Piticlonti de iulie-august 2004 (233)
Raspunsuri - Pagina 8
Andries spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Andries, azi cum sinteti ??? Ai amintit de Peltecu, si eu am auzit doar cuvinte de lauda despre el, ba chiar intentionam sa devin pacienta lui, dar pina la urma am ajuns la Nayel !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
E foarte bun, dar greu ajungi la el!! Eu sunt pacienta lui din 2003 si ma rog... am ajuns la el ca sunt si eu oarecum din sistem si pentru ca din disperare intrebam in stanga si in dreapta la cine sa ma duc, dar la cabinet daca suni te programeaza peste juma' de an, chit ca are niste preturi...adevarate, singura sansa e la spital intre 7 si 7:30 are consultatii (urgente). In 2004 avea mai multe paciente, era un haos total la cabinet, acum are cred ca jumatate ca numar, pentru ca sincer cred ca are si el niste limite, nu poti sa stai in fiecare zi in picioare de la 6 dimineata la 23!!
Andries
alice2004 spune:
Andries, odihna placuta atunci si pofta buna la bunatatile lu tanti bucatareasa ! Ce a facut bun ?
Daa, pai cam asta a fost motivul pentru care nu m-am mai dus la Peltecu, era foarte greu de ajuns la el si era superocupat !! Si cabinetul lui era destul de departe de cartierul meu ... dar de asta nu am scapat, ca Nayel tot la capatul celalalt al Bucurestiului statea, hahaaa ! Noroc ca deplasarile catre el nu au fost prea multe, avind in vedere ca am "migrat" in ograda lui abia in luna a 7-a de sarcina !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Chiar, Andries, ce ti-a gatit bun tanti a voastra?? Intreb tocmai eu, desi m-am intors de la masa si nu mai pot baga nimic...
Stefan e bine - m-a sunat mama acum ca l-a luat de la gradi - cica azi a muscat o fata...cred ca i-a facut ceva ca el nu prea se manifesta asa decit in cazuri extreme...dar in rest a fost cuminte!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
relelor, io`st mai pofticioasa decit o gravida;)) si ionu`mi seamana daca ma vede ca maninc ceva vine la mine, isi apropie nasu` de gura mea si ma`ntreaba ce maninc;))
roxana, pin` la urmatoarea emisiune de pe etno stau linistita:D
carmenp spune:
nu mac, brei, nu mac, stau aici opt ore ca pentru asta-s platita:D; da`o drequ de deschidere jobu` ie pe primu` loc;))
quote:
Originally posted by alice2004
Carmen, poi lasa mama una bucata sef turbat in grija ecarisajului si da-i tura respectiva la carfur !! Ca odata e deschiderea ! Hai, shopping placut ! Uite - Olila fu la cumparaturi 8 oreeee, neicaaa !! Deh, sta peste ocean !!
Alice si Andrei
roxanaz spune:
Carmencito tu vb serios sa te duci la carrefour in prima zi de deschidere?? stai calma ca-s puhoi oamenii si nu poti vedea nimic in tihna. dupa vreo 3 saptamani poti sa te duci....miercurea dimineata daca se poate ca poate e mai liber
alice2004 spune:
Mey, Duamna Pasa, apoi daca asa de suav plingeai ca vrei sa meri la deschidere, ce era io satz zic ?? Sa stai la birou ? Sa ucid io visul tau inca din fasha ???
So, Roxi, nu poate nici miercuri ... ca e la job !
Alice si Andrei
carmenp spune:
nu ma duc si gata;)) da` oare nora pe unde-o hi umblind? da` ioana? roberta ie cu inglejii, andrea cu piticu`
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by carmenp
relelor, io`st mai pofticioasa decit o gravida;)) si ionu`mi seamana daca ma vede ca maninc ceva vine la mine, isi apropie nasu` de gura mea si ma`ntreaba ce maninc;))
roxana, pin` la urmatoarea emisiune de pe etno stau linistita:D
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...
..pentru linistea ta si bunica Geta este fan etno si restul emisiunilor cu boli...acu' vreo juma de an ma punea sa intreb doctorul daca este normal sa-i vina mandrei sa faca kk cand sta pe vine...io i-am zis ca o pun sa faca mersul piticului cand este constipata....de atunci nu mi-a mai spus nik
..btw de Carrefour eu sunt linistita,v-am zis ca sotiorul saptamana asta nu ne plimba cu masina decat in caz de urgentza,ca-s multe strazi inchise iar traficul este infernal..dar,in seara asta avem mare concert in cartier,basul si cu toba mare si artificiitocma' ma intreaba sotzu'"cand canta parazitii ce fac ii pun mainile la urechi Mariei"
edit Carmencita si io-s fan servici,glumesc desigur,is palida si trista alaturi de tine,nu tu o blana,nu tu un vin,nici carrefour,nika......bonus la ora 14 ma chema bona ca cupilul nu vrea sa adoarma ca sa nu piarda concertul,asa ca am venit am adormit mandra....da-s fericita ca canta parazitii
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
ioano, m-ai linistit si cu bunica geta si cu carrefouru`;)) vin parazitii?