Gravidutze si mamici din CLUJ - 23

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

scrisesem un mesaj numai ca s-a dus!

eu cred ca "scorurile" le facem noi... mie personal mi se pare mult 200 de euro pentru o nastere fara probleme indiferent ca este vorba de gine 1 sau stanca... voi mai intreba la "fata locului" si ma voi conforma...

acum incep tura II de calcat! am vorbit cu mai multe prietene si mi-au zis ca ele nu au calcat de la inceput sau au renuntat foarte repede si au copii frumosi si sanatosi si care nu au facut alergie la nimic... acum ce sa zic... pentru bebita noastra as face orice, insa daca voi considera ca nu e cazul nu voi mai calca...

gabriela - te asteptam cu pozici cu noul look.. pe mine m-ai facut tare curioasa!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

vroiam sa va intreb daca nu aveti medic pediatru in zona gruia, centru sau gara?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

SFAT: SA VA LUATZI CAMASI PT SPITAL CU DESCHIDERE LA SANI ,FETELOR CREDETI MA CA NU O SA`SUPORTATI NIMIC SA VA ATINGA SFARCURILE

LUATI VA O STICLA DE SPIRT SAU SI MAI BINE HARTIE CE SE PUNE PE CAPACUL WC

http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, cred ca o sa fac o minidepresie. m-au sunat colegele ca s-a afisat orarul la faceulta, de saptamana viitoare trebuie sa ma duc la scoala.nu pot sa ma gandesc cum va fi, pe piti o tot voi muta din colo-n coace.
plus ca ma simt ca naiba cu raceala asta, parca imi trag picioarele dupa mine, abia astept sa doarma un pic ca sa ma pot pune jos. parca si oasele mador, si capul cand il intorc. nasoala senzatie. parca fiecare minut care trece e un chin.
nici nu vreau sa-i spun asa ceva sotului meu, ca poate m-ar intreba ce am, ca doar pe piti o am , ce poate fi asa de greu.
sunt tare suparata, sunt super racita, mi-e mila de piti cand o vad cum ii curge nasucul si tuseste, si im vine incontinuu sa plang.offff...
m-am plans si eu cuiva, bine macar ca voi ma ascultati.
pupici
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ioi Alex ... eu de obicei nu stau pe wc-urile alea ...
Cind ai timp si chef te asteptam cu o poveste despre cum a fost ...

------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

vai tu fetelor cate bolnavioare.Eu am inceput sa fac si febra. Meli nu mai zi de scoala.Noroc ca eu sunt la ID.

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Meli, imi pare tare rau pt situatie...raceala va trece in cateva zile, mai greu cu faculta. Dar sigur cu putin suport va fi bine, uite deja Timea e mai marisoara si o sa vezi ca o sa va descurcati...altfel, nu poti nicium sa te descurci cu cursurile, laboratoare etc, sa mai lipsesti si tu "motivat" evident si sa te ami ajute colegii, macar primul semestru?

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co36 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu nu mai am stare...
Alex ma bucur ca esti bine.Asteptam poze cu pitica!!!!Si vreau sa ne povestesti pe indelete cum a fost!!!!!Sunt curioasa.Nu ma speriu,promit.

Fetelor,eu am auzit pe cineva ca a dat 30 mil la stanca...Asa ca 200 de euro,cred ca sunt nimic...E adevarat ca s-a nascut prematur,la 8 luni,dar totusi....
Si eu vreau si la anestezist sa-i dau destul de mult,ca e foarte important.Te poate nenorocii pe viata.Acum 7 ani,can am fost operata de apendicita,eram cu o batrana in salon,la care i-a cerut anestezistu cel putin 1 milion.Si biata avea pensia 500 mii...Nu stiu care sunt asteptarile doctorilor....Dar pana cand se va schimba ceva in Romania mai trec 50 de ani...Eu nu vreau sa ma risc...nici nu stiu cat sa le dau...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

meli - insanatosire grabnica! si o sa te descurci tu cumva! nu mai te agita atat ca o agiti si pe bebe!

ramonella - mdaaa! eu raman totusi la ideea ca nu mi se pare corect! dincolo nu e asa! si mai ziceam ca am intrat in europa! dar asta este si trebuie sa ne conformam!
tu vrei sa iti faci epidurala?

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Dar atunci pina la urma cum faci, le dai inainte sau dupa? Ca daca le dai dupa te astepti sa isi faca treaba cum trebuie si fara sa stie cit o sa le dai ....
Mie mi-a zis o prietena care a nascut acum 6 luni la Stanca ca a dat 3 mil la anestezist si a fost bataie de joc, nici nu a verificat daca totul e ok, sa o intrebe de sanatate ... ea a avut cezariana si rahianestezie...

------------------------
Flory 35+ Joshua Raphael
AMR 5 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput