casatorita.. dar fara sex
Raspunsuri - Pagina 14
Aprilie spune:
IreneCam, fata asta nu arata "normal"...e mult mai mult decit atit;fata asta e chiar frumoasa!
Si eu m-am ingrasat cu ambele sarcini...23 si 25 de kile...da asta n-a schimbat absolut nimic ! La prima sarcina, am avut sex chiar si in ziua in care am nascut
Problema a fost abstinenta de 6 sapt de dupa....taaaare grea a fost de ambele dati.
Draga Kiki, arati traznet si imi pare rau ca ai asa o problema.Dupa cum arati,ai "trezi" si un mosulica de 80 de ani!
Nu ma indoiesc ca exista o explicatie a situatiei, poate trebuie sa ne dai mai multe amanunte,dar ea nu are nici o legatura cu modul in care arati.
ana maria spune:
Poate ca ar trebui ca el sa vada un psiholog. Exista si cazul invers cand o femeie slabeste si nu mai este atractiva pentru ca este prea slaba. Dar problema nu este la tine, tu trebuie sa-ti pastrezi increderea in tine, pentru ca esti foarte frumoasa, dar trebuie sa-l ajuti sa-si rezolve "nebunia"
IreneCAM spune:
Aprilie, dieci va rog sa nu-mi denaturati spusele (adica scrisele), si io am zis ca e frumoasa. Arata normal ca greutate, aiasta am vrut sa zic (dupa standardele mele, desigur).
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
andanii spune:
groaznic, asa ceva nici nu am mai pomenit
esti o femeie super, arati tare bine sicer nu imi dau seama cum poate sotul tau sa spuna asa ceva
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
mariana_flo spune:
concret: puteti da cateva adrese de cabinete de acest gen?
si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Spre deosebire de demiankiki, eu am folosit dictonul"daca tu nu ma vrei, eu te vreau" si am trecut la fapte. Numai ca m-am cam saturat sa iau numai eu initiativa. Si sa aud expresii de genul"daca vrei, vino acum, ca vreau sa dorm". Evident dupa multe discutii si incercari de a afla miezul problemei. Eu nu inteleg cum naiba poate un barbat sa fie asa? Adica fizic, ok, se ridica imediat, dar nu-i vine sa faca nimic. E tare umilitor.
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Cquote:
Originally posted by miau-miau
da arata-ne si noua o poza de-a sotului
este in album pe pagina 2
ea e o tipa super si el are probleme la unul sau ambele capete.
ana maria spune:
Mariana ma interesez, eu cunosc pe cineva care face psihoterapie dar nu stiu daca se ocupa si de cupluri. Iti dau un PM apoi.
Medeea76 spune:
Demiankiki, sotul tau e ok, sunt convinsa ca nu te inseala, e familist si te iubeste.
Faptul ca nu a putut face sex cu tine pe toata perioada sarcinii e normal, unii barbati asa sunt, mai ales ca si-a dorit mult copilul.
Esti frumoasa, arati bine chiar si mai plinuta, nu se vede ca te-ai fi ingrasat prea mult, esti o mamica fericita, esti fotogenica INSA... ai 20 de kg in plus!!! Si sotul tau vede asta. Nu vrea sa te raneasca si de-asta nu a vorbit cu tine. La el s-a ajuns la un blocaj psihic in ceea ce priveste sexul, sunt convinsa ca nu te inseala si ca isi rezolva problema asa cum multi barbati o fac in fata calculatorului sau in baie. Da, se poote si 2 ani trai asa, chiar si mai mult cand e vorba de un blocaj!
Nu il bate la cap, nu il stresa, dar pune mana si slabeste, pentru ca nu ai scuze, nu cred ca e o problema de sanatate. Nu il implica momentan pe sot in planurile tale, dar nici nu ii ascunde ce faci. Propune-ti un termen in care sa slabesti si tine-te de el! Daca nu se schimba nimic dupa aceasta perioada, abia atunci poti sa-ti pui problema ca te inseala, ca are alte motive pentru care nu te mai vrea etc. Nu il forta, nu sari pe el acum, pentru ca e posibil sa faca sex cu tine doar pentru ca te iubeste, nu si pentru ca te vrea fizic. Ar fi pacat. Mai ai rabdare, implica-l mult in viata de familie, vorbeste cu el, apropiati-va sufleteste, iar tu in timpul asta va trebui sa slabesti. Mult, nu cateva kilograme si gata. Sunt convinsa ca va fi bine!!!
Larisa, .
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (18+)