Salut pe toata lumea.Am si eu o problema.am vazut ca sa mai discutat pe forum sau poate ca acest forum este doar pt parinti in legatura cu copii dar presupun ca sunt destul de matur sa particip :d lasand toate la o parte sa trecem la problema.in urma cu o saptamana si putin la scoala am observat "un buton"(cum ii spun eu) la incheietura manii satagi.La inceput am crezut ca este vreun os dar am fost la doctor si mi sa spun ca este un chist sinovial care este destul de intalnit.Mi sa spus de asemenea ca trebuie operat.Am cautat sa ma documentez si am gasit tot felul de pareri.Din ce am citit am tras o concluzie ca ar fii mai bine sa il las ceva timp si daca am norocul sa se sparga respectiv retraga.Deocamdata nu am probleme.Nu ma doare nici daca apas pe el pur si simpu este de forma acolo.Am intrebat la spital daca este vreo sansa sa reapara si a spus ca sunt mici dar din ce mam documentat la multe persoane care au bagat bisturiul in el a reaparut dupa 3 luni sau chiar mai bine.Voi ce sfaturi sau recomandari miati da?in legatura cu operatie cam cat ar costa ? ar mai trebui sa il las sa vad cum se comporta?momentan este destul de mic cam 0.8cm in inaltime si 1.5 centimetri latime adica nu este f mare,iar daca tin laba maini dreapte si se uita cineva care nu stie ca am asa ceva chiar nu se observa.Am putina teama in mine de operatie dar nici nu imi place sa stau cu acel "buton" la mana.Astept niste raspunsuri.Multumesc