Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)
Raspunsuri - Pagina 5
monica70 spune:
Buna dimineatza!
CATA bafta cu examenul ala !
Eu pap musli si beau cafea.Mor de somn,evident. Cu iesirea asta m-am remontat psihic ,da' fizic tot varza-s
Hai ca pana termin de papat, sa va mai zic de Diana.Pe drum incolo a fost tare cuminte in masina doua ore - a tot vorbit si a ras.De mancat n-a mancat aproape deloc in deplasare,doar lapte si aiureli.I-am dat pace.La intoarcere a plans pe masina ca o doare burtica,dar dupa vero 2 partzuri s-a calmat si a si tras un pui de somn,vreo ora.Dupa ce s-a trezit,n-a mai fost asa cuminte
La tzara i-a placut tare,a fost sociabila,a plans doar cand a vazut-o pe sora lui mami,cea mai in varsta,dar si atunci o bagase mami brusc intr-o camera mai intunecoasa si cand a mai vazut-o si cu batic in cap ... Dar dupa ce i-am explicat ca e sora lui buni si e bolnava,"are buba" a venit cu mine si a si pupat-o! La fel a fost cu o alta cumnata bolnava de-a lui mami,si la ea a mers si a pupat-o,dupa ce i-am explicat ce si cum.E adevarat ca in ambele cazuri era cu ochii gata sa inceapa sa ... dar s-a abtinut.Pe tati l-a tot facut pe drum "Titi baba" si radea,dar i-am zis ca eventual e mosh.tare se distreaza cu el tot "bunu' nu lide" ii zice ,nu-i place ca tot rade de ea
Cu animalele a fost grozav,mai ales ca a prins in direct si cum se mulge vaca! Erau de toate pe-acolo! La fel a vazut cum cad merele din pom cand il scuturi ... asa ca de la teorie amm trecut la practica.A tinut minte si de muntzi ,i-a aratat in departare "uite mutzii" .O usoara confuzie a bagat cand am trecut podul peste Cris noaptea ca a zis "apa muuta Mamaia"
Am mai invatzat-o si cum se numeste orasul de unde e ,asa ca acum stie ca aici e "Alad".
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
monica70 spune:
Mai greu a adormit cu mami, i-a tot povestit vreo ora p-acolo diverse gen nunta,popa,mieatsa,hai UTA goool (se uitasera frate-meu si taica-su la meci inainte ...) Si a tot prostit-o ca vrea caca,au fost la WC de cateva ori,ea voia sa traga apa.Dar a facut si kk pana la urma in WC.
Uitam,cand a facut kk in iarba,mi-a zis ... "tlage apa"
Am vrut sa ducem cu noi olitza,dar mami n-a vrut ca cica unde o scoatem p-acolo etc.Da' uite ca si asa n-a fost nevoie,ca n-a facut deloc kk in pampers
Majoritatea cu care ne-am intalnit, au zis ca pare mai mare de doi ani Diana
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
loren@ spune:
sunt plina de nervi..nu am reusit sa dau nimik ca dosarul meu s-a dus dracu stie pe unde...asa ca m-am deplasat DEGEABA pina acolo...de nervi ma apuc sa tocesc pentru postul ala...imi revin eu
Moni nu am vazut pozele de la nunta, da un link ceva
Astery am citit de ECG si sper sa vii cit mai repede la Buc sa va vada un doctor bun si vestile sa fie alea pe care le asteptam...si eu sunt de acord cu tot ce ai zis referitor la cit le pasa unora de copilul altuia...deh, la mine nici nu s-a "cumparat revista ca nu e interesant copilul", asa ca si eu prefer ca si tine sa dau ignore...Razvan e un scump si eu stiu una si buna, cit nu am scris m-am uitat la pozele tuturor copiiilor si le-am vrut numai binele, Doamne, Doamne vede si stie..eu ma cutremur cind aud vesti triste despre orice copil, dar atunci cind vreunul din gasca noastra e bolnavior..pup sa treaca si sa fie toata lumea sanatoasa!
O sapt. usoara fetelor!
Ma bag la invatat..am o stare de imi vine sa pe cineva!
Bia
cosmi1975 spune:
pai cred si eu MONI la cat vorbeste , noua ne da ca cica suntem mari...inalti si nitel cam grasuni
T_Ioana spune:
'mneata!
Moni, bine ca a fost distractie mare pe la voi!
Cosmi, mie nu mi se pare deloc grasun Stefan (chiar cum m-am uitat iar la poze, sa ma conving). Arata super bine, e, cum se zice pe la noi, "tzapanuc"...un fel de bine facut, musculos, cu carnita pietroasa nu grasan si pufos.....
Cata, imi pare rau pentru ratacirea dosarului tau.....sper sa se rezolve curand! Doamne, in ce tara traim!
Eu de vreo 2 zile am niste cosmaruri groaznice asa incat azi dimineata era sa nu-l mai las pe Cristi sa plece la serviciu - eram sub influenta visului- de se mira bietul om ce-l iau asa de dimi la pupat si strans in brate. Si pe Cata am visat-o cam aiurea sambata asa incat ma bucur (sper sa nu vina cu dupa mine) ca a fost DOAR ratacirea dosarului.
La noi eun frig de crapa pietrele (2 grade.....macar cu plus) si parca vad ca se trezeste piticul si se tot miauna pe langa usa sa-l duc afara....ne-om imbraca grosut, ce sa afacem!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
loren@ spune:
Ioana daca m-ai visat cu volanul infipt in ...eu eram aia!Am avut si eu un feeling ca o sa-mi mearga aiurea azi si vad ca asa e...se pare ca abia in 25 o sa am examenul auto.....si eu care abia asteptam sa arunc cartea!
Apropo, am incercat-o si eu pe Bia cu orez cu lapte si dulceata si mi l-a scuipat in palma!
Bia
cosmi1975 spune:
IOANA asa i iubita STEFAN nu este pufos dar este ,,legat,, cum se zice si are o voce de barbat nu de bebeu
loren@ spune:
Monica am vazut cum dansa Diana si se uita dupa partenerul care a abandonat-o...super tare!Rochia ti-a venit bine...la freza nu ma pronunt ca si eu vesnic la nunti sunt nemultumita de freza mea, dar nici nu ma fac la coafor..ci singura acasa!
Sa nu credeti ca am innebunit, dar Bia arata prin semne toata ziua ca vrea ochelari, agrafe si margele, asa ca majoritatea timpului e gatita, desi nu merge nicaieri..
La capitolul ce mai zicem nou "anduta" (andruta), "nu asa", "cine e"
si "mami, tati, tati, mami", la nesfarsit, cam de 100 de ori/zi!
Bia
T_Ioana spune:
Cata nu erai cu volanul infipt in, de fapt visul nu avea nici o legatura cu sofatul sau masinile dar era asa de aiurea incat mi-am imaginat ca ceva nu va merge prea bine cu examenul de sofat(ca asta era evenimentul cel mai important care urma sa-l ai).....Asta noapte am vista ca eram la nunta surorii lui Cristi (pe care nu o are, are doar un frate) si tot asteptam sa ma invite si pe mine sotul meu l-a dans dar nu-l lasau prietenii sa vina spre mine.....si el arata foarte bine, era mai slab decat acum si mult mai tanar, cam la 22-23 de ani....si pt ca nu avea timp de mine m-am dus si am atipit putin langa Razvan iar cand m-am trezit era gata nunta, nici picior de om prin zona si o cunostinta mi-a spus ca a avut Cristi accident cu inca un amic, efectiv s-a rupt masina in doua si e la Mures ca are ceva la inima si-i grav......
Cred ca toate astea sunt corelate si cu faptul ca astia de la VW au mintit.........initial au spus ca avem masina in 2 saptamanisi acum cica dureaza minim 5iar eu ma stresez de numa ca nu avem masina inca!
Vad ca am luat-o pe ulei de dimineata, ar trebui sa nu mai mananc seara tarziu ca vad ca visez prostii.......poate imi revin dupa ce bag o cafea, nu ma bagati in seama!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"