iti tin pumnii, sunt convinsa ca va fi bine!
Ninia, ma bucur ca s-au rezolvat problemele, toate vor trece, doar dragostea voastra ramane. toate intamplarile din viata asta, triste sau fericite, trebuie sa va apropie si mai mult. ai incredere ca va fi bine!
C_myry, odihneste-te, draguto, este normal sa fi obosita, eu la inceput ma trezeam pe la 9-10, dormeam dupa-amiaza, iar seara cadeam lata... si stateam acasa...
pentru tine si bebe
Lau-Meli, ce faci, draguto, unde te-ai ascuns?Din auzite pot spune ca e superok dr.bafta multa!
remaliss, e bine ca te simti mai bine acum, stai linistita ca va fi ok bebe!
Dana, ma bucur tare mult cand vad zambete din partea ta!
Roxanico, nu mi-ai zis cand ai examenul.. ca sa stiu cand iti tin pumnii!sper ca n-ati abandonat proiectul bebe ca sunteti ocupati!
Sicuta, nu ne-ai mai vizitat de taaare mult timp. stiu ca ai amanat proiectul bebe pentru anul urmator, dar voiam sa vad ce mai faci..
mcrissa, si tu ne-ai parasit.. cum mai esti? daca ai timp, intra si mai spune-ne ce mai faci.
jojo, cum e viata in trei? ma bucur taaaare mult pentru tine, pentru voi.
dragele mele, m-am intins cat o placinta.. cam asa am inceput sa si arat, dar mi se pare minunat si imi doresc sa vi se intample si voua acest lucru deosebit! eu am racit putin, am o durere de cap infioratoare, nici nu-l pot misca si sunt asa de obositaaaaa. dimineata nu voiam sa ma mai trezesc. dar, incet-incet se vor obisnui fetele de la gradi cu ce au de facut si-mi va fi mai usor si mie si poate mai reusesc sa stau si eu macar o zi acasa la odihna. va pup, dragelor, intru mai tarziu daca mai am timp!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 20+
Ninia81 spune:
Buna fetelor!
Marina ai grija de tine! Bea multe ceaiuri cu lamaie si evita sa iei pastilute!Si eu am fost racita si d-abia am scapat de ea!
Musette, ce faci? Nu zici nimic? Cum a fost aseara?![]()

Hai fiti vesele ca a venit week-endul?
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
Teo2rina spune:
va multumesc, dragelor, sper si eu sa ma fac repede bine.. dar acum m-a luat si durerea de ureche
asta pentru ca la noi in casa este foarte frig noaptea si eu ma dezvelesc.iar sotul se trezeste tot timpul sa ma inveleasca.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 20+