Centrala pe gaze la casa, de care?
Raspunsuri - Pagina 2
marumiha spune:
Din cěte stiu eu a avea panele solare si a nu avea nevoie de centrala e imposibil pt. ca ar ěnsemna ca ěn anumite luni ale anului sa nu beneficiezi de apa calda.Parerea mea e ca trebuie sa instalezi si una si alta ěn asa fel ěncět atunci cěnd nu este soare sa poti ěncalzi apa cu centrala .
http://community.webshots.com/user/mihaela2703
ligeea spune:
Normal ca da , ce s-a inteles ?
Ideea e ca daca ai panouri solara ai mare economie la pa calda -nu mai incalzeste pe gaz de la 4 Grade cat iti vine pe conducta ci de de la 25-70( in functie de radiatia solara ) pana la cat o programezi tu .
E foarte buna si in cazul in care ai piscina exterioara ,nu stai cu ochii la soare , apa e calduta tot timpul -din aprilie pana in septembrie
silvana_salajan spune:
quote:Clar ca asa e cel mai avantajos, insa vezi tu, cand banii sunt putini, te uiti la orice. Nu ati spus cat costa? Am vazut in alta parte a forumului unde a zis Dante sa ma uit, ceva de 4500 euro. Mi se pare tare mult, eu nu as acoperi investitia numai in vreo 10 de ani!!Mie nu mi se merita atunci.
Ideea e ca daca ai panouri solara ai mare economie la pa calda -nu mai incalzeste pe gaz de la 4 Grade cat iti vine pe conducta ci de de la 25-70( in functie de radiatia solara ) pana la cat o programezi tu .
ligeea spune:
Cum naiba sa fie un panou solar 4500 e ?
Un sistem solar cu boiler mai mic -oricum iti trebuie boiler deci practic tu platesti 2-3 panouri si sistemul de automatizare cred ca nu depaseste 1200-1500 E maxim Poti sa gasesti si maiieftin daca o sa cauti-
silvana_salajan spune:
M-ai pus pe ganduri... si pe cautat.
www.petitieonline.ro/petitie/majorarea_sumei_primite_de_mamele_aflate_in_concediu_pt_ingrijirea_copilului-p40800039.html" target="_blank">Petitie on line pentru majorarea sumei primita de mamele in concediu de maternitate