Mamici de Martie-Aprilie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
cory3maz spune:
DOAMNE SI GAGIGI RANDUNICI cred ca pe ziua de azi, v-am intoxicat la neuroni destul! O sterg acasa, unde nu crez sa mai am loc la calculator! Alerg sa caut o caserola de mici buni, ca mi-a venit o dambla (de la povestea Zozelinei sau ca is sarbautorile Iasului si e fum de gratar peste tot, nu conteaza)!!!
ANCA, stai cuminte in pat! Ca de la 36 saptamani e alta povestea cu plamanii lui bebe, iar de la 37 saptamani e si mai bine!!! BAFTA si ajutor de la Dumnezeu sa fie bine!
cory3maz, mamik de Larisik si de bb2
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Revin, caci in mesajul precedent nu am scris tot.
Natym iresuca superba, sa fiti fericiti 1000ani cum zice sotul meu!
Simo,, i-ti urez alte 20 de sapt. fericite!
Sarbatorita zilei, sa ai parte numai de bucurii si impliniri!
Si fetele care au programat "chef" asta seara....fara restrictii! Si eu ca si simonette
BDW, cory, bicicleta era motocicleta, caci daca era bicla nu ma suparam deloc! O are de 2 ani jumate, daca o strica nu'i bai si asa e prevazut sa o aducem in Ro cand venim ca sa aiba cu ce se juca pe aici! Si gulas... nu stiu de cat sa mananc, nu si sa fac
bisouss
Acu' chiar ca plec!
pozici
bb2
burticutza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Raluk am ras cu lacrimi!!Si pe mine m-a uluit galeria!Nu vreau sa-mi inchipui cum o sa fie cand o sa incepem sa nastem!!
Ela.. in 16+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
ririan spune:
MULTUMESC FETELOR SCUMPELOR,CU INIMA MARE!Nu imi este frica de procedura in sine cat de rezultatul ei,si asteptarea care urmeaza ,am inteles ca 2,3 saptamani!Oricum,saptamana viitoare mai vreau sa mai fac o morfologie,macar sa-l mai vad o data pe bebe,sa-mi iau ramas bun de la el in caz de se va intampla ce ma tem cel mai tare!Va multumesc mult pt. sprijin,nici nu stiti ce mult conteaza cuvintele voastre!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
numeioana spune:
Laly, felicitari pt fetita!
Teo2rina, la multi multi ani si tot ce-ti doresti!!!!!
Giani, ti-am ramas datoare de ieri cu un ! Esti o draguta!
Naty, casa de piatra si noroc in viata! Sa fiti fericiti si sanatosi si sa-l cresteti pe bebe asa cum trebuie! Si ia-ti niste pantaloni pt gravide sau macar cu talie joasa, ca il superi pe bebe.
Simo, ce ma bucur ca si bebele tau face tumbe ca al meu! Am observat ca am meu se trezeste dimineata pe la 9 si ceva
.
Blankar, bafta la TT! Iti tin pumnii!! Pai eu am baut muuult must cand am cules via. Mamaia mea fierbe mustul pt iarna si atunci sigur se poate bea, numai ca a pus in el Aspirina si nu vreau sa beau pana nasc.
Kitzy, cum mama sa renunti la sarcina? Sansele sa faci rubeola chiar acum sunt mici... Stai linistita si roaga-te la Doamne Doamne sa fi totul bine!
Midasnu, sa iei tratamentul ca sa fie bebe bine, ok?
Fetelor, eu lucre intens la lista cu cele necesare pt bebe... Ma tot interesez pe forum sa vad ce nu trebuie sa iau si de ce e neaparata nevoie...
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Ririan, iubita, te rog eu, nu te mai gandi nici-o clipa sa-l vezi pe bebe ca sa-ti iei la revedere de la el, m-a apucat plansul cand am citit randurile astea ....suna atat de definitiv si de tragic. Fii optimista si ai incredere in bebe ca o sa fie puternic si in Dumnezeu ca o sa va ajute pe amandoi ( tu si bebe )sa va intalniti sanatosi la nastere!
CLAU 19+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
numeioana spune:
Ririan, Cory si voua va tin pumnii la amnio! Cory, pupici multi pt reteta, o sa-ti spun cand o fac cum mi-a iesit!
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
blankar spune:
CORY iata reteta de gulas:
ingrediente:
-1 kg de carne de vita
-3 linguri de ulei
-2 cepe mari
-1 lingurita de boia dulce
-1 usturoi mediu
-2 legaturi de morcovi
-2 linguri de paste de tomate
-sare
-ardei iute(2-3)
-chimion macinat
-foi de dafin(3-4 frunze)
2 pahare de vin rosu demisec
Se pune ceapa taiata cubulete in ulei si se caleste.Dupa care se da jos ceaunul de pe foc si se adauga boiaua dulce amestecand continuu(nu lasati ceaunul pe foc ca o sa iasa amara)Se pune ceaunul inapoi pe foc si se adauga carnea taiata cubulete si un pahar mare de apa fierbinte(se acopera si se lasa pana scade apa),sarea,chimionul macinat,usturoiul pisat ,dafinul,si ardeiul iute.Cand e destul de moale carnea se adauga morcovii taiati cubulete si pasta de tomate.Se mai fierbe(la foc mic) pana se inmoaie si morcovii si se adauga vinul rosu.Trebuie lasat ceaunul pe foc pana scade apa de tot si carnea devine foarte moale(dureaza cam 3 ore, focul nu trebuie sa fie tare)
Se serveste cu mamaliga sau cu galuste(dintr-un ou,un pumn de faina si sare se face un aluat tare care se fierbe bucatele in apa fiarta)
va doresc pofta buna
blankar17
http://webshots.com/user/blanka75
ancuta_t spune:
Buna, Blankar!
Sunt Anca, nou-venita pe forum si un picutz nedumerita
Imi potzi spune, te rog, cum fac sa ma inregistrez in randul randunicilor de martie? Tot incerc, dar se pare ca nu fac ce tb.
Multumesc mult si astept raspuns de la tine.
P.s. Salutari si tuturor celorlalte randunici!!!
simonette spune:
Cum adik n-avem voie must??? Hai ca asta e culmea!!! Nu dealta dar cand am fost la tzara am baut la greu ca era asa de bun! Nici prin cap nu mi-a trecut de toxo Eu am anticorpi ptr toxo, fdar daca imi sclipea mintea nu mai beam asa cu pofta...de fapt ptr must m-am si dus
Am dormit dusa vreo 2 h...cand m-am trezit aveam senzatia aia dulce ca nu stiu daca e zi sau noapte!
Si acum: Scumpa Ralucaspm, te rog sa ma crezi ca te-am confundat tot timpul cu RalucasS, poate de aia uneori aveam impresia ca ti-am raspuns! Te rog iarta o biata femeie ggravida, batrana si senila!
Cory buna ideea cu supa de galushti mai ales ca am un piept de cocos de tzara si ma gandeam ca asta voi face cu el, apoi azi ma batea gandul sa incerc ciorba radauteana insa nu acum ca am oala cu ciorba proaspata in frigider si daca fac acum ramane ciorba nemancata...ar fi pacat ca e buna rau, cu taitzei de casa si acrita cu borsh...!
Pup tot stolul!
mami de Luca si
20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2