Durerea unei pierderi de sarcini (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Mirelus, nu esti indiscreta, ti-am scris pe PM ce am luat.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Seara buna la toate fetele,

Ninia – ma bucur ca “ati reglat conturile” , o s afie bine

Irda
– ca bine zici, asta cred ca voi face eu, voi nota tot ce mi se intampla in aceste 4 luni de asteptare. Iar pe tine te asteptam cu cele II liniute.
Pentru sindrom antifosfolipidic am facut si eu ce ti-a recomandat blueeyes si ..tot la medlife. Vezi sa fii acolo pana in 9.30, ca eu intr-o zi m-am pe la 10.30 ca o floricica si mi-a luat sange pentru alte analize dar pentru asta pentru sindrom nu au vrut !

Maine ma duc si eu pentru analizele de Z21 (tot la medlife le fac) si apoi ma linistesc...al meu sot o sa fie fericit...ca ii zic seara ca am mai facut niste analize...si nu intelege de ce ma agit atat.

Sa inteleg ca imi voi pune ticker numai cand voi incepe sa prestez cu folos, nu?

Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Irene multumesc mult pentru PM!

P.S. Mi-am pus ticker! Acum pot fi mai usor "urmarita"

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

IreneCAM ma bucur mult ca ai ales calea cea mai buna si ca totusi nu ai exclus pentru urmatoare perioada proiectul magic . Ma sa fie totul bine si sa ai o veste extraordinara cat mai curand. Ma bucur de asemenea ca ai scapat si de chestiunea cu candida, ca pana la urma nu mai conteaza banii ci sanatatea, asta e cea mai de pret.
Irda sper sa nu mai ai probleme cu PC-ul, sa le dai cumva de capat sa nu mai stai cu grija sa nu se piarda mesajele.
miha74 tin pumnii sa iasa analizele bune, bune si sa te apuci apoi de treaba din nou.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Michelle, pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine,iti urez din adancul sufletului sa ai parte numai de bucurii de acum inainte,multa sanatate si fericire,Dumnezeu sa-ti calauzeasca pasii si sa iti trimita cat mai curand un sufletel care sa-ti bucure inima! La Multi Ani!
Un buchet de flori pentru o floare!

Maine,de fapt astazi, iti vom canta in cor La Multi Ani!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

DRAGA MICHELLE

LA MUULTI AAANI !
SA AI PARTE NUMAI DE SANATATE, BUCURII SI CEL MAI DORIT VIS AL TAU SA SE IMPLINEASCA IN VIITORUL CAT MAI APROPIAT !!!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multi Ani traiascaaa,
Multi Ani traiasca
Laaaa Multiiii Aniii
CIne sa traiasca ....Michelle sa ne traiasca
Laaaa Muuuulti Annni

Sa fii sanatoasa, norocoasa, iubita si sa ai parte de tot ce-i bun in lume!

Te imbratzisez, draga mea!

Si astept......samapania, tortul alea alea....o aluna o maslina virtuala
Glumeam.....nu ma lua in seama.....sunt o zuza care face teste de sarcina in ziua 22 la 3 dimineatza
Hi Hi Hi ....si se mai si asteapta sa iasa ceva....iepurasul din joben cred acum!

Pupicei multi draga noastra sarbatorita!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LA MULTI ANI si din partea mea MICHELLE.

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

LA MULTI ANI, SCUMPA MICHELLE!!!Te imbratisam cu drag si-ti trimitem numai bucurii si liniste in suflet!Sa dea Domnul sa ti se indeplineasca toate visurile, dar in primul rand cel cu bebe! Te pup! Acum vrem si tort... Si daca mai ai ceva bun, nu te refuzam...

Mey, da' ce "matinale" ati fost.. Irda, de ce nu dormi la ora 3?...

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

la multi ani si din partea mea, draga Michelle, sa te ajute DD sa ai parte numai de bucurii de acum incolo! te si tin pumnii sa ai in curand ceea ce ne dorim toate: un BB sanatos si frumos!!
toate fetele, fug la munca acum ca azi am program de dimineata!!

Mergi la inceput