Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANKA pei si eu la fel..am ramas aici de la inceput ..o sa rugam fetele care se pricep sa te treaca in listuta ca eu daca ma apuc termin maine...apropo ai DPN cu 3 zile inaintea mea...eu am avut UM pe 19 ianuarie si DPn 26 oct.

ROXANA 38+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
13 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

..da cunoastem..si pe mine ma ameninta astazi ca sigur nu o sa pot naste natural dupa 3.100 grame..probabil e mult mai usor pt ei cu cezariana..te programeaza ..taie si gata se spala pe maini...asa sa stea cateva ore bune dupa curuletzul nostru pana ne vine sa nastem...

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

am vazut... am tras cu ochiul ... am intrat aici la nov-dec ca e pussi si bb de la gravidute de timisoara

Ank 38+

Raul
AMR 2 saptamani de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

la mine nu a pus problema de cezariana.. atat doar ca in 17 ar fi ea de garda si sa vedem cum e colul ca poate scapam atunci de toate cu "putina " ocitocina

Ank 38+

Raul
Finish line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bre fetelor..e diferenta intre epidurala si peridurala...las ca bag eu un google sa vad..:):)

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

bre fetelor..e diferenta intre epidurala si peridurala...las ca bag eu un google sa vad..:):)

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

chiar m-ai facut curioasa ..eu stiam ca e acelasi lucru

Ank 38+

Raul
Finish line

Mergi la inceput

..stati ca va zic eu..depinde de unde intra acul...de vertebra respectiva...osul respectiv nu ma pricep exact sa va zic cum se numeste.

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

no, am citit cate ceva..da nu m-am lamurit...mai bine intrebam medicul, nu??de-ar avea si timp medicii astia sa stea cu noi la taclale...mey..fetele care mai mereti pe la euroclinic..sau unde mai sunt din astia binevoitori, asa..ia intrebati mama...

36+ piticul Stefanut
AMR 4 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by RGE

..da cunoastem..si pe mine ma ameninta astazi ca sigur nu o sa pot naste natural dupa 3.100 grame..probabil e mult mai usor pt ei cu cezariana..te programeaza ..taie si gata se spala pe maini...asa sa stea cateva ore bune dupa curuletzul nostru pana ne vine sa nastem...

"Doamne ajuta-ne!!"

Roxana, asa este, sa stii! Mi-a zis chiar un doctor ginecolog, intre patru ochi.
Felicitari pentru bb George sanatos, si daca acum are 2.800g pai mie mi se pare absolut normal, medie, ce-i asa urias ca te ameninta cu cezariana??? Nu inteleg.

Annitha multumim pentru relatare si mai spune-ne de fetita. Cum e acum, cate kg are, cum doarme, poze???

Adina 29+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

ADINA...2.900 grame avea acum vreo 2 saptamani
VICTO....epidural este termenul medical pentru spatiul cuprins intre segmentele vertebrale ale zonei lombare (in cazul unei nasteri), iar peridural este anestezia locala care consta in injectarea une substante anestezice in spatiul epidural.
Aceasta substanta, fiind introdusa printr-un cateter, poate fi dozata progresiv si se mentine pe toata perioada travaliului.
..la Euroclinic nu se foloseste anestezis ca la celelalte spitale...adiac o sa simt dureri dar nu asa mari..ei baga analgezice...ei se feresc de forceps..am inteles ca in 80 % din cazuri ..nasteri cu anestezia epidurala se foloseste forcepsul pt ca mama nu mai simte ca e amortita si nu mai poate impinge..eu una fug de forceps..mai bine fac cezariana..am doua cazuri in familie si au ramas cu semne pe viata

"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput