creme pentru indepartarea cuticulelor
Raspunsuri - Pagina 2
b.nica spune:
daca patesc ceva,voi sa platiti;am gasit o chestie ca nu are un titlu anume de la Avon;nu este guma, este o solutie care dizolva cuticula pe care o indepartezi de pe unghie cu unealta aceea din trusa de manich.daca o comandati sa stiti ca m-am chinuit ceva ca sa scot din stiloul respectiv solutia care ajunge pe pensula din dotare.
gudinde spune:
Fetelor,
Eu am dat banii pe un gel pt indepartarea cuticulelor de la Mavala (scump) si sunt tare dezamagita. Adica a inmuiat cuticulele dar de indepartat ioc ori eu pt asta am luat-o ca altfel ma duc sa spal vasele si cand termin am cuticulele super inmuiate.
Stie cineva un produs care chiar sa le indeparteze?
Roxana Claudia spune:
Fetelor...radeti de mine ca io am unul de la Dior care nu face nimic. Parca sa zic ca le inmoaie 
Roxana
19 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
emma2006 spune:
b.nica, aceeasi solutie folosesc si eu de citeva zile, nu pot sa va spun inca efectul pentru ca trebuie sa mai treaca ceva timp ca sa-mi dau seama cit de eficienta e in cazul meu, dar mi-a recomandat-o o prietena care a scapat de taierea cuticulelor cu ajutorul ei. Ea a folosit vreo doua tuburi si se dadea cam la doua zile cu solutia aceasta pina cind a scapat de cuticule. Sunt curioasa daca va avea acelasi efect si la mine.
rhoneea spune:
Si eu tot de la avon am.Am tubuletu cu crema.Cu timpu' au disparut.Masam cuticulele cu crema,apoi le taiam da nu cu forfecuta ci cu chestia aia care i-a cuticulele,habar nu am cum ii spune,acum numai am probleme...Si dupa ce le tai,nici nu e dureros si nici e inestetic,adik sa se umfle ca atunci cand le tai cu forfecuta.
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
andanii spune:
eu nu prea inteleg despre ce vorbiti .... le inmoaie si se taie cu foarfeca, sau le dizolva si cad singure , stergand cu un burete de ex ???? ca daca le tai dupa ce pui crema, atunci care este rostul cremei
nici mie manichiurista nu vrea sa-mi taie cuticulele, spune ca nu mai e la moda 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by andanii
eu nu prea inteleg despre ce vorbiti .... le inmoaie si se taie cu foarfeca, sau le dizolva si cad singure , stergand cu un burete de ex ???? ca daca le tai dupa ce pui crema, atunci care este rostul cremei
nici mie manichiurista nu vrea sa-mi taie cuticulele, spune ca nu mai e la moda
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Cred ca toate solutiile astea mai mult inmoaie decat altceva.
N-o prea inteleg pe manicurista ta, sa intelegem ca anul asta se poarta cuticulele lungi????

Jasmine spune:
quote:
Originally posted by andanii
asta ma intreb si eu;
pana la urma exista sau nu o astfel de crema,sa o folosim si sa scapam de taiat cuticule la salonul de manichiura?
b.nica spune:
mai fetelor,solutia mea este buna daca aveti si minimum de ustensile;se inmoaie degetutele,in fc. de cat de mare este cuticula,se indeparteaza putin cu "spaclul" acela;daca nu sunt crescute mult se pensuleaza de cateva ori, in jos, spre radacina degetelor.
daca faceti operatiunea la catea zile este OK si nu mai va chinuiti cu forfecute.
acum,eu am mai spus dar sa nu radeti,cand fol. solutia simt un gust metalic pe varful limbii
;ce ziceti voi care ati folosit avonul asta?