Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Mihael@
Felicitari Tudor!!!!
Bravo Razvanel, ce baiat cuminte!
Magdutah, ce fel de dulceata faci?
Meniul in dim. asta: compot de gutui blenduit + mar + 1 masura biscuiti- foarte bun, a papat 150 ml
La pranz: carnita de pui + piure de cartof
Voi reusiti sa pasati bine, bine carnea? La mine mai raman asa, mici fasiute si cand le simte in gura isi face greata...cred ca e gaina asta de tara mai atzoasa si nici blenderul nu-i prea performant...
Mai postati si voi meniul zilei ca era tare bine cand vedeam idei noi
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
si eu am patit cu carnea de pe piept....asa ca nu-i mai dau decat pulpitza sau aripioara...
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 8
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
Elena.2006 spune:
Si la noi mai ramin firisoare mai mari atunci cand blenduim pieptul de pui.Le poti alege tu dinainte.
Noi am dat de ieri sfecla rosie.A mai dat careva?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
magdutah spune:
dulceata de gutui, ca a lasat un neamt la poarta o sacosa de gutui si mie imi plac tare mult si le-am luat pe toate ! Asa ca mi-am facut dulceata pentru la iarna, compot pentru astazi si mi-au si ramas cateva sa le mananc
.
Magda
Matei 9.04.2007
radcarmen spune:
Buna ziua stup! (dimineatza a trecut citind ce ati scris si nu putin)
in primul rand
LA MULTI ANI ANIVERSATILOR ZILEI!
Tzuna, din pacate sunt unii binevoitori care voteaza alti bebei cu note mici ca sa ramana ai lor cu media mai mare. Nici cand e vorba de copilasi lumea nu poate fi corecta. Asta e, hotie peste tot.
Iunia am ras cu lacrimi si fiu-meu radea de rasul meu.
M-am distrat cum n-am mai facut-o demult. Mersi fain.
Adormitul copilului - niciodata nu culc puiul decat daca da semne de somn. Cand e mai odihnit adoerme singurel in tarc, fara probleme. Daca are draci, trebe sa plangem putin si sa ne zvarcolim si mami da suzeta, Vlad arunca suzeta si baga degetul (prietenul lui major in astfel de situatii.
Seara, in general adoarme fara prea multe comentarii. Dupa ce papa, il duc in camera lui, il pun in patut, dau suzi, dau pupic, sting lumina si gata. In max 10 min doarme. Mai sunt si exceptii cand este rupt de oboseala de peste zi si atunci prestam un concert inainte si abia apoi nani.
Gabdyd dulcica printesa ta, ce frumos tine ea canitza. 
Gabi78, felicitari pentru noile performante ale lui Tudor. 
Poate ma lamureste si pe mine cineva ce gust trebuie sa aiba si cum trebuie sa arate un avocado copt. Ca io is mai...n
estiutoare la fructele astea exotice. Am luat sapt asta un avocado si cand dau sa il fac ptr pitic, il gust si...bleah. Sa vomit nu alta. Lamuriti-ma va rog sa nu mor toanta.![]()
Vlad al meu a inceput sa faca ceva manevre de tarare, dar in felul urmator: ridica fundul si se impinge cu capul in podea. Stiu ca unul din copilasii din stup se mai deplasa asa dar nu imi mai amintesc, scuze.
Nastere naturala versus cezariana - Mi-am dorit f mult sa nasc natural dar nu am avut parte. Puiul meu a hotarat ca vrea in kur sa stea si s-a si grabit sa iasa la 37 sapt si o zi. Asa ca eu am facut cezariana de urgenta in ajun de Paste, dar am nascut la o clinica privata din Baia Mare si am avut parte de tratament foarte bun. Eu am apucat sa simt contractiile dar dupa ecograf medicul mi-a spus ca piticu nu s-a intors si ca apele s-au rupt si ca as risca mult daca as vrea sa nasc natural Asa ca am tras aer si am zis cezariana. Si intr-o ora jumate am nascut. Sotul a indeplinit formalitatile de mami, adica l-a vazut pe Vlad imediat ce l-au scos din sala de operatii, eu l-am vazut abia la 7 ore cand mi-am revenit din anestezia generala. M-am recuperat f repede dupa cezariana, nu am dureri, operatia o mai simt la schimbarea de vreme si m-am apucat deja de aerobic de la 4 luni.![]()
Am scris sa imi ajunga. Va pup ca ma duc sa mai si lucrez ceva ca ma da afara sotul din casa.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
Mihaelaaa spune:
quote:
Originally posted by laura_oana
...apropo scuze daca te-am calcat pe "bataturi" cu statul meu in umbra...dar de cate ori am scris si nu mi se trimiteau mesajele..si alte faze..preferam in ultima vreme sa va citesc .dar promit sa ies din "anonimat"
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Iunita...Idem si la mine.Tot de aia n-am mai scris.
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by radcarmen
Poate ma lamureste si pe mine cineva ce gust trebuie sa aiba si cum trebuie sa arate un avocado copt. Ca io is mai...nestiutoare la fructele astea exotice. Am luat sapt asta un avocado si cand dau sa il fac ptr pitic, il gust si...bleah. Sa vomit nu alta. Lamuriti-ma va rog sa nu mor toanta.
Avocado copt este verde inchis - cel putin varianta asta se gaseste la noi si la consistenta este ca o canapea de piele
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
magdutah spune:
despre nastere Eu am nascut prin cezariana ! Nu am ales ...desi in spital dupa 10 ore de asteptat si nestiut ce se intampla cu mine mi-o doream din tot sufletul meu speriat in accea zi !
M-am internat duminica de Paste, razand si urand tuturor de acolo un Paste Fericit! Dupa exact 12 ore s-a pus verdictul: cezariana caci altfel nu stiu si imi e si frica sa mai citesc ce s-ar fi putut intampla cu mine. Am avut o sarcina usora, am mers mult pe jos si am fost la lucru pana la 1 aprilie in conditiile in care DPN era 9 aprilie, am fost la gimnastica in apa pana in ultima zi ca sa zic asa ... si totusi nu am fost in stare sa nasc natural si fara epidulara cum am vrut !!! Dar cum spuneam la inceput atunci in ziua de 9 aprilie dupa o noapte de stat in spital mi-am dorit-o, dar nu am cerut-o ... ci pur si simplu medicul a spus ca e mai bine pentru mine ... si dupa ce s-a hotarat ca intr-o ora o sa intru in sala de operatie am inceput a plange ca nu vreau ...
Ufff si uite ca iar imi amintesc si ma ia plansul ... tot aman sa scriu si eu cum a fost nasterea lui Mateias, sper sa reusesc saptamana asta !!!
In final, eu spun ca am fost si eu trup si suflet la nasterea lui Matei, l-am simtit cum "l-au smuls" din burtica ... si m-a distrat medicul anestezist care a plecat de la capul meu sa il vada si sa intrebe cat de mare este ... si apoi rasul medicului (care ma taiase si acum "ma facea la loc") cand a auzit ca are 4350gr. s-a uitat si mine si mi-a spus ca e de dat la bacalaureat!
Deci eu nu sunt nici pro nici contra. Aici nu prea alegi cum vrei tu sa nasti. A doua zi m-a vizitat anestezistul si a spus ca a fost cel mai bine asa, ca Matei a fost mare si eu mai mica de statura si nu as fi facut fata , dar poate data viitoare o sa fie nastere naturala.
M-am ridicat din pat la numai 2 zile caci trebuia sa fiu "fit" sa imi ajut si sotul sa isi termine doctoratul, nu am avut complicatii si nu simt taietura la schimbare de vreme. Dar eu cred ca depinde de organismul fiecaruia cum reactioneaza la nastere, fie ea naturala sau prin cezariana !!!
Mii de pupici tuturor mamicilor, ca suntem toate cele mai bune mamici pentru puisorii nostri !
Magda
Matei 9.04.2007
gabdyd spune:
quote:
Originally posted by magdutah
despre nastere Eu am nascut prin cezariana ! Nu am ales ...desi in spital dupa 10 ore de asteptat si nestiut ce se intampla cu mine mi-o doream din tot sufletul meu speriat in accea zi !
....
Dar eu cred ca depinde de organismul fiecaruia cum reactioneaza la nastere, fie ea naturala sau prin cezariana !!!
Mii de pupici tuturor mamicilor, ca suntem toate cele mai bune mamici pentru puisorii nostri !
MagdaMatei 9.04.2007
pai da, asa e Magdutah, numai ca al meu a reactionat al naibii de prost si daca stau bine sa ma gandesc, ar fi reactionat poate si mai prost la cezariana.
Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural, fara perfuzii, fara anestezie si chiar asa am si nascut, si prima si a doua oara, a fost cum a fost, zic eu bine, in mare, atunci, dar ar fi o mare ironie acum sa ajung la cutit tocmai din cauza asta si atunci n-am mai realizat nimic nascand natural. Ma rog, sper sa fie bine in cele dn urma si sa imi fi facut eu ganduri aiurea.
O urasc pe dr care mi-a facut figura si nu a aparut la nastere pentru ca ea stia exact ce se petrece cu mine si avea si un alt fel de cusatura, dupa cum s-a vazut la prima nastere. Asa am nascut cu medicul de garda, care m-a cusut sau nu bine, d...u stie, urmeaza sa vedem. M-am bucurat ca am avut doar 3 copci de data asta desi a fost copilul mai mare, fraiera de mine, trebuia sa imi dau seama ca ceva nu e in regula.

Am fugit ca am de lucru si daca iar incept cu de-astea nu mai termin veci pururi ce m-am apucat.
Nu imi pare rau, ca am doua fete minunate, si as face orice si oricand pentru ele, dar uraaaaasc mediciiii si spitalele! Na, c-am spus-o!
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by ane2200quote:
Originally posted by radcarmen
Poate ma lamureste si pe mine cineva ce gust trebuie sa aiba si cum trebuie sa arate un avocado copt. Ca io is mai...nestiutoare la fructele astea exotice. Am luat sapt asta un avocado si cand dau sa il fac ptr pitic, il gust si...bleah. Sa vomit nu alta. Lamuriti-ma va rog sa nu mor toanta.
Avocado copt este verde inchis - cel putin varianta asta se gaseste la noi si la consistenta este ca o canapea de piele. Nu glumesc, am incercat in magazin cel putin 10 bucati pana am gasit una potrivita. Daca e prea tare, nu are nici un gust. Cand e coapta, are gust asemanator cu gustul nucilor. Am mai citit ca in cazul in care nu e bine coapta, se lasa 2 zile intr-o punga impreuna cu o banana sau o para, ca astea elimina nu stiu ce substanta care favorizeaza coacerea. Prin State e f apreciat acest fruct, la noi din pacate prea putin.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mersi de raspuns. Poate ma dumiresc si eu cumva in magazin tinand cont de indicatiile tale.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Stefania (19 martie 2007)