Mamici de Martie-Aprilie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Chiar asa Diana-ia sa te "tensionezi" sa vezi cum stai!
La mine cu TA nu-s probleme..se mentine undeva in jur de 110/70mmHg.Problema naspa la mine e cu pulsul care o ia razna si nu inteleg de ce?!Variaza intre 95 si 118 b./min...ceea ce e muult!Acuma..ma gandesc ca poate e si de la cantitatea mai mare de sange circulat..dar..nush..Din cate stiu eu..ar avea explicatie daca as avea TA mica rau-sa compenseze cumva-dar..Bine..mai sunt si implicatiile hormonale..dar mai bine nu va mai zapacesc..Poate Naty sa aiba vreo idee?!
Olgutza-fugutza!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Diana, vezi ca unoeri durerea de cap e cauzata de lipsa de oxigen. Camera in care lucrezi e oxigenata?

Elara
15+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Fetelor, ieu am TA 10 /6 (azi dimineata, dar sunt zile si cand e mai mica (9/5) in schimb am si io problema cu pulsul (90--115).oare sunt intrega ???

Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community

http://bd.lilypie.com/QQhup3.png

Mergi la inceput

Raspuns corect Giani!!
Diana acum am vazut ca raspunsesei deja!Deci la mine-s clar-hormonii!!
Si daca avem zi de bancuri-hai sa va spun si io vreo doo:
Un domn se plimba impacientat prin fata unei maternitati. O asistenta il intreaba:
- Asteptati un copil, domnule?
- Nu, asa sunt eu, gras.

Giani vad ca avem aceeasi problema!!O fi semn?!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

ELA-nu ma prea pricep la medicina;dr a zis ca tensiunea e buna;unde e NATY sa ne lamureasca?
ELARA-ar trebui sa iau in considerare si oxigenarea camerei,vezi la asta nu m-am ganditmultumesc
eu cred ca ar trebui sa ies mai mult la plimbare si sa stau mai putin in fata calculatorului.dar nu cred ca o sa reusesc,mai ales pe vremurile astea

diana_g 20+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
http://bd.lilypie.com/PRwap3.png

Mergi la inceput

Diana-tensiunea o ai buna-stai linistita!Oricum de obicei-in sarcina-TA este mai scazuta..
Eu aveam nedumeriri in privinta pulsului..dar cum vad ca nu-s singura() pun problema asta pe seama volumului marit de sange circulant si a hormonilor!
Inca un banc:
O tipa foarte draguta se duce la ginecolog. Ginecologu-' cand o vede innebuneste.
Ii spune tipei sa se dezbrace. Dupa ce se dezbraca, doctorul incepe sa o pipaie cu foc si o intreaba:
- Stii ce fac acum? la care tipa ii raspunde:
- Da, faceti un examen dermatologic.
- Corect, raspunde doctorul dupa care se apuca sa-i maseze sanii...
- Stii ce fac acum ?
- Da, ma verificati de cancer la sani.
- Corect, raspunde doctorul, dupa care isi da pantalonii jos si i-o trage pe la spate.
- Stii ce fac acum ?
- Da. Iei SIDA ...]

Doi lupi se duc sa fure oi.Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la panda.
Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard.Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii f..e o bata peste bot.Pune mana la bot si se intoarce catre celalalt spunindu-i:
- Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul.

Un tantar f***a o vaca.
La un moment dat vaca face : - MUUUU!
Tantarul mirat o intreaba : - Ce-i mititico, te doare?

O veverita si-o tragea cu o nuca. Vine alta veverita si zice:
ARE YOU FUCKING CRAZY??
Veverita raspunde:
NO!! I'M FUCKING NUTS!!!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna randunici! ce dor mi-a fost de voi! am avut probleme cu netul si nu am putut intra. cred ca am multe de recuperat...

va pe toate si pe puiutii vostrii

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 18+

Mergi la inceput

Mariaaa imi era dor de tinee!!Bine ca ai rezolvat problema cu netul!Cum mai e la scoala?!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

buna, Ela! la scoala e bine, doar ca obosesc teribil. si vesnic dormitez...azi a venit doamna doctor de la medicina muncii sa ne faca fise, chestii. mi-a luat tensiunea, dar nu cred ca era bun tensiometrul. aveam 11 cu 6, si eu normal am 12 cu 7...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 18+

Mergi la inceput

Stai linistita MariaConteaza si conditiile in care ti de ia TA,nu dupa efort sau vreo emotie..Normal se ia dupa 15min. de repaus.Poate a influentat si asta rezultatul..Eu merg pe "mana" tensiometrului meu!

Off-topic:Doream sa adaug ceva-la "sfaturile" anterioare-nu conteaza cat de mare e "scrisorica" postata de noi-pe o pagina intra 10 mesaje-oricat ar fi ele de lungi(nu de late-ca-i inestetic si greu de urmarit si fara "replay with quote" care sa contina tot mesajul-pt ca la fel-e greu de "priciripit".Acesta poate fi folosi-cu conditia sa contina doar fraza la care se face referire-iar daca este vb. de o persoana-mai bine o numim decat sa-i repostam mesajul).Nu ma refer acum la nimeni-pt.ca l-as fi numit..Mi-a venit asa..in minte si am zis sa va impartasesc si voua!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput