Gravidutze si mamici din CLUJ - 23

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

alex - bine ai revenit acasa! sa iti traiasca minunea sanatoasa si papacioasa!

ramonella - dr mi-a zis ca este ok si ca nu trebuie sa imi fac probleme! la monitorizare mi-au zis ca nu am contractii "din acelea" inca... trebuie sa stau in patic si sa fiu cumintica... tu cand mergi la control?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Fetelor nu stiu daca stati careva in Marasti dar nu stiti cumva un pediatru bun in zona ca medicu meu de familie atata ie de aiurita ca habar nu are ce sa faca cu o gravada da atunci cum o sa se descurce cu un bebe Cand mergam la ia trebuia sa-i spun sa-m ia tensiunae sa ma cantareasca nic gand Iko+35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

apar si eu cu intarziere
Raluca FELICITARI MAMICO!sa va traiasca feciorul ,sa creasca mare si sanatos.
Delia DOAMNE AJUTA sa scapati cu bine si sa te refaci repede.

Alex ma bucur ca esti acasa ,imi pare rau ca ai avut o nastere grea ,dar se compenseaza cu dragostea pe care o simti cand iti vezi copilasul.

Gabriela si eu ai dau ceai de musetel la fetita,dar facut separat nu in lapte.
Cristiana multa sanatate la fetite.
Loredana sa incerci sa-ti pui masca ,e mai protejat copilul.
Meli cum este micuta?
si eu am umblat azi cu probleme...asta mica e tot colicoasa.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lavinia - am citit pe net un prospect de Debridat si scria ca se poate da la sugari asa mici. Eu ii mai faceam masaj lui Vladut, incalzit burtica cu foenul, cantat si dansat la miezul noptii si compus piese de genul "foaie verde flori de tei, cin'm'a pus sa fac bebei" Important e ca toate astea trec... cred ca nu-ti vine sa crezi, dar intradevar trec. Ah, mi-am amintit ce ma mai ajuta pe mine in momentele alea - mi-l imaginam pe Vladut mai maricel ca vine sa ma cuprinda si sa-mi zica "Asa mult te iubesc, mami" Asta chiar ajuta bine de tot moralul.

Ripley - nastere usoara, recuperare rapida si bebitza sanatoasa!!!

Alex - Bine ati venit acasa!!!

Ika - hai ca mai ai putin pana o sa-ti apara mesajele imediat ce le trimiti. Dupa aia, daca vrei, ne poti da datele personale (vezi listuta de pe prima pagina) sa te trecem si pe tine.

Adab - si tu, hai cu datele. Felicitari pentru bebe miscaret!

Felicia - felicitari pentru fetita!!!

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, noi ne pregatim de baita de seara .piti tot racita, sperv sa nu se agraveze.nici nu stiu daca e bine sa fac baita daca e racita. ce parere aveti?
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Meli daca e f racita nu-i fa baitza sau daca ii faci sa nu cumva sa-i fie frigutz cand o scoti.

eu o culc pe Thea cu mine, i-a crescut umpic febra, si inca ii merge burtica

noapte buna

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Alex, bine ai venit , mami!

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Felicitari Felicia pt fetita!
Delia, tin pumnii! Ma gandesc la tine! Nastere usoara si bebita sanatoasa!
Bexule, Meli,Oana botezul il facem la bisericuta Seminarului Teologic, pt ca am vrut ceva mai mic si intim, iar party-ul la Hotel Cristal. Printesa va avea un costumas tare frumos, zice nasa, eu inca nu l-am vazut dar am incredere in gusturile ei. Da, abia astept si parka ma simt mai bine, cred ca previn raceala! Am baut mult ceai si lamiae.
Meli, voi cum mai sinteti cu raceala?
Alex, bine ai revenit! Asteptam pozele cu comoara!
Iko, eu recomanda salteaua din fibra de cocos. Este si la Cora si la magazinul ala de gravide din P-ta M Viteazu.
Lavinia, imi pare rau ca nu au trecut colicile. Cu lapticul cum stai? Ca Sara mea acum trage bine si am laptic mai mult! Tare ma bucur!
Cristiana, bine ati revenit! Dragele de voi! Sanatate multa!

Abia astept sa revina si Raluca cu bebe Mihai! Dar sa stiti fetelor, de fapt o sa vedeti voi, ca dupa ce nasti nu prea mai ai vreme de forum, cel putin in prima perioada pana te acomodezi si iti revii...

Va pup! O seara faina!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Da, Gabriela, cu timpul pentru forum dupa ce nasti stim cum e , sa vezi insa cum o sa stau eu cu timpul dupa ce nasc a doua oara! Cred ca o sa ma scufund bine de tot. Dar las' ca recuperam noi toate dupa

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata buna fetele!
Va multumesc de incurajari
Am reusit, suprinzator, sa dorm ceva, nu mai rau ca toata sarcina, cu pauze, dar fara stres. Ei bine, acum recuperez la emotii, insa ma gandesc doar la rezultat, ca peste max. 4 ore voi vedea puiuta mica si totul va fi perfect.
Va pup cu drag si ne "vedem" in cateva zile!

Ripley 39 fix Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput