Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
medamaya1 spune:
Intrebare; cum se procedeaza in caz de prematuri, cum se alapteaza , sau cum se face ? Sint tare curioasa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pussi spune:
erika si angi tinem pumnii!denisa multumim de urari! Eu inca mai iau si progesteron si estrogeni! Progesteron si oral si injectabil, estrogeni doar injectabil... am incercat sa reduc injectiile ... dar am inceput sa am contractii .. asa ca am revenit la vechea formula! Si le fac pana in sapt. 36!
meda esti cam curioasa! Depinde de gradul de prematuritate! si de spital! Sub 1.5-1.8 kg. se da lapte pe tuburi ... apoi cu un fel de seringi.. si peste 2.2 kg. parca ...poti sa alaptezi! Dar nu depinde doar de greutate ci si de maturitatea lor, adica sapt. de nasterii! Sa ne ajute DD pe toate sa trecem direct la alaptat!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
delfi spune:
salutare fetelor, tin si eu pumnii pentru erika si angi care azi sunt programate la cezariana. Nasteri usoare si copii sanatosi.
Eu am luat utrogestan pana la 15 saptamani si acum iau din nou dar numai cate 2 pe zi, inainte luam 6 pe zi. Ma dor foarte tare incheieturile, falagele de la maini si rotulele picioarelor. Abia pot sa mai string pumnul iar cand mi se pune cate un carcel la picior e cumplit.
Ma duc sa ma pun din nou in pat ca sunt bleaga rau azi
mona 29 +
Alexandru si
Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 8 SAPTAMANI IN BURTICA
Ginger00 spune:
Helooooooooooooo...ce faceti burtoaselor?
Denisa si eu am luat Progynova pana la test si progesteron ovule pana prin sapt.16 ca tot aveam sangerari...
In legatura cu prematurii...am fost colega de camera la spital cu o tipa care la 24 de saptamani a avut primele simptome de sindrom Helpp ,am inteles ca e mai periculos ca preeclampsia ca i-a atacat si ficatul...au tinut-o cu tratament pana la 27+4 sapt. dar a avut un colaps si i-au facut cezariana ...bebelina avea 700 gr dar a mai pierdut si a ajuns la 620 gr.Ii dadeau papa prin sonda ,asa am inteles ca ii vor da pana cand ajunge pe la 1.800 kg ca sa poata sa o scoata din incubatorul ala special pentru prematuri severi.Aici unde merg eu la spital au o sectie de neonatologie prematura (de la 500gr-sapt24) foarte avansata si rreusesc sa aiba rezultate foarte bune cu bebelusi asa de micuti.
Despre mine...stau in patuc cuminte,am baut acum o cafea ca-mi pleznea capul si imi admir progeniturile cum imi fac valuri in burta (e aglomeratie cu 2 daramite la Meda cu 3
).E totul nou pentru mine,mi-am dorit atat de mult sarcina asta incat cateodata nici nu-mi vine sa cred ca e adevarat,in pofida tuturor problemelor.
<va pupi+27
sufletelele mele
Atat mai avem
Ginger00 spune:
Mai voiam sa va intreb: ceai de fructe de padure pot sa beau? ca de ala de musetel m-am cam saturat..+27
sufletelele mele
Atat mai avem
Ginger00 spune:
...iara eu..vad ca bazai singura pe aici...
Pussi- acu ti-am vazut pozicile cu burtika...uauuuuuuuuuuuuuuuu ce fain e...ma strafoc si eu sa te ajung +27
sufletelele mele
Atat mai avem
pussi spune:
ginger eu am baut de tei.. nu foarte mult, dar am baut! Si dupa ce treci de 30 de sapt. te linistesti.. o sa vezi, trece panica ca te apuca nascutul...si nu sti cat sunt ei de viabili!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![](rugaciune.gif)
Ginger00 spune:
Cand am luat ceai de tei mi-a spus sa fiu atenta ca poate provoca tensiune...sa fiu sincera dupa ce beiam ceaiul aveam palpitatiiasa ca la cel de tei am renuntat.
Va urez noapte buna burtici si mamici +27
sufletelele mele
Atat mai avem
mihuta spune:
Intrucat Erika a nascut (Angelina a avut 4 kg+ !!!), remarc cu ingrijorare ca ma apropii de capul listei ! Doar Sheri mai sta intre mine si nastere !... 36s +
Sophia