BB e sanatos!!
Pentru fetele care stiu prin ce am trecut din luan a 7a cand un doctor ginecolog care mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca bb are rinichi polichistic...am in sfarsit verdictul:bb e sanatos!
Am fost aseara la doctor,l-a consulatat milimetru cu milimetru..si bb e ok...la sfarsit i-a facut si ecografie....am vazut cu ochii mei ca rinichii sunt ok...mi-a explicat doctorita ce ar tb sa se vada pt rinicii polichistici....niste bulinute mici negre...insa erau complet curati...I-a controlat si inimioara..si splina si ficatelul..totul e asa cum tb
Am sa-i sparg geamurile aluia care mi-a furat 2 luni de sarcina.....si m-a facut sa nu dorm noaptea ..in loc sa-mi tihneasca si mie ultimele luni de sarcina ..si asa obositoare....
sa dea Domnu la toata lumea sanatate si numai bine!
KORINA mamica x 2
Raspunsuri
Floare de Colt spune:
Korina, bine ca este santos!
Asta este tot ce mai conteaza acum!
Imi inchipui ce a fost in inima ta in cele 2 luni, dar acum poti sa respiri usurata si sa te bucuri pe deplin de comoara ta.
Va pup cu drag si multa sanatate,
Camelia
Otilia spune:
Corina, ce bine!!!
Eu tot timpul am fost sigura ca bebele tau e sanatos! Bine acum ca te-ai linistit si tu!
Pupici dulci si sanatate multa-multa!
@+...
Otilia & La Adelita
crisotexa spune:
Sa-ti traisca baiatul!!!!
Bine ca e sanatos. Nu-ti mai fa acum ganduri negre. Ce a fost, a fost.
Bucura-te de el!!!!
Doamne ajuta
Crisa
georgetaim spune:
ma bucur mult pentru voi. Si eu am citit mesajul tau vechi si stiu ce disperata erai. Este grozav de bine pina la urma
geta
korinna spune:
Multam!..Multam....Multam!
SI VOUA MULTA SANATATE CA E CEA MAI IMPORTANTA!
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
ralu spune:
Doamne, ce bine!!!!!
Si cat de stresata erai tu atunci!!!!
Dumnezeu este mare!!!!
Pupici multi bebelusului tau!!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei