Schimbari si teama

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

MissParker, esti bine? ce s-a mai intamplat cu partenerul si cu job-ul tau?
Da-mi voie sa iti spun ca Lorelaim nu zice rau deloc ...de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Dupa aia am invatat ca trebuie doar sa-mi fac treaba bine si sa nu-mi pese de sefi, nici lor nu le pasa de mine, majoritatea sunt influentabili de diversi intriganti si destul de meschini. Important e sa nu aiba ce-mi reprosa, in rest... tot ce vor sa iasa ei bine si atata tot.

100% corect.

MissParker,

si eu cred ca ar fi cazul sa faci o "cotitura" majora, ai fi foarte buna in a face ceea ce te pasioneaza cu adevarat, in loc sa iti pierzi timpul cu arhivare... E totusi juma' de viatza aia pe care ti-o pierzi.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, multumesc mult pentru incurajari si suport, apreciez enorm. Mi-a trecut raceala, am fost la birou, am inceput sa rezolv treburile care mai trebuiesc rezolvate, am vorbit si cu seful meu la telefon, care este acum in concediu (office managera nu a dat nici un semn de viata), el a fost foarte uimit ca ea inca nu mi-a oferit ceva concret, eu i-am comunicat ca m-a cam deranjat cum s-a pus problema (ca EA sa-mi gaseasca ceva, cand de fapt eu as vrea sa-mi aleg eu si sa am si eu un cuvant de spus), el mi-a spus ca nici nu concepe altceva si ca "vom clarifica totul saptamana viitoare", cand se intoarce el. Eu cu el ne vom desparti civilizat si amiabil. Eu sunt convinsa ca reprosul ca as fi "prea des" bolnava a fost ideea tipei si numai a ei, el daca ar fi avut ceva de reprosat mi-ar fi spus direct mie. Ah, by the way, conform datelor de la personal, am fost bolnava in 2006 de 2 ori si in 2007 de 2 ori. Ce nerusinata sunt, nu?

Oricum, mi-e scarba totala de mutantii astia. Terapeuta mea e de parere ca o sa se mai diminueze, ca aceasta aversiune atat de puternica se datoreaza faptului ca abia acum am inceput sa VAD cu adevarat cam cum functioneaza lucrurile in lumea profitului (am vazut documentarul "The Corporation" si m-am luat cu mainile de cap ) si de aceea sunt data peste cap sufleteste si ma oripileaza mentalitatea asta...

Lorelai, , tu crezi ca eu nu m-am gandit la cotitura spre psihologie/consiliere? Din pacate nu e asa usor. In primul rand ca aici am un salariu foarte bun, ceea ce la orice alta firma nu as mai primi (m-am interesat). "Cabinetul" asta de avocatura e printre primele 5 firme ca marime din Europa, deci... la un "cabinet" de psihologie as castiga probabil jumatate (nemaivorbind ca nu am pregatirea necesara, pe hartie, iar nemtii nu ridica ochii de pe hartii ca sa vada omul, pe ei ii intereseaza diplomele scrise).

In al doilea rand, ca sa studiez psihologia mi-ar lua 5 ani (plus ca studiul la FF costa mult si nu e asa recunoscut), 30% din studiu o reprezinta statistica, ori eu nu ma vad pierzand toti anii astia ca sa invat o teorie uscata (pentru ca dupa aceea mi-ar lua probabil inca 5 ani de formare ca sa ajung psihoterapeuta, cum mi-as dori eu). E greu. Nu mai am 20 de ani sa ma descurc, pe langa studiu, cu bursa si cu meditatii.

In plus, prioritatea numarul 1 (UNU) este acum familia si dorinta mea de a avea un copil. Si ... ca sa nu va tin in suspans, sa va spun ca azi sunt in a 25-a zi, nu se vede nici urma de ciclu, ieri am facut un "blue test" (din ala ultrasensibil, care detecteaza hormonul sarcinii deja la 10 zile dupa ovulatie) si ... s-a vazut o liniuta in plus, nu foarte pronuntata, dar s-a vazut clar. Eu cred ca sunt gravida, fiindca daca nu ar fi nimic acolo, campul respectiv ar fi ramas alb-alb. Acum stau ca pe ace si o sa-mi mai fac maine dimineata alt test, cu urina de dimineata, ca sa elimin orice sanse de dubiu.

Ieri, inainte de a face testul, m-am rugat la ingerul meu pazitor, care a avut mereu grija de mine: in viata mea, intotdeauna cand s-a inchis o usa, s-a deschis alta spre un drum mai frumos si mai bun, intotdeauna am avut noroc cand am avut nevoie mai mare de el. Asa ca m-am rugat si acum: "Ingerul meu drag, daca e sa fie sa am un copil si sa-mi schimb viata din temelii si sa ma concentrez pe ceea ce e cu adevarat important in viata, atunci sa stii ca ACUM este acel moment, ACUM am nevoie de ajutorul tau si de interventia ta". Asa ca acum astept ziua de maine cu mare nerabdare. Si va tin la curent.

Tineti-mi pumnii, da?

Va pup mult de tot pe toate

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

OAU!!!

Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum vrei tu!! Multa multa bafta iti doresc!! Iar despre corporatii..."numai de bine" nu vom putea noi sa-i schimbam pe mutantii astia.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Tinem pumnii, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Ma bucur pentru voi, sper sa fie un bebe pe drum!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

MissParker , eu tii tin! Sa auzim de bebe mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

MissParker, in general cand se asteapta un copil intr-o familie toata lumea sfatuieste mama sa se odihneasca cat mai poate pt ca dupa nastere va avea o perioada foarte activa.
Sper sa nu te superi, dar citind unele din mesajele tale mi-ai parut un om nelinistit; asa ca in cazul tau cred ca de-abia dupa ce o sa ai un bebe scump si drag o sa te linistesti cu adevarat, vor disparea toate frustrarile si sentimentele contradictorii si se vor vindeca ranile sufletului tau.
Cand ma uit la copiii mei imi spun ca ei sunt ingerii mei pazitori, atnci cand i-am nascut am simtit ca Dumnezeu m-a iubit cel mai mult din lume.
Iti doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

multa bafta cu testul. speram si ne rugam sa fii gravida.
lasa-l incolo de servici, o sa se linisteasca treburile pe acolo, acuma concentreaza-te pe sanatate si sa nu mai racesti daca esti gravida.

si inca ceva. daca ei sunt asa sensibili la imbolnavirile tale, sa nu le spui ca esti gravida asa repede. lasa sa se linisteasca lucrurile, sa te puna la un departament, sa lucrezi vreo 2 luni sa vada ca esti capabila si apoi le spui, cand incepe sa se vada sarcina.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Oliv75
Sper sa nu te superi, dar citind unele din mesajele tale mi-ai parut un om nelinistit; asa ca in cazul tau cred ca de-abia dupa ce o sa ai un bebe scump si drag o sa te linistesti cu adevarat, vor disparea toate frustrarile si sentimentele contradictorii si se vor vindeca ranile sufletului tau.

Multumesc pentru gandurile bune. Poate ca asta e impresia pe care o las, fiindca sunt vehementa, pasionala, aprinsa, pun suflet si ma implic total in ceea ce fac, insa nu stiu daca asta se poate numi neliniste. Sunt mai impacata cu mine insami ca niciodata.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput