Strumfi de iulie-august 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

ziua buna fetelor! felicitari pentru belelusii frumosi, am admirat albumul si nu ma mai satur sa ma uit la copilasi, sunt atat de frumosi....Sper sa reusesc sa trimit si eu poze cu printesa mea, dar nu prea ma lasa sa stau pe net :). as avea o intrebare la voi, poate ma puteti ajuta: sora mea imi va boteza fetita si, pt ca noi nu am reusit pana acum sa facem cununia religioasa, o vom face in aceeasi zi cu botezul urmand ca tot sora mea (cu sotul, bineinteles) sa imi fie nas, voice stiti: nu e bine sa ma cunune sora? asa mi-a spus cineva si de atunci ma tot gandesc....din pacate, am uitat sa intreb preotul cand am fost la biserica.

burtika mamica de Iris(28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anya si eu cred ca e Nikole.

Burtika nu am auzit pana acum, dar cel mai ine intra la formul cu botezuri nunti etc si intreaba acolo.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by burtika

ziua buna fetelor! felicitari pentru belelusii frumosi, am admirat albumul si nu ma mai satur sa ma uit la copilasi, sunt atat de frumosi....Sper sa reusesc sa trimit si eu poze cu printesa mea, dar nu prea ma lasa sa stau pe net :). as avea o intrebare la voi, poate ma puteti ajuta: sora mea imi va boteza fetita si, pt ca noi nu am reusit pana acum sa facem cununia religioasa, o vom face in aceeasi zi cu botezul urmand ca tot sora mea (cu sotul, bineinteles) sa imi fie nas, voice stiti: nu e bine sa ma cunune sora? asa mi-a spus cineva si de atunci ma tot gandesc....din pacate, am uitat sa intreb preotul cand am fost la biserica.

burtika mamica de Iris(28.07.07)

si pe noi ne-a cununat sora. nu te lua dupa babe. intreaba preotul. nu vad nici un impediment. daca sora ta e cununata, e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Fetelor,eu am fost si mi-am baut cafeaua la scoala.A fost super,mi-am vazut colegii,elevii pe hol care ziceau,,vine diriga,vine diriga",toti m-au intrebat cind ma intorc.
Oana i-am spus Monicai Moga ca ne cunoastem si a zis ca esti o scumpa(stiam) si primesti salutari de la ea.

Fetele di Iasi spuneti-mi si mie de unde as putea lua artificii pt. tort(pt. botezul lui bebe).

Tre sa ajung si eu la medic dar ca si Oanei mi-e frica de virusii altora,asa ca m-oi duce miine cind termina dr. programul.

Andrei e tot mai vioi,nu stiu cum sa ma mai joc cu el dar mi-e tare drag.

Intr-adevar e Nikole pe prima pagina.

poze

Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

luna trebuie denumita poza pe care o trimiti pe email,asta se face la tine pe calculator inainte sa o pui pe email.adica "adelise,zambet,(luna1).asa eu doar le dau jos si le pun apoi pe flickr fara sa fac "interventii" la fiecare poza.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

cristina26 elisa mea imi scoate suzeta sa bage degetul mare de la mana dr.cand are gura libera o nimereste deja din prima.a facut si o basicutza pe el de la supt.pur si simplu nu am ce-i face... dar sotzul meu care are 37 de ani mai sta cateodata la tv cu degetul in gura...deci voi avea de lucru cu doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

astazi se implineste un an de cand o am pe arina . defapt, anul trecut pe timpul asta nici nu visam eu ca acum voi avea 2 fete minunate.

o sa ma mobilizez si eu sa pun poze in albumul comun. alinutzo, nu ma injura ca n-am trimis nimic. am multe poze si pana le aleg...dureaza.

apropo, ce se mai aude cu povestea bulinei? ai terminat-o?

Mergi la inceput

alina sunt la jumatatea ei dar am doua.una mai funny si cea normala.timp si chef sa le termin nu am.acum sunt cu elisa in brate care mai nou face vocalize....adica tipa de mama focu;ui...

Mergi la inceput

abia astept sa le mai vad pe "pete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

burtik, nu e nici o problema sa te cunune sora. tot ce se zice contra sunt tampenii!!!!!!!!stai linistita!

mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe

Mergi la inceput