creme pentru indepartarea cuticulelor
Raspunsuri - Pagina 3
andanii spune:
si pe mine ma stresa ca nu mi le taia, dar cu timpul s-au obisuit si parca nu mai cresc asa de mari, m-a dat cu ulei acolo si mi-am cumparat si eu si ma mai dau din cand in cand , dar nu se dizolva si nu cad
manichiurista spune ca la manichiura normala taie cuticulele dar la manichiura cu gel nu, pentru ca pileste mult, si se poate sa atinga si nu e prea placut, era destul de logica explicatia ei ... oricum m-am obisnuit dar mi-ar placea sa gasesc ceva cu care sa le dizolv , altfel stau asa ca nu sunt stufoaseeee rau , chiar sunt ok
b.nica chiar nu am auzit pe nimeni sa-si puna solutie pe unghie si sa simta gustul pe limba 
daniella cred ca a bagat din top chestia cu moda tanti , chiar nici eu nu am inteles-o si am insistat pana mi-a explicat chestia cu pilele ..
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
oana_s spune:
quote:
Originally posted by daniella4quote:
Originally posted by oana_s
Fetele, eu am descoperit ieri un salon unde nu EXISTA forfecute, iar cuticula e indepartata cu un un fel de freza care are la capat ceva care seamna cu o guma de sters (nu's sa explic :D )... e super-super (salonul e la Ploiesti, dar e imposibil sa nu fi ajuns procedeul cam peste tot).
Oana si Mara 11.08.2004
Ploiestiul e mare...pe unde-i salonul respectiv si cat costa o astfel de manicura?
Daniella siAlexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Se numeste Egoista si pe strada Sinaii.
Costa intre 40-70 (depinde daca iti pui sau nu gel de protectie...daca vrei french permanent etc.)
Oana si Mara 11.08.2004
emma2006 spune:
quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by andanii
eu nu prea inteleg despre ce vorbiti .... le inmoaie si se taie cu foarfeca, sau le dizolva si cad singure , stergand cu un burete de ex ???? ca daca le tai dupa ce pui crema, atunci care este rostul cremei
asta ma intreb si eu;
pana la urma exista sau nu o astfel de crema,sa o folosim si sa scapam de taiat cuticule la salonul de manichiura?
Prietena mea, la care am vazut efectul solutiei de la Avon si m-a convins, mi-a spus ca ea isi punea f putina crema pe marginea unghiei, o intindea si statea o jum de ora - o ora, dupa care indeparta cuticulele cu instrumentul acela special pentru asa ceva. A folosit doua tuburi si acum nu mai are nevoie sa-si mai taie cuticulele, de un an nu mai are grija lor. Mie mi-au placut unghiile ei.
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by emma2006quote:
Originally posted by Jasminequote:
Originally posted by andanii
eu nu prea inteleg despre ce vorbiti .... le inmoaie si se taie cu foarfeca, sau le dizolva si cad singure , stergand cu un burete de ex ???? ca daca le tai dupa ce pui crema, atunci care este rostul cremei
asta ma intreb si eu;
pana la urma exista sau nu o astfel de crema,sa o folosim si sa scapam de taiat cuticule la salonul de manichiura?
Prietena mea, la care am vazut efectul solutiei de la Avon si m-a convins, mi-a spus ca ea isi punea f putina crema pe marginea unghiei, o intindea si statea o jum de ora - o ora, dupa care indeparta cuticulele cu instrumentul acela special pentru asa ceva. A folosit doua tuburi si acum nu mai are nevoie sa-si mai taie cuticulele, de un an nu mai are grija lor. Mie mi-au placut unghiile ei.
Exact este foarte buna!O recomand!!
Cuticulele nu,nu cad ci se inmoaie,cand le iei numai e dureros si nici inestetic,in timp se micsoreaza cuticulele.
b.nica chiar nu stiu nimic de ce zici tu!Esti sigura ca e de la solutie??
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
manumanu spune:
Am facut si eu rost de solutia cu pricina, azi incep s-o folosesc si va spun cum e...
unboticutz spune:
eu nu inteleg ce crema e asta
, imi poate spune si mie cineva cum o cheama? ![]()
multumesc!
---------------------------------------
common sense is not really so common
b.nica spune:
fetelor eu am spus ca simt un gust metalic in gura nu ca am tras la masea;ca daca era asa nu va mai ceream parerea
.
pe mine chiar ma intereseaza daca aveti aceeasi senzatie de gust metalic.
emma2006 spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
eu nu inteleg ce crema e asta, imi poate spune si mie cineva cum o cheama?
multumesc!
---------------------------------------
common sense is not really so common
Tratament pentru cuticule Mira complex de la Avon, e un tubulet de 15 ml dar se foloseste cite putin si am inteles ca ajunge pentru o perioada destul de indelungata.
andanii spune:
http://www.avon-shop.ro/product_info.php/products_id/968 aici se poate vedea crema mira complex
iar aici http://www.avon-shop.ro/index.php/cPath/27_31 mai sunt si alte chestii pentru cuticule
pup yu
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.