Mamici de Martie-Aprilie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Intrebare: sambata medicul meu mi-a zis ca deja stie ce e, dar ca nu-mi spune decat peste 5 saptamani... o prietena mi-a zis ca daca deja a vazut, e baiat. Voi ce stiti?
Am 12 saptamani. Si mare incredere in medic :)... inca mai sper sa fie fetita. El nu a zis nimic, deci fac doar presupuneri...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna dimineatza la voi!! O zi excelenta si vestile primite sa fie din cele mai bune!!

LA MULLTI ANI pt TEO2RINA!! , sanatate , fericire si un bb sanatos si cuminte. AZi sa-ti fie ziua cu soare!
Blankar , iti tinem pumnii, si sa vii cu rezultate bune
Laly atat iti spun si sa pui coloratul .
Elena , felicitari pt bb sanatos, cat despre arsuri, sunt normale in sarcina, dar nu si placute , va trece ...
Diana, nici ieu nu am facut nici un test , masuratorile fiind ca la carte(asa mi-a zis dr.)Am facut doar analizele cerute de dr si eco garla.
Clau , adevarul este ca linga Razvanel nu merge decat o fetita. ca sa fie fetita

Pupici la restul randunelelor.

Simo facem si pt tine galerie pt maine , dar incepem de azi.[

Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community

Am editat si am mai sters din dansatori , sa mai micsorez pagina

Mergi la inceput

Nicoleta, nu inteleg de ce nu ti-a spus , insemna ca nu e 100%, Oricum la baietei se cunoaste mai repede, dar poate fi si fetita.

Giani 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Teo2rinaaa!!!Sa-ti dea D-zeu sanatate,fericire si impliniri alaturi de sotul si bebele tau!!
Laaalyyy,Laalyy!!!
Simo si BB jucaus!
Tinem pumnii stransi Blanka!!
Clau cred ca scrisesei ca vrei sa te crem.u.i.e.sti
Giani intra www.lilypie.com/create_baby_days.php" target="_blank">aici si urmeaza indicatiile lor.Asteptam sa vedem ce ai ales!!..Si..mai ia mai reteaza tu din dansatori ca s-a facut pagina cat o zi de post!!
Diana nici eu nu am facut TT..si nici mie nu-mi pare rau!
Elena felicitari pentru intalnirea cu bebitza!!
Cory,Ririan si tuturor randunicilor pufoase!!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Ela , ieltaceste-ma si merci pt indrumari.

Giani 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai nu mi-a zis ca o fi vrut sa i se reconfirme ce a vazut, la 12 saptamani totusi e cam mic si daca incep sa cred ca e fetita si nu e.... Eu sper sa fie fetita, dar daca e baiat, nu voi fi nefericita, no way! Si baietelul meu cel mare va fi si mai fericit decat noi!
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neataaaa! primiti cu uratu?
Hai Laly! te asteptam cu vesti! Hai cu zburdalnicul!
Pupici! sa ne trimiti vestea repejor, ca sa ne ostoim!

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata dragele mele randunici,

Imi pare rau ca nu am mai intrat aseara sa mai ciripesc cu voi, dar am facut ceva de mancare si apoi m-am bagat in patuc la film. Tot ieri l-am simtit din nou pe bb, numai ca de data asta miscarile erau mult mai clare si se simteau mai bine, si a avut si tati ocazia sa il simta cand a pus mana.
Azi sper sa imi ajunga toate rezultatele de la TT, si sa ma pot si eu duce dupa-amiaza la doctor...
Va pup pe toate , va urez o zi cat mai buna si spor la ciripit

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eeee..Asa da!!
E greu de urmarit postarile cu paginile latite asa..de-asta-atunci cand folositi multe emoticoane-mai dati cate un enter printre ele Sau..dupa ce postati si vedeti ca s-a latit pagina..apasati edit si rezolvati problema!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Am intrat sa va multumesc pentru urari, dragele mele, sa dea Dumnezeu sa avem toate bebei sanatosi si frumosi!
scumpelor, spuneti-mi si mie, va rog, cat a durat la voi sa va dea interpretarea la triplul test? ca la mine trebuia 2 sapt, la medlife si au trecut trei si nici acum nu apare... rezultatele la cele trei analize sunt bune, dar nu au facut interpretarea...

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 20+

Mergi la inceput