Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (235)
Raspunsuri - Pagina 6
maraki spune:
Buna seara,
Tin sa va anunt ca au fost comentarii vsv de carutul pt papusi! Maria la telefon,socrosenii face to face Astia sant in stare sa nu scoata copilul afara cu jucaria daca el ar dori-o Astazi au zis ca-l duc pe Angelo la ei acasa pana pe la pranz si au venit cu baiatul bolnav, stranuta si-i curgea nasul Cica l.au tinut afara...este frig aici si nu era prea bine imbracat sa reziste mult la temp.asta. Ma apuc sa fac o tocanita....
Bee o sa nasti in strada!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
E o aiureala completa asta! Pai Diana e fetitza si are si masinutze si pistoale etc. Daca aveam baiat si eu ii luam carutz, daca ii facea placere!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Denisam spune:
Hello,
Nu am putut sa cietsc decat acest capitol cand ii dadeam lui Alex papa, asa ca voi scrie doar cateva randuri despre noi, ca stau tare prost cu timpul zilele astea si sunt si moarta de somn si oboseala.
Bee- ai grija de voi si nastere usoara dc nu apuc sa citesc, ma voi gandi al tine si bebe.
Pupam totzi spiridusi mai mutl si mai putzin vorbaresti, sanatosi sa fie si mamicilor un pupic de asemenea.
Emma e in general ok, mai putzin ca ii ies clar maselele de jos, ca ma dispera cum e mai mereu cu cel pitzin 2 degete in gura, nu papa si s-a si trezit azi noapte, ma duc sa ii iau camillia ca aseara nu am avut in casa si era totul inchis, fiind sarbatoare si de duminica a apucat-o mai rau.
Alex dupa 2 zile mai proaste, din care 2 mese le cam vomita pe jumatate, e mai bine dar dureaza masa 50 min, papa f. incet, ca de obicei adoarme la biberon-deci am o a 2-a Emma la capitol papat, de azi am icneput sa ii dau suc de mere cu lingruitza, la prima incercare, din 3 lingurite de bebe, cel putzin jumate a fost afara( sucul l-am facut eu).Acum e pe saltelutza cu jucarele atarnand si da in ele si le studiaza
In weekend a fost fain, scurt si cam mult de mers, dar vom mai merge la 1000 islands si vom sta mai mult si vom lua croaziera mai lunga, deocamdata din cauza lui ATOMiCA am luat doar de 1h-dar am cunoscut oamni minuntazi cu copilasi superbi.
Poze ceva: www.drophots.com/alexm
Cele cu Emma in rochita si Alex in costumasul de la botez sunt de ieri de la Thanksgiving!
Va pup si merg la treburi, pian ii vine lui Alex sa se culce(aici ploau deci nu iesim deocamdata, va sta cu geamuld eschis inca) ca sa dorm si eu cu el sper!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
maraki spune:
Aveam si eu masinute cand eram mica, daca luau parintii pt. frati-miu era normal sa-mi cumpere si mie. Nici eu nu vad vreo problema ca am luat carut pt. Angelo dar poti sa le schimbi mentalitatea? Sa cumpere ei chestia aia de 40-50 euroi
Am intrat pe Fischer Price si nu vad nici un joc online ...Rali spunea ca acolo e un catelush parca....stie cineva sa-mi explice? Sau ceva sa vada Angelo pe monitor...
Ingrid nu tine supararea o sapt. Eu n.am vorbit cu Giorgos 3 zile mai mult nu am rezistat
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Buna fetele si eu pe aici..stam prin casa deocamdata ca Sandra are engleza..
Azi am sunat la cresa pe la 14.15 si Dani cu putin timp inainte adormise. A mers maica-mea dupa el pe la 15.20 si s-a trezit la 15. Tare putin doarme la cresa. Dimineata mai plange cate putin dar in rest nu e problema cu el. Cu olitza nu prea e prieten, tot in scutec face kk. In schimb mananca singur amiaza, nu prea accepta sa il ajute cineva.
M-am apucat de mesajul asta acum vreo 30 min dar a terminat Sandra engleza si am povestit cu profa.
Ingrid, e rau ca te tine atata supararea. Eu ma enervez repede si imi trece si imi repede. Cand eram prietena cu Nelu..am fost 3 ani prieteni si normal ca ne mai "ciondaneam" dar mai mult de 24 ore nu puteam sta suparati. Sa iti treaca repede. Si eu mai sunt cu "carnea" in gura.
Maraki..am vazut ieri ca ziceai de carucior..am si uitat. Nu ii place lui Angelo?
Giova...ma mir ca dupa atata timp mai plange marco la cresa. Poate cum tot a avut perioadele in care a fost plecat in "vacantze" a realizat ca e mai bine acolo decat la cresa .
Si nu mai stiu care ce ati scris Poate imi amintesc pe parcurs...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Denisa...iar nu ai bagat adresa bun de poze
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Azi am aflat ca nu se mai tine concertul Beyonce . Se va tine alta data...no..si eu nu mi-am luat bilete..ce noroc ca cine stie cand va fi concertul daca mai am chef sa merg.
Dani a cerut lapte si i-am pus 200 ca mai nou atata bea si ar mai fi baut. Ce l-a apucat la ora asta cu laptele nu stiu. Deseara ii mai dau o tura.
Analizele ne-au iesit bine, la Nelu i-a iesit in exudat streptococul care i-a iesit lui Dani data trecuta dar la nimeni altcineva nu a mai iesit. Am intrebat un medic ce e asta si cica ar fi un streptococ care apare si dispare. Deci cred ca trebuie sa ne tratam toti ca asha e bine. Si e sensibil la Penicilina . Nu stiu Dani in ce masura poate lua penicilina.
Analizele mele de sange au iesit super bune ...nici colesterolul nu mai e marit si nu am tinut regim. In primavara mi-a iesit putin marit.
Biancas spune:
Ieri cand s-a dus nelu dupa Dani educatoarea i-a spus ca nici una din tura de dimineata nu l-a mai recunoscut pe Dani cu freza asta, toata lumea intreba cine e copilul nou. Chiar ca parca e alt copil asha tuns.
Maraki, aseara m-am uitat la PB si ma uitam la freza lui ala ca e exact ca a lui Dani . Bine am zis eu prima oara ca aduce a PB.
Giova spune:
copilul meu a fost cuminte la gradi si in parc. mi-a varsat sucul pe el in masuina, asa ca l-am tinut afar cu salopeta uda, ziceai ca a facut pipi pe el. noroc ca a fost soare si s-a uscat repede.
la ora 18.30 am intrat in casa si a papat super bine. acum papa bobo din pistol. mai bine zis se impusca in gura, ca sa intre direct la sursa bomboanele.
Anasebe pai e mai usor poate bobo, si marco a zis baba prima data.
Ioana si la noi se mai nimereste sa nu doarma Marco, dar foarte rar. si atunci pica la ora 20. trebuia sa-l culci acolo pe razvan, poate adormea in scaun.
Moni ti-ai cumparat ceva?
Denisa ma bucur ca a fost ok in deplasare. prichindeii.
Bianca pai deja e de 2 sapt. la gradi. are el ceva, caci e mai marait si prin parc si pe acasa. in gura nu se vede nimic, sper sa nu vina o alta raceala.
maraki sper sa nu fie nimic grav si sa-i treaca repede lui Angelo. cum naiba l-au tinut mult afara, daca era frig?
Ingrid am tot vrut sa scriu si am uitat. sunt receptivi copii astia, si mie doar la nervi imi iasa cate o ..., dar incerc sa nu mai fie deloc, ca nu am chef sa repete Marco.
Nu mai fi suparata, sper ca te-ai impacat cu sotul tau. sau esti prin oras?
vai ca asta tot o boamboana imi face in covor. acum acolo trage...si nu le mai gaseste.
cuvinte:bobo=bomboana, buba, coco=ciocolata, hopa. pe astea le uitasem.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Denisa...imi permit sa iti spun ceva. Sandra mea isi bea laptele cand era bebe cam intr-o ora 120-150 ml sau cat trebuia sa bea la varsta asta (200 parca) bea intr-o ora de ma plictiseam eu sa ii tine sticla . Si ea adormea intotdeuna.
Dani cand a inceput sa manance cu sticla am observat ca si el mananca incet. Odata nu mai retin ce s-a intamplat dar i-am dat laptele cu alta sticla care avea gaura biberonului mai mare. Si surpriza...manca mai repede ..in 10 min maxim sufla laptele pe timpul zilei. Si am zis Hopa...deci biberonul e de vina...Si am schimbat biberonul si nu am mai avut probleme cu masa chiar daca adormea laptele il manca destul de repede. Seara era problema dar si atunci nu dura mai mult de 20 min. Aveam mai multe sticle de lapte pe care le foloseam sa nu fierb zilnic la ele si am observat ca nu cu toate isi bea laptele la fel de repede. Si acum bea din sticla din care bea cand era mic..sticla din care atunci bea cel mai repede.
La Sandra am folosit NUK marimea 1 de lapte ortodontice, la Dani la fel. Apoi la Dani i-am pus biberon normal, cu gaura normala nr 1 dar care corespunda firmei aleaia.
Si sticla o deschideam putin, nu o infiletam asha bine .
Incearca...poate nu va mai dura atata masa. Eu nu am stiut la Sandra sa experimentez sa vad daca am dreptate sau nu dar la Dani am vazut.
Sper ca ai inteles ceva