Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

salutare tuturor! eu am o zi aiurea...sunt racita si nu pot respira bine, ma doare burta jos, deasupra liniei pubiene (uneori simt o durere metalica exact ca atunci cand iti pui o lingura la radacina dintelui), flacaul meu e taaare agitat de duminica (este posibil sa fie o consecinta a faptului ca a pipat vreo 4 ore? - v-am povestit ca o cocoana langa mine a fumat continuu la botezul la care am mers), am tot soiul de temeri cu colul scurt...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Gratiela sati linistita ca asa ii faci mai mult rau lu bb, si sfatul meu data viitoare cu tupeu zile sa nu mai fie nesimtit si sa mai lase tutunul ca n-o fi foc pentruca la noi e lumea nesimtita

Louiza 25s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Gratiela sanatate. Si eu sunt inca racita, spre sfarsite cred, dar tot mai trag de nas.

Honey ce avem toate de ne imbolnavim odata?? sa stii ca grea ma simt si eu. Parca am pietre in burtica

Gugu eu stau pe spate dar cu perna mai sus pozitionata, sub spate. Cand dorm mai mult pe dreapta imi place. Am auzit ca e mai bine pe stanga pt ca se permite oxigenarea si sporirea fluxului de sange spre placenta. Si doct. mai recomanda sa eviti greutatea pe fica, probabil ca si asta e un motiv pt care tre sa ne dezobijnuim de partea dreapta.

Miri toate cele bune prietenei tale. Ce are fetita sau baiat?

22+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

AR FI FOARTE TARE!

ce sanse o avea sa treaca acest proiect de lege? toti politicienii vor ca natalitatea sa sporeasca, insa, bani ,,ciuciu''. imi aminetsc de basescu care spunea .. fiecare femeie ar trebui sa aiba cel putin 2 copii .. pai motiveaza-le nene .. da-le macar salariul pe care il primeau de la serviciu (macar pe un an, daca nu pe nu )..

scuze daca am mai uitat diacritice ...

27 probabil Karla Maria

Lavinia Sandru vrea ca mamicile sa poata opta pentru o indemnizatie de crestere a copilului de 85% din veniturile realizate in ultimul an

Lavinia Sandru, va initia un proiect legislativ de modificare a OUG privind sustinerea familiei pentru cresterea copilului, in sensul introducerii optiunii mamelor de a beneficia fie de indemnizatia de 600 de lei pe lun#259;, asa cum prevede legea in prezent, fie de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni.
 Lavinia Sandru a afirmat, marti, ca prin aceasta initiativa legislativa doreste se incurajeze natalitatea in familiile in care femeile sunt active, au o carier#259; si salarii mari.
'S-ar putea sa am o opozitie din partea Guvernului, pentru ca acest lucru presupune un efort bugetar, dar nu este o masura populista, ci o necesitate a Romaniei', a spus Sandru.
 Vicepresedintele PIN a explicat ca, prin propunerea sa, nu doreste defavorizarea familiilor cu copii mici si venituri reduse, ci incurajarea mamelor de succes sa aiba copii.
'Nu vreau sa spun ca legea actuala este neaparat rea, pentru ca avantajeaza familiile cu venituri mici, dar nu rezolva problemele legate de sporul demografic', a precizat Lavinia Sandru.
In opinia ei, scaderea natalitatii nu inseamn#259; ca 'romanii nu fac sex sau ca barbatii nu sunt virili ori ca relatiile de cuplu sunt degenerate, ci ca, In Romania, parin#355;ilor le este greu sa isi creasca fiii'.
 Lavinia Sandru este de parere ca mamicilor cu salarii mari le este greu sa stea acasa cu copilul in primii doi ani de viata, deoarece, indiferent de castigurile pe care le-au realizat in ultimul an de munca, acestea primesc tot 600 de lei.
In acest context, vicepresedintele PIN intentioneaza sa propune modificarea legii, astfel incat sa se mentina prevederea privind acordarea indemnizatiei de 600 de lei pentru mamici, dar sa se adauge si varianta platii a 85% din veniturile realizate in ultimul an, ramanand ca fiecare mama sa opteze pentru varianta care o avantajeaza mai mult.
'Pentru aceasta initiativa, ma voi adresa doamnelor din toate partidele sa mi se alature in initierea proiectului. Mi-am facut deja o list#259;. Voi vorbi cu Norica Nicolai, Raluca Turcan, Rodica Stanoiu, Lia Olguta Vasilescu, Daciana Sarbu, Ioana Iova, Daniela Popa...', a enumerat Sandru.
 Ea a spus ca va coopta in acest demers si femeile din societatea civila, dandu-le ca exemplu pe Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Mihaela Tatu.

http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

FELICIA, FELICITARI PT CARUCIORUL ROZ!!! ma bucur tare ca ti s-a indeplinit dorinta. sa aveti parte de o fetita frumoasa si mintoasa si mancacioasa!!! sa va bucurati de ea si alaturi de ea.

ellenuta, si eu m-am bucurat tare sa vad stirea. tocmai declaram, ieri, ca imi este extrem de antipatica madam lavinia sandru. sunt pe cale sa im ischimb parerea. pe de alta parte, ma amuza ca i-a venit ideea ca legislatia e cam stramba doar dupa ce a devenit mama, hihihi!

pupam!

irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

AR FI FOARTE TARE!

ce sanse o avea sa treaca acest proiect de lege? toti politicienii vor ca natalitatea sa sporeasca, insa, bani ,,ciuciu''. imi aminetsc de basescu care spunea .. fiecare femeie ar trebui sa aiba cel putin 2 copii .. pai motiveaza-le nene .. da-le macar salariul pe care il primeau de la serviciu (macar pe un an, daca nu pe nu )..

scuze daca am mai uitat diacritice ...

27 probabil Karla Maria

Lavinia Sandru vrea ca mamicile sa poata opta pentru o indemnizatie de crestere a copilului de 85% din veniturile realizate in ultimul an

Lavinia Sandru, va initia un proiect legislativ de modificare a OUG privind sustinerea familiei pentru cresterea copilului, in sensul introducerii optiunii mamelor de a beneficia fie de indemnizatia de 600 de lei pe lun#259;, asa cum prevede legea in prezent, fie de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni.
 Lavinia Sandru a afirmat, marti, ca prin aceasta initiativa legislativa doreste se incurajeze natalitatea in familiile in care femeile sunt active, au o carier#259; si salarii mari.
'S-ar putea sa am o opozitie din partea Guvernului, pentru ca acest lucru presupune un efort bugetar, dar nu este o masura populista, ci o necesitate a Romaniei', a spus Sandru.
 Vicepresedintele PIN a explicat ca, prin propunerea sa, nu doreste defavorizarea familiilor cu copii mici si venituri reduse, ci incurajarea mamelor de succes sa aiba copii.
'Nu vreau sa spun ca legea actuala este neaparat rea, pentru ca avantajeaza familiile cu venituri mici, dar nu rezolva problemele legate de sporul demografic', a precizat Lavinia Sandru.
In opinia ei, scaderea natalitatii nu inseamn#259; ca 'romanii nu fac sex sau ca barbatii nu sunt virili ori ca relatiile de cuplu sunt degenerate, ci ca, In Romania, parin#355;ilor le este greu sa isi creasca fiii'.
 Lavinia Sandru este de parere ca mamicilor cu salarii mari le este greu sa stea acasa cu copilul in primii doi ani de viata, deoarece, indiferent de castigurile pe care le-au realizat in ultimul an de munca, acestea primesc tot 600 de lei.
In acest context, vicepresedintele PIN intentioneaza sa propune modificarea legii, astfel incat sa se mentina prevederea privind acordarea indemnizatiei de 600 de lei pentru mamici, dar sa se adauge si varianta platii a 85% din veniturile realizate in ultimul an, ramanand ca fiecare mama sa opteze pentru varianta care o avantajeaza mai mult.
'Pentru aceasta initiativa, ma voi adresa doamnelor din toate partidele sa mi se alature in initierea proiectului. Mi-am facut deja o list#259;. Voi vorbi cu Norica Nicolai, Raluca Turcan, Rodica Stanoiu, Lia Olguta Vasilescu, Daciana Sarbu, Ioana Iova, Daniela Popa...', a enumerat Sandru.
 Ea a spus ca va coopta in acest demers si femeile din societatea civila, dandu-le ca exemplu pe Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Mihaela Tatu.

SA DEA DUMNEZEU !!!!!
Adevarul este ca am sperat (si inca mai sper!!!) in aceasta modificare de cand am aflat ca sunt gravida....

Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Mi se pare super faza cu 85% din salariu dar cam greu de crezut ca va trece aceasta lege, si in plus lasand asta de o parte nici alocatia copilului nu e infloritoare, si aceasta ar trebui sa cresca un pic, si daca stau sa ma gandesc cum am mai spus nu sunt rasista si nu am nimic cu romii dar nu mi se pare corect sa nasca alea unu dupa altu sa ia cei 200 ron pe luna apoi sa-i trimita la cersit dupa ce fac 2 ani si nu mai au decat infima alocatie, si asa sa se imulteasca iei ca noi mai asteptam

Louiza 25s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

laura_dimitris,

si eu!!! mi-e groaza de cele numai 8 milioane pe luna .. si parca nu as vrea sa las bebelu' asa mic si sa-mi pun coada pe spinare sa vin la munci .. yak ..

ne-ar prinde tare bine legea asta .. Doamne ajuta!

apropo .. am inteles ca poti cere program scurtat (6 ore) pana face bebelu 2 ani? o fi adevarat .. care-s conditiile?

27 probabil Karla Maria

Mergi la inceput

da fetelor,

nici eu nu cred ca are sanse aceasta lege! poate daca erau mai multe femei prin parlament .. cine stie ..

nici eu n-o sufeream pe lavina sandru, de fiecare data cand o vedeam prin redactie imi venea sa-i dau cateva .. dar pentru propunerea asta, are un 10+ de la mine! i-a venit mintea la cap de cand a devenit mamica!

pupici la burtici

27 probabil Karla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Felicia felicitari pt fetitza.

Fetelor am facut asa rpd in minte un calcul, legea asta ar avantaja orice mamica ce are un salariu peste 8 mil. Nu??.

Am si eu o intrebare la cele care se pricep. Daca intru in conc. de maternitate, mai pot avea ulterior un contract de colaborare cu o SC? Alta decat cea la care am contractul permanent?

u all si sanatate!!!

22+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput