Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Ginger00 spune:
Diana- felicitari pentru inimioara
Pussi -te asteptam cu vesti bune
sa ma scuza-ti ca intru mai rar ca tare nasol scriu asa culcata si ma limitez sa stau in fund pana am sa ma simt mai bine.
Va pupi pe toate
+27 sufletelele mele
Atat mai avem
delfi spune:
pussi asteptam vesti buneeeeee
eu asta seara am simtit niste intepaturi pe jos dar am fost si pe la plimbare , nu am stat cuminti. Am facut un pic de cumparaturi pt mami pt spital.
Si eu am o scurgere parca un pic mai multa si un pic mai galbena dar nu miroase, nu ma ustura nimic iar doctorul a zis ca e normal ca acum sa fie un pic diferita si mai abundenta.
mona 28 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 9 SAPTAMANI IN BURTICA
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by madalina28
Pussi asteptam vesti bune de la eco,sigur tustele vor mai sta la mami in burtica 2-3sapt
Am venit si noi de la eco,bebelina este bine are 688g in sapt 23 cam grasunica si este dezvoltata normal, colul este bine de36mm, cateva dilatatii venoase la nivelul marginii libere al placentei nu stiu ce inseamna asta dar vom afla pe 24 cand vom merge la Mrs Big.
toate gravidutele.
Madalina 23+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Ne vedem la profu inseamna, si eu tot atunci.
Nu vii si luni?
Shery 37+ Alesia
my precious
camera alesia
pussi spune:
gata.. am sosit, suntem bine .. sanatoase, slabe si vesele ca asa le sade bine la domnisoare.. Ana 1.600 gr. si Elena 1.800 gr! Nu nastem ca nu avem motive la un col de 4.7 cm si inchis! Problema este ca se pot rupe membranele.. asta asa ca surpriza, pe care n-o vrem! Pt. asta ne punem un Lomexin .. ca sa sterilizam zona vaginului! Gravibinon facem pana la 36 de sapt., restul tratamentului ramane acelasi:1/2 gynipral la 6 ore + Duphaston 2/zi + Elevit! + pat ..fara stat pe sezut ... esential!Facem anestezie generala ca sa dorm linistita .. niciuna din Tusti nu e intoarsa cu capul injos .. sunt in 69 transversala ... asta e pozitia! Mi-a masurat si IR-urilere cica sunt ok!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
madalina28 spune:
Pussi,ma bucur ca esti bine
Sheri ne vedem miercuri la "usa monseniorului",luni nu pot ajunge la intalneala este prima zi in care vine zugravul si va trebui sa cam stau dupa el.
Diana felicitari pt inimioara.
toate burticile.
Madalina 23+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
pussi spune:
madalina
delfi cu intepaturile trebuie sa te obisnuiesti... nu fac nimic ,.. sunt de la ligamente si dilatarea oaselor! Devin periculoase cand sunt combinate cu dureri de burta , contractii si altele!Cu secretia... si eu am, de aceia mi-a dat lomexim ... ca sa sterilizez zon act de cat!
ginger stai culcata.. vad ca-i foarte important sa nu ne sprijinim pe fund!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
mihuta spune:
Buna fivici,
IN primul rand felicitari noi-venitelor cu comori in burtici si sarcina cat mai usoara !
Ma gandeam acum cateva zile cum mi s-a intiparit in minte pentru totdeauna momentul cand am vazut rezultatul pozitiv de la analiza bhcg. Tin minte de parca as fi inca acolo si retraiesc frica de a ma bucura si sentimentul de euforie totala care ne-a coplesit pe amandoi.
Si acum numaram zilele (ei bine, saptamanile ca-s vreo 3) pana cand ne aducem copilul acasa si parca tot mi-e frica sa ma bucur ca parca nu e adevarat...
35s + Sophia
medamaya1 spune:
Pussi, ma bucur ca sinteti bine toate 3.Doamne, te invidiez ptr asa un col.
Diana. felicitari ptr inimioara
Mihuta,ce putin mai ai pina o sa-ti tii puisorul in brate
Eu sint gata, il astept pe sot sa vina sa mergem la Buc.Am emotii, nu stiu de ce, dar am , azi-nopate iar nu am prea dormit, din cauza asta.Sper sa-i vad si eu pe bebei, nu numai M si sotul.Sper.M-am taiat toata pe la budunica, nu ma mai vad deloc, iar cu oglinda nu am vazut mare lucru, mai sint si chioara... ce mai tot tacimul.
Aurel cris , cum a fost la echo, sper ca bine.
Pup fetele, mamicile si bebeii.
Meda 21+
mihuta spune:
Meda, mai e putin, ase e, dar tot mult mi se pare... Toata sarcina asta am avut asa o tensiune psihica de care n-am putut sa scap, voi intelegeti cel mai bine ce inseamna o sarcina obtinuta prin FIV...
35s + Sophia
Ginger00 spune:
Pussi- ma bucur tare mult ca e totul bine.Ce col mare,uauuu.Nu stau pe fund deloc, si cand mananc stau pe lateral
...nu stiu voua ,dar mie tare greu imi trec zilele,mi se pare ca dureaza o vesnicie...Mi-am dorit enorm de mult sarcina asta dar e foarte greu de dus in asemenea conditii.Nu prea imi vine sa ma gandesc la o alta sarcina in viitor.Ma simt inutila si paralizata si e o senzatie extrem de neplacuta pentru o persoana activa obisnuita sa faca ce vrea cand vrea.Acum stau ca o leguma, in plus cu spaima in san la fiecare contractie...simt ca innebunesc
Scuza-ti rabufneala dar azi e o zi "de depresie"...
+27 sufletelele mele
Atat mai avem