Gravidutze si mamici din CLUJ - 23
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
meli..nu mai aveau ser fiziologic la Cora...
maine fac o tura de oras si sper sa iau ce mai am nevoie..
bai da cometicele astea de bebelas ma baga in boala ce scumpe sunt!!!36+
piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pufulet74 spune:
Si eu ma gindesc ca daca ii dai inainte nu stii cit e de grea nasterea, sau daca o sa fie naturala sau cezariana, ca la cezariana se da mai mult pp
Mi se pare mult 10 mil la medic, sincer.
Si e si revoltator, daca esti un amarit care abia o duce de pe o zi pe alta ce fac cu tine, te lasa in plata domnului acolo fara sa se uite la tine ... ?
------------------------
Flory 35+
Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Victo spune:
eu ma gandesc sa dau 6 mil la normal, 8 la cezariana. am inteles ca pt fulga e de ajuns.
pai eu spre exemplu..imi tin tot salariul care mi-a intrat azi pt nastere..nu ma ating de el. caci pana in 10 nov nu mai primesc niciun ban.
iar banii sotului sunt pt restul cheltuielilor noastre uriase..de la bebe pana la casa..36+
piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
pufulet74 spune:
Asa mi se pare mai acceptabil Victo
Eu o astept pe Ripley, ca ea a nascut cu Diculescu ;)
------------------------
Flory 35+
Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!
Is it really true ... ?
Victo spune:
sotul meu a vb cu cineva care a nascut relativ recent cu fulga si de aceea zic. si cica s-a purtat super cu ea.mi-a mai ridicat si mie moralul..:)36+
piticul Stefanut
AMR 4 SAPT
pufulet74 spune:
Ti-am zis ca si eu am o prietena care a nascut cu Fulga si e f f multumita de ea
------------------------
Flory 35+
Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!
Is it really true ... ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/redai/redai.jpg)
redai spune:
Victo sunt scumpe dar iti ajunge 2 luni un gel de dus de la klorane
Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108
OanaAlina spune:
victo, si eu tot cam asa ca si tine m-am gandit!
insa trebuie sa o intreb pe raluca pentru ca suntem in aceeasi situatie!OanaAlina
bebele nostru scump si drag
Gabriela77 spune:
Harnicutelor, Oana si Bex! Cred ca nu mai aveti rabdare pana vin bebeii. Eu ma tot minunez de Sara e tot mai expresiva fetita mea, zambeste si ma priveste cu ochii mari, parka ar vrea sa imi vorbeasca. Si deja are mai multe stari de veghe, sta cuminte in patut si isi studiaza manutele si priveste mamarutele si ursuletii. Doamne, ca asa copil cuminte am. Nu colici, nu plansete aiurea. Doarme, papa. Plange numai de foame, Saruca mea!
Oana, o sa merg la particular, imi trimiti pliz PM.Oare gasesc liber saptamana viitoare?
Botezul va fi restrans, familie si prieteni apropiati, 35 persoane. Da, e dragut la Cristal, eu am facut acolo un Microrevelion si mi-a placut ca a fost intim si dragut! O sa povestesc impresii. Abia astept!
Bex, ma primesti la un must??? Merge si o betie post-natala?
Soso, Cristiana, sper sa se faca repede bine puii vostri.
Bravo, mami Alex. Asa-I ca nut e mai saturi sa iti privesti printesa?
Hai Meli, nu te lasa! Asa nu o ajuti pe piti a ta! Pupici si sanatate multa! O sa mai trecem noi prin multe.
Loredana si tu? Offffffffffff! Bravo, bine ca ati facut vaccinul!
Poze pun, da sa vina sotul din Germania, ca nu as vrea sedinta foto cu soacra. Hihi
Cu vanita nu stiu, parka la Cora erau, eu insa recomand cu caldura masa de infasat cu tot cu vanita, incredibil ce utila si confortabila e. Eu una o consider o investitie foarte valoroasa. Asta si sterilizatorul. AAa, si sa va mai zic ceva, dupa ce am dat 40 de Eu pe o pompa Nuk din Germania supersmechera, s-a rupt dupa 3 saptamani, acum am una ieftina de la farmacie cu balon din ala si ma descurc de minune cu ea. M-am convins de brandurile lor….
Cu cantarul, asa am zis si eu, dar socoteala de acasa….Mi-am cumparat si o cantaresc saptamanal, nu mai des. Eram stresata in prima luna. Acum m-am linistit ca ia frumos in greutate. Eu am luat unul ieftin de la Balanta, mechanic, ca am avut si digital si cam dadea rateuri.
Iar cu tarifele , de accord cu Oana. Daca cineva vrea sa dea 1000 Eu, foarte bine, asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa o faca. Eu, sincer, in Gine 1 am auzit de tarife mult mai modeste, 100 Eu naturala si 150 Eu cezariana. Eu zic ca depinde de bunavointa, posibilitatile si relatia cu medicul. Iar cu datul inainte, eu cred ca nu prea accepta si e si firesc.A, si inca ceva, la nastere naturala, moasa face toata treaba, ea merita cu adevarat banii!
Nici eu nu am folosit pompa in spital, desi o aveam. Am pus-o tot timpul pe Sara la san. Colostru e ff hranitor! Doare ca naiba la inceput, dar merita pt bebe. Are Cristiana dreptate! Si inca ceva, rugati asistentele sa va ajute sa alaptati correct, poate evitati ranile la mameloane, eu tare am patimit!
Pa! O seara faina! a avut Sara show!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)