Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (234)
Raspunsuri - Pagina 12
ralirali spune:
Mirela, iubita, ma bucur tare ca TU ai inteles ce am vrut sa zic (oricum in aceasta situatie doar parerea ta conteaza pentru mine). Eu am considerat ca nu zice nimeni ca nu ai fi mama adevarata atat atimp cat te gandesti DOAR la binele copilului. Am vrut sa iti dau aceasta explicatie si vreau sa iti spun ca te admir enorm pentru toata puterea ta si pentru grija pe care i-o porti lui Dani.
Eu am dat pur si simplu o idee gandindu-ma doar ca lui Dani i-ar putea merge mai bine in Romania o perioada dpdv sanatate, cu siguranta o schimbare de aer si de clima face bine oricarui copil sensibil cum sunt ai nostri.
Pupici multi
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
T_Ioana spune:
Ursu, daca tu te simti ok si medicul spune ca nu ar fi nici o problema.....go 4 it
!
Ma bucur ca sunteti asa de hotarati! Si daca e sa fie bine totul, Doamne ajuta!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Ursoaica spune:
Ioana pai tocmai ca nu ma simt prea bine cu inima si parca vad ca imi interzice nenea dr.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si
cu Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Bee spune:
Mirela, sanatate lui Dani! Ufff, multe mai tragi cu saracutul de el.
. 12 saptamani, asa repede a trecut timpul ca ai si scapat de primul trimestru? Sau e sarcina mai avansata decat credeai? Cat despre ultima solutie...........
De parca ash fi facut vreo pauza? Contractiile de sambata noaptea de la asta or fi fost.
Ursoaico, sa fie cum va doriti voi! Am citit eu ce ziceai de Bulgaria. Si m-am bucurat de ce-ai povestit. Deci n-am fost noi singurii multumiti de conditii. La anul tot acolo ma infiintez cu puradeii mei.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Ursu..esti tanara si sanatoasa inca chiar daca ai..cate kg ai.
Daca nu ai probleme medicale nu vad nici un inconvenient. Eu la Dani am pus 14 kg pe care leam dat jos in 2 sapt dar am urcat trepat inapoi din vina mea
.
Bafta...apuca-te de treaba.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Ralu si noi i-am mai zis asta Mirelei, dar stiu ca e foarte greu.
Si lui Marco ii merge foarte bine in Alba, e si aerul mai tare, mananca, e cuminte, etc. Chiar vorbeam cu Clau, cand voi munci, o sa-l las cate o sapt. pe-acolo. acum ca stau acasa nu as putea, trebuie sa am ocupatie, ca sa rezist.
DVD cu Mickey Mouse am vazut la Diverta, dar de inchiriat. Nu stiu daca au si de vanzare, n-am ajuns la rafturile alea.
Bianca marco a cazut a n...oara. asta e, n-am ce-i face. asta e soiul...
Mirela bine ca ai ajuns la ginecolog, cat despre Dani...sper sa nu fie otita si sa treaca repede febra si fara antibiotic
.
Moni si tu ai gospodarit azi? pe toate ne-a apucat?
Maraki si eu trebuie sa iau caciuli, incep cu astea subtiri, si cumpar una, inca nu e chiar asa de frig.
Fructe nu-i dau la borcanel, caci marco baga in el: banane, mere, struguri, a mancat si pepene rosu in Turcia, piersici, nectarine,pere, orice.
Ursu sa fie intr-un ceas bun. dar vezi ce zice si dr. tau.
Bee inca esti pe baricade!!!
Mi-a adormit la ora 22.15. se vede ca era rupt, mai ales ca la gradi s-a trezit primul..la 15.10.
Sper ca maine dim. sa fie in picioare la ora 8, sa ajungem si noi ca oamenii la gradi.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mirela10 spune:
RALI,stai linistita,stiu ce ai vrut sa spui.sunt sigura ca lui dani i-ar fi bine in romania alaturi de mama,dar nu ma pot dezlipi eu de el.poate daca era mai mica distantasi erau doar cateva zile...zic si eu
IOANA,la munca s-a aflat deja,din cauza unui dr .trebuia sa intru cu el intr-o camera cu radioactivitate si i-am zis ca nu pot intra din cauza de sarcina si l-am rugat sa nu spuna.bineinteles ca s-a dus direct la asistenta sefa.acum parerile sunt impartite,unii zic ca nu-mi vor renova contractul(in cazul asta fac un infarct),altii ca da...oricum alerg la fel de mult in continuare,ca o caprioara
URSU,da eu sunt gravi,ceea ce-ti doresc si tie.asa ca spor la treaba!!!!!!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (12+) si dani(21.12.2005)
Ursoaica spune:
Mirela sa iasa bebe usor la timpul lui.
Bee tu cand nasti? Vrei sa nasti aici?

monica70 spune:
URSULINA baga mare mai,hai ca merge treaba! Stiu un caz asemanator si in timpul sarcinii a ... slabit.A si mancat mai sanatos,poate tocmai de-aia.
MIRELA las ca e mai bine poate pe de-o parte ca s-a aflat la serviciu,poate te mai menajeaza.
Eu astept sa se umple 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
Ursoaica spune:
Cu ce sa se umple cu calda sau rece?