Durerea unei pierderi de sarcini (43)
Raspunsuri - Pagina 10
alinushca spune:
Da, ai perfecta dreptate. Mai asteapta cu testarea. Nu are rost zic eu nici peste 2 zile sa incerci. Cel mai bine si mai bine ar fi sa te pastrezi pana ce iti intarzie ciclul. Cred. Dar sa-mi zici si mie ce job ai de reusesti sa nu intri decat foarte rar pe net. Ca vreau si eu!! M-am saturat sincera sa fiu sa stau 9-10-11-12 ore pe zi in fatza computerului ca de mere padurete!!
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
Irda spune:
Oana, hai ca poate luna viitoare numaram impreuna....ca nu sunt sigura de luna asta!Pupicei
Mirelushule.....cum sa "cer" analiza aia de sindrom antifosfolipidic daca ajung pe la vreun lab? E una uzuala, sau tre sa ma duc la un lab anume.....si cam cat costa? Multumiri aniticipate pentru raspuns!
Catty, tu cum mai esti, iubita? pupicei
Laura, Irlandeza...pupicim burticile si bebeii de la bord!
Laurici, tu chiar ai ambitzia sa afli abia la nastere ce-i in burtica?! Ca io sunt asa de curioasaaaa!!!
Irda
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
Irda spune:
Hi, hi , Alinush.....job-ul implica stat la pc 12 din 24 da' n-am timp de internet....nu ca n-as avea acces! Sunt fotograf de diferite evenimente si nu numai! Sambata si duminica pe teren ....uneori si in restul saptamanii...si apoi la triat, sortat, Photoshopuit, retusat...bla bla bla!
Acum ca vrem sa bagam cozonacel la cuptor ma trag si eu mai la caldurica....saptamanile astea am fff fost ocupata cu amenajarea unui studio foto....apropo.....vreau sa fotografiez in principal burtici, bebei si copilasi....sunt niste modele uimitoare!
Irda
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
alinushca spune:
Kitzy, bine ai revenit pe la noi. Ce bine arata semnatura ta!
Vad ca e cam liniste pe aici azi totusi... numa 2-3 zuze care se agita in jurul sperantei de a avea un bebe. Asa ca da... cred ca macar O petrecere o sa avem cat de curand! [:D}
Tu cum te simti? Te menajezi, da?
In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png
kitzy spune:
Alynushca
Da, sa stii ca ma menajez. Vineri trebuie s-o sun pe doctora sa vad cand sa ma duc sapt viitoare la eco. Asa mi de groaza intr-un fel...sa dea DD sa fie ok si voua tuturor sa doresc sa aveti o semnatura ca a mea cat mai curand posibil. Pupici la toate!
12
Irda spune:
Kitzy....pupam fata si burtica!
Sigur o sa fie bine!!! Multumim de urare!
Abia asteptam vesti de la tine ...poate ne spui si ce ascunde burtica.....tu ai implinit 12 saptamani sau esti in sapt a12-a inca?
Irda
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
L5845 spune:
Buna dragi fete! Ma bucur ca a trecut "furtuna" si ca din nou e liniste si intelegere aici, asta e cel mai important, sa ramanem unite si sa ne incurajam si in continuare intre noi!
carmina bafta multa la medic si sper sa iasa bune analizele!
kossir cum mai esti? Sper ca ti-ai mai recapatat speranta si ca esti mai bine acum.
alina
danangie mi-a placut mesajul tau, imi place ca esti o puternica si o luptatoare, tine-o tot asa si cu siguranta vei fii rasplatita de DD cu cel mai de pret dar : , cat mai curand.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
kitzy spune:
Irda am implinit 12 saptamani.
Abia astept sa va spun si eu rezultatul, cat despre ce o sa fie, e prea devreme sa-mi zica de acuma, dupa saptamana 15 incolo.
Multumim de pupici, ne-au ajuns la suflet.
12
L5845 spune:
Flavia pai cred ca aproximativ 1/2 de kg, cel mai bine sa ai pregatita cantitatea asta si pui treptat, dar faza e ca aluatul trebuie sa nu se prinda de mana, cand e omogenizat cu toate ingredientele. Sunt sigura ca o sa-ti reuseasca, cu atat mai mult cu cat stiu ca iti place sa gatesti si sa faci dulciuri. mami de cocolici.
almiona sa-ti dea DD norocul, ca in curand sa ai vestea cea mare.
blueeyes sanatate multa sotului tau si refacere grabnica, iar tie, noroc mult ca sa nu mai vina uratii, uite, eu stau la panda cu si cum vin .
miha74 ma bucur ca ti-a fost bine la fitness, poate reusesti sa faci sa devina obicei si o sa te simti si mai bine.
Ninia desi nu am apucat sa-ti scriu, am citit tot si pot sa-ti spun ca ma bucur din suflet pentru tine si iubi al tau, ca in sfarsit v-ati regasit si tin pumnii sa ramaneti asa, uniti mereu si sa luptati impreuna pentru implinirea visului.
cristina26 multi tie si la printesica Ingrid.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!