Gravidutze si mamici din CLUJ - 23

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gabriela-incearca sa-i masezi burtica in sensul acelor de ceasornic,apasa linistita, sa vezi ca o va ajuta.si poti sa-i pui ceva cald pe burtica.si asta ajuta.
fetelor, a mea azi cred ca si-a descoperit manutele, ca tine de jucariile de deasupra capului si se uita inca cu gura casca, hihihi.e mortala.imi vine s-o mananc.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

meli cum sa ii bagi antibiotic daca fata nu e rau bolnava? las` ca are ea timp sa ia antibiotic.Copii au perioade in care nu pre ia in greutate.Tu nu i-ai schimbat alimentatia ca sa zici ca nu-i prieste. isi va reveni.Uite ca noi am inceput sa luam. Avem 63 cm si 6,060 kg.
Asha ca stai linistir=ta ca ma agiti si pe mine, poate,daca dar....si tot asha. cand va stresati careva ma uit si ei la mine in "curte".mai asteapta o saptamana si vezi cum evolueaza si apoi vezi cu ia in greutate. In decurs de 2 luni iti poti da seama ca nu ia suficient.

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ce harnicute ati fost! v-am lasat cateva ore si ati scris de mi-a luat ceva vreme sa citesc! am dormit ca busteanul... azi stare de leneveala totala... deci s-a deschis carrefour sau nu? ati fost deja?

cristina - bafta multa la analize!

gabriela - gata cu spalatul, calcatul... cel putin deocamdata....

eu abia o astept pe Maria, mi se face pielea gaina de fiecare data cand ma gandesc la ea! imi dau seama ca atata timp a fost prea liniste pe la noi! stiu ca de acum nu va mai fi! sunt convinsa ca nu voi mai avea timp pentru mine prea mult insa sunt sigura ca totul se va compensa...

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Natalia - exact la fel ma simt si eu acum, in legatura cu bb2. Ma gandesc ca Vladut va fi inca foarte mic, la o varsta la care are nevoie deplina de mama alaturi, or eu ma gandesc oare o sa am timp/ putere/ rabdare sa-i fiu alaturi atunci cand va avea neoie. Ma tem ca n-o sa reusesc sa-i acord toata atentia necesara si ma simt foarte vinovata fata de el, pentru ca inevitabil va fi privat de o parte a timpului pe care i l-as fi putut acorda in alte conditii. Nici nu stiu daca am reusit sa descriu cu exactitate ce simt, ma simt foarte vinovata fata de el.

Bex - nici la mine sentimentul de dragoste fata de Vladut nu a venit de la bun inceput. Mi-a fost foarte greu sa accept schimbarea radicala aparuta in viata noastra, ceea ce a fost si destul de traumatizant pentru psihicul meu. Daca cumva vi se intampla la vreuna din voi asa ceva, sa stiti ca e perfect normal, dar e important sa depasesti cat mai repede acest moment ca sa va puteti bucura ddin plin de sentimentul nemarginit de fericire ca ai un copil. Acum il iubesc atat de mult, ca nu pot descrie sentimentele mele pentru el - e CEL MAI IUBIT!!!

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Am avut si eu o scurta vizita de la fratiorul meu mai mare si am lipsit de la calc, dar vb oanei, harnicute ati fost

gabi, deci fara nume pe plic, Alex si unele fete ziceau sa apara numele tau pe plic, acum D-zeu mai stie...

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co36 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

V astept la cap 24

Mami 13+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput