Barbatii VARSATOR!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

nici al meu nu e f romantic....desi ar vrea...dar e un pic stangaci..poate daia....dar oricum e rece deseori...

lili_ka..ce sa zic...m-ai impresionat...felicitari!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

a, nici al meu nu e romantic, iar eu fiind si eu leoaica, taaare mi-as fi dorit.

Uneori incerc sa il mai dau eu la brazda, dar daca e in sange, nu il pot face eu mai romantic decat e...( daca stiti voi reteta sa mi-o dati si mie) asa ca il iubesc ptr celelalte calitati pe care le are si le-a avut din totdeauna.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by LiliaToma

a, nici al meu nu e romantic, iar eu fiind si eu leoaica, taaare mi-as fi dorit.

Uneori incerc sa il mai dau eu la brazda, dar daca e in sange, nu il pot face eu mai romantic decat e...( daca stiti voi reteta sa mi-o dati si mie) asa ca il iubesc ptr celelalte calitati pe care le are si le-a avut din totdeauna.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Incearca sa-i induci niste idei,dar subtil,ca sa creada ca-s ale lui si arata-te f. incantata de orice lucru pe care el il crede romantic,chiar daca e stangace.

Mergi la inceput