Buna dragele mele vin si eu la raport am avut o noapte mai buna si ieri a fost mai bine.Concluzie trebuie sa ma tin de medicamente chiar daca nu prea ma simt excelent de la ele.Mi-am facut eu asa o schema sa vedem cum merge treaba,sper ca va fi ok.
DENISA eu cand am plecat din tara dr Marinescu a zis sa nu intrerup utrogestanul asa dintr-o data,am luat 6 buc pe zi pana la 14 sapt,dupa care o saptamana 4 buc si inca o saptamana 2 buc.Ma bucur ca te simti bine si vad ca cresteti aveti 11 saptamanii
CELLU ce bine ca te muti in sfarsit la casa ta,eu tot la rude stau,abia aseara sotul a vazut o casa mai interesanta si ma duc sa o vad si eu
DREAM sa dea DD sa revi la odisee cat de curand,caci iti simtim lipsa
ZOUZOU te asteptam cu draga inima la odisee
LIANA hai ca nu mai esti mult pana luni,te asteptam cu vesti cat mai bune.Cum merge cautarea cu casuta??Sper ca ne asezam si noi la casa noastra pana vin bebei
ERIKA sa iti traiasca printesa,cred ca esti in al noulea cer cu tati.
SHERI uau ai ajuns in capatul listei cred ca abia astepti intalnirea cu ALESIA,nastere usoara
MIHUTA iubita vad ca si mataluta mai ai putin pana la marea intalneala
PUSSI ce mamica de printese tanara,cum te mai simti???
MEDA inseamna ca te apropi de adevar cu casuta e visezi lenjerii,eu cred ca incep sa visez ca o sa nasc si casa ioc
GINGER pe unde esti??la toate burticile
22+