Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Nimeni la cafea?
CATA sper ca azi reusesti!
URSULINA esti buna cu cosmarurile
! Eu am observat ca atunci cand mananc mult seara visez de te doare mintea
Poate de-acolo i se trage si lui Tino.
IRINA ce sedinte asa furtunoase aveti p-acolo de bagi doar un rand?
Eu mi-am facut un "pomelnic" cu cate am de facut prin zona si ma intreb de care capat sa le apuc
Pe cum le rezolv, le ingalbenesc pe lista ... Cred ca trebuie sa bag iar o cura de multivitamine in mine,da' deocamdata bag iar musli cu cereale crocante,stafide si grau incoltzit
De pus kg pe mine mi-am cam pierdut sperantza,nu stiu ce as mai putea face,ca de mancat mananc orice,oricand...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
irinatunza spune:
Buna dimineata si de la noi !
Strumfa inca doarme dupa o noapte cam agitata. Am iesit in balcon si e foarte frig. La noi tot orasul e in sarbatoare, in perioada asta sunt Sarbatorile Iasilor si e atit de aglomerat de-ti vine sa fugi din oras.
Na ca s-a tezit Sabina.
Va pup pe toate
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
anasebe spune:
Neata si de la noi. Tibi e la tv la Mickey, eu parca ma simt mai bine. Astept sa vina bona, ca nu i-am dat liber zilele astea, ca vreau sa dorm si oricum am si destula treaba prin casa.
anasebe spune:
Cata Bafta azi!
Mie mi-a venit o recomandata pe numele de fata. Ce dracu o fi, habar nu am. Dar tre' sa ma duc la posta. Cred ca trebuie sa iau cu mine si o copie dupa certificatul de casatorie, nu?
monica70 spune:
ANA cum te simti,tot asa? Ca eu am cam inceput sa tusesc aseara
E la TV MICKEY sau pe DVD?
Si ANA de Spania,tu pe unde esti? Sper ca esti ok!
Diana va sta cu mami azi,ca Ghitza merge iar la socru-meu,storc strugurii sau cam asa ceva.
anasebe spune:
Pe dvd. I-a facut alex un dvd cu episoadele downloadate de nu stiu unde.
Parca ma simt mai bine. O sa bag un fervex mai incolo, iau si ambroxol, poate scap naiba odata ca mi s-a luat.
monica70 spune:
Si eu am baut ieri un coldrex de la un coleg,dar cu o greatzaa ... pana si laptele mi se pare ca a re nu stiu ce gust nasol ,nu stiu ce naiba am.
Ma bate gandul sa imi iau vreo 3 zile de concediu medical de maine,sa vad cat pot face azi din urgente,daca imi permit sa lipsesc.Saptamana viitoare marti vine italianca ,presupun ca acum chiar vine.Si daca as sta acasa ,nu m-as plictisi defel,ca am la greu de lucru din urma ![]()
ralirali spune:
Ursuuuuu, U made my day. Doamne ce mortali sunteti. De unde e fata, Raisa atat de linistita din doi zpacitit?
Ana, baga si niste catina sub orice forma, sa vezi ce bine iti prinde. Cine stie ce amorez din tinereti te cauta
?
Moni, pofta buna si o zi usoara. Fata, si eu vreau DVD-ul ala. Cred ca o sa vin la Bucuresti in curand, poate ne faci si noua o bucurie daca ni-l poti scrie
.
Irina, cred ca Sabina o sa fie in extaz cu atata "action" in jurul ei.
Bee, zi-le si tu doua la fetela astea, ca uite fac misto de tine
, te tin tot intr-o galerie
. Acuma pe bune, esti bestiala cum rezisti.
Irina, hai la raport.
Cataaaaaaaaa, bafta. Iti facem galerie? ![]()

Eu ma apuc sa imi completez CV+alte chestii, m-am hotarat sa aplic totusi la postul ala de manager, mai ales ca imi convine ca e pe maxim un an...desi se cam stie cine o sa iasa, merita sa incerc.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
ralirali spune:
Am pusn poze cu strumfa caztarata pe scara si in copac. Ma duc sa imi fac o "cafiua".
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
monica70 spune:
RALU bafta cu CV-ul! Eu tare m-am molesit,nu mai am entuziasm deloc
.Chiar cand era Anda la mine m-au sunat pentru alt post de diector economic (nu cel aflat in alt orasel) si nici macar n-am fost curioasa ce si cum ...
Batranetzea sau toamna sunt de vina.Sau amandoua 
De facut alt bebe nici o sansa in asa conditii,abia ma tarasc pe mine.Si aseara la "hora" tragea Diana de mine " coala mamiii " , ca eu stateam in fund - are o energieee! Ma bucur mult ca e vesela,cand era mica mica aproape ca nu zambea deloc,numai se incrunta atenta la toate alea,mama ce mutre mai baga!
IRINUTZA da-i niste papuci cu toc Sabinei sa aiba ocupatie
si mai baga un rand si pe-aci!