Viteza internetului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

uite ca idee abonamentul meu de 9$ fara sa inchid nimic(erau deschise Ymess,client de mail si diferite aplicatii care ruleaza in back si fac update regulat).viteza testata este pt servere romanesti.
viteza ab. 9$

Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
www.mediafire.com/?sharekey=920dacd232d8c5c3ab1eab3e9fa335caaaf2519b61b5749c" target="_blank">sau aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

incearca: www.manastur.net

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

HUH?!?!
am facut si eu zapp meter si mia spus ca am linie de 2,4 Mb, si am de 1///si iconul de net imi arata ca am o conexiune de 48 Mb

...nu mai inteleg

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

quote:
Originally posted by Annie80

HUH?!?!
am facut si eu zapp meter si mia spus ca am linie de 2,4 Mb, si am de 1///si iconul de net imi arata ca am o conexiune de 48 Mb

...nu mai inteleg

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Incearca alt test, de pilda la pitstop : http://pcpitstop.com/internet/bandwidth.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Babyyy, astia de la RDS sunt sub orice critica de nesimtiti.Eu am UPC cam de un an si e super si in niciun caz nu ajungi la o suma asa mare cum platesti tu.
La RDS mu era zi sa nu cada netul. La astia a cazut o sg. data, de dimineata pana pe la 5 p.m. cand au taiat pomi in fata blocului si au taiat si firele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaVeNW0oD spune:

am si eu o intrebare...poate stie cineva..nu inteleg..vreau sa vad si eu gsp-tv online pe un site..orice site..dar nu merge fratilor delok..a instalat tot ce zick..imi zice playing ..imi arata buffer-ul la 100...si nimik..am testat viteza internetului imi variaza intre 7000 si 8000 de kb ..nu inteleg..dac poate sa ma ajute cineva ..multumesck..

Mergi la inceput