@ construit CASA! (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Kim depinde de ce mesteri gasesti,cat sunt de harnici si de seriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ok am uitat sa adaug asta , echipele gasite sa nu dispara si sa munceasca normal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

quote:
Originally posted by kim222

Ok am uitat sa adaug asta , echipele gasite sa nu dispara si sa munceasca normal!

intr-adevar totul depinde de echipa. noi am construit anul trecut o casa la rosu de 160mp in 5 luni, dar anul asta am construit o casa de 240mp in 2 luni...iar finisata va fi gata cam in inca 2 luni - deci se poate, dar am avut noroc de la Dumnezeu cu oamenii astia.

Mergi la inceput

Tala merci..stiam si eu ca se poate in citeva luni,dar am vrut si ceva experiente! Spor la finisaje!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna!
Puteti sa puneti va rog pe prima pagina si link-urile de la celelalte capitole? Vreau sa citesc din urma, deocamdata suntem in faza de documentare, vrem sa ne construim o casa si nici unul nici altul nu avem nici pe departe tangente cu constructiile.
Am incercat sa intru pe link-urile date dar ma duce mereu la pagina de start a forumului, numai capitolul 10 l-am putut citi.
Daca se poate v-as fi recunoscatoare.
Multumesc mult!

27+ cu Eduard

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kim222

Tala merci..stiam si eu ca se poate in citeva luni,dar am vrut si ceva experiente! Spor la finisaje!

poate nu inteleg eu, dar mai exact la ce te referi?

Mergi la inceput

Ma refer la faptul ca o casa se poate construi in mai putin de 1 an...

Mergi la inceput

in primul rand: vrei sa o construiesti in sua sau in ro (la prima varianta chiar nu-mi dau cu parerea). apoi mai am o intrebare: ti-a zis cineva ca ar putea dura 1 an??? in conditiile in care asa cum ai zis dispui de resursele financiare si autorizatii? - pt ca daca da, respectivul are o problema. in concluzie, cu riscul de a ma repeta, iti spun ca o casa asa cum ai spus ca vrei se poate construi la rosu intr-o luna si la cheie in maxim 3 (parerea mea si a constructorului nostru). asa ca...succes

Mergi la inceput

Construiesc in Ro...Incurajarile au fost ca.. va dura constructia minim 1 an...chiar spre 2-3..Derutata am venit sa va intreb si pe voi...
Constructorul tau efectueaza lucrari si in tara? Noi doar ce-am inceput sa intrebam in jur de echipe specializate..constructia la anu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Tala esti sigura ca vb de o casa de locuit si nu una de jucarie?
Eu stiu ca numai fundatia trebuie sa stea 3 sapt cofrata...poate daca ai o echipa de 30 de oameni, sa ridici o casa intr-o luna, cu toata bunavointa cred ca iti trebuiesc minim 2 luni...Crede-ma ca am testat piata si la negru si prin firme, si niciunul nu mi-a promis nimic mai devreme de 2 luni, si in general cand spun 2 luni sunt 3 si asa mai departe.

Ideal ar fii sa nu mai dai sperante desarte...

Mergi la inceput